香港一世發論壇

標題: 幻稚園老師FEEL [打印本頁]

作者: 龍與虎    時間: 2014-9-17 23:43
標題: 幻稚園老師FEEL
姓名:gaga
地址: http://miss148.com/girl.php?GID=15020
樣貌: 3.7/5
身材:3.5 /5
技術:3.5 /5
服務: 3.6/5
過程:上發龍華樓無意中見到個樣子幾可愛嘅長髮妹妹,立即問價靚妹開$380見幾嫩口馬上入閘。除衫後一睇恩恩對吸手波幾靚且好彈手仲有小小粉色,冲完凉後上床女女開始錫同吹,吹簫時女女幾投入有時係龜頭處狂攻,有時就整幾野深喉鐘意吹簫的師兄一定喜歡,見咁上下就叫gaga坐上來玩坐蓮,女女功夫也不錯識得運用腰力。中途我索性坐起身手攬女女條腰,個咀不停咁錫佢粒Lin越鍚越硬,gaga坐係我上面繼續用佢條蛇腰係咁搖,high到連我都覺得佢小妹妹也有反應,睇到女女個樣好似同緊幻稚園老師做緊愛咁,因為恩恩細細粒而且全程都帶住副眼鏡(無邪氣感覺),玩到自己都差唔多要出野時轉换狗仔式,一野揷入底大Q 大Q吊時女女叫床聲不停,最後都好舒服咁出野。總括來說恩恩S身形走肥且好平均,做野無偷賴機本係好順得人意的。呢種身形嘅女女玩掛鼓就最正,聽女女講佢按摩手勢都唔錯下次再試埋再同各位師兄報告。
作者: 豪豪豪1991    時間: 2014-9-18 01:00
多谢师兄分享
作者: Ray偉    時間: 2014-9-18 01:18
好似唔錯
作者: skyktk    時間: 2014-9-18 06:32
看來不錯!
作者: cmms    時間: 2014-9-18 06:57
多謝CHING分享
作者: 杜蒙    時間: 2014-9-18 14:32
睇完報告都心思思
作者: gmem75    時間: 2014-9-19 09:03
唔錯咁喎! 謝謝推介!
作者: 黑仔sky    時間: 2014-9-20 00:46
感謝無私分享
作者: ppp1997    時間: 2014-9-22 11:18
諗起都興奮
作者: garys    時間: 2014-9-23 03:32
worth to try bor
作者: ajaj    時間: 2014-9-24 00:16
又多一個選擇
作者: aboy009    時間: 2014-9-24 23:00
應該好好砌
作者: 士碌架    時間: 2014-9-25 16:21

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2