香港一世發論壇

標題: 西水顔射,環保吹蕭,口爆顔射毒龍鑽,含蛋奶袋又69,正 [打印本頁]

作者: 863788    時間: 2014-9-17 02:23
標題: 西水顔射,環保吹蕭,口爆顔射毒龍鑽,含蛋奶袋又69,正
http://www.miss148.com/girl.php?GID=14958

彤彤個樣OK對波睇落去真係無得頂,夠白夠堅大,問價入閘。彤彤都幾主動,幫我除衫仲不停掃我敏感點,好有觸電Feel,一齊沖涼,侍浴都有波波BM,最攞命嘅係BM完,仲轉我背面用對波掃我,頂我,跟住伸手向前搓我隻雀,high到震。今次真係忍唔住差D爆左,沖涼真係好貼心。

上床,先開背,幾好力,背、腰部照顧多d,酸軟位識加大​​​​力,真係幾舒服,dup完之後俾佢RPP ,跟住瀨袋啜lin,深喉吹奏技術唔錯,無偷懶,於是再上套,先女上,我雙手揸住佢36D大波,俾佢搖左幾分鐘,換男上炮製佢,下下撞到支西,怦怦聲隨之而來,女女好好反應,忍唔住爆左。之後一齊沖涼出來後比我摟住佢揸住對大波吹水,見時間差唔多就俾家用走人
作者: skyktk    時間: 2014-9-17 06:08
看來很好!
作者: 黑仔sky    時間: 2014-9-17 10:18
多謝CHING分享
作者: jack115    時間: 2014-9-17 15:55
搞到我細佬好撚硬呀家下
作者: 豪豪豪1991    時間: 2014-9-17 16:48
多謝C兄分享
作者: 杜蒙    時間: 2014-9-18 14:33
值得一試啵
作者: 傻強    時間: 2014-9-19 12:41
thx for sharing
作者: 一日冚包散    時間: 2014-9-19 20:21
好多野玩喔
作者: ppp1997    時間: 2014-9-22 11:19
support ching report
作者: 我愛一碌葛    時間: 2014-9-25 01:04
ching 真識食
作者: 根本岸久    時間: 2014-9-25 12:46
thanks for report
作者: hk8899    時間: 2014-9-25 15:09
顏射咁正
作者: 士碌架    時間: 2014-9-25 16:19
謝謝推介

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2