香港一世發論壇

標題: 美素佳兒大奶媽 ﹣人奶補身頂瓜瓜 [打印本頁]

作者: 我愛一碌葛    時間: 2014-10-6 00:38
標題: 美素佳兒大奶媽 ﹣人奶補身頂瓜瓜
曾幾何時大陸興過一輪奶媽熱,有人話係因為D土豪覺得天然人奶好補身
又有人話關奶粉問題事。計我話係關咸濕事,試問邊個男人唔想搵到奶水足嘅女人!
不過奶粉都易搵到,奶媽就好難尋~

美素佳兒一睇佢對大波波就知奶水足,一渣就有,輕輕一奶都得,唔駛搏命啜先出到,呢D都係因為美素佳兒個奶頭十分幼嫩而敏感,所以你飲奶時佢都會HIGH到爆,佢亦希望各位飲奶時可以錫住咁飲,邊做邊飲咁先最好玩。

而且美素嘉儀奶質優良,有助提升記憶力同增強抵抗力,強化身體機能,重有壯陽延年之效,返大陸飲一次未計車馬費都要成千人仔,又有得揀由佢揸俾你飲,同揀自己去啜,你宜家搵佢就有得嘆,真係好盞。

除左人奶,佢都有好多賣點,床上服待週到唔在講,重可以走後門
另外佢出口術都好厲害,有環保口爆,事後簫,環保吹!佢重話最叻係環保吹爆
,認真抵錫~

有咁多得意嘢都唔去搵佢就真係自已笨柒~可以用咁平既價錢可以一試土豪嘅
享受。你啜佢奶時,佢又啜爆你,你話幾撚鳩爽呢~

http://www.miss148.com/girl.php?GID=15191
作者: 黑仔sky    時間: 2014-10-6 00:39
多謝師兄無私既分享
作者: 士碌架    時間: 2014-10-6 11:54
師兄識食啵
作者: jam1    時間: 2014-10-7 00:26
worth to try ar
作者: 黑衣人    時間: 2014-10-7 14:49
有機會的話都要試試
作者: love8559    時間: 2014-10-8 02:10
support ching report
作者: dreamcast    時間: 2014-10-8 14:17
報告幾詳細呀
作者: ronnie    時間: 2014-10-9 13:34
GOOD SHARING
作者: wonglung39    時間: 2014-10-9 16:47
美素佳兒梗正啦
作者: sin9578    時間: 2014-10-10 00:10
thanks report
作者: AAA1234    時間: 2014-10-10 16:15
多謝有奶飲報告
作者: jj0026    時間: 2014-10-11 00:07
有參考價值
作者: 蟹仔    時間: 2014-10-11 16:27

作者: 杜蒙    時間: 2014-10-11 22:04
下次都要試下佢
作者: holun    時間: 2014-10-31 20:39
美素嘉仪又靚女可爱,人奶鮮味,前後花园好一流,重要不吹鐘,服务一流

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2