香港一世發論壇

標題: 最近上水来着个姣婆淫賤格女女冰冰的 [打印本頁]

作者: 碧咸    時間: 2014-10-22 17:46
標題: 最近上水来着个姣婆淫賤格女女冰冰的
係由新丰路開始洗樓, 一路洗到落去21号2樓, 最後都係揀左呢個叫冰冰的姣西。貪佢外表夠風騷, 妖艷, 成個姣婆淫賤格。一入房閂門冇幾耐就拿拿聲除我衫褲抽我水, 十足十妖精見到唐僧流晒口水, 慌死我會逃出佢隻魔掌咁款。快速同我洗白白, 淫娃上身係咁錫我, 頸、上身兩點濕透, 再將我條腸仔當玩具咁玩, 好似AV片劇情女優拎條鳩拍打咁, 又含下啜下, 再啜我果兩粒小蛋蛋, 佢當話梅咁舔不知幾過癮, 我就俾佢搞到典下典下, 我條腸仔好快俾佢搞到變左支小鋼炮, 二話不說就俾佢騎上黎我度, 係咁un成個女騎師, 見到床邊有條皮鞭, 即刻玩起狗仔式, 一路扑佢一路鞭打佢籮柚, 不知幾咁hi幾咁爽, 出左都仲要黎個事後簫嘆番夠本, 都唔知係我享受定係佢咯
此囡屬主動型, 岩晒新手, 因為唔識都可以俾佢帶住黎玩, 試過你就知。
作者: 傻強    時間: 2014-10-22 18:39
係咪呢個呢   http://www.miss148.com/girl.php?GID=15377
作者: skyktk    時間: 2014-10-22 19:53
看來不錯!
作者: 黑仔sky    時間: 2014-10-22 20:24
多謝師兄無私既分享
作者: 豪豪豪1991    時間: 2014-10-22 23:33
多謝師兄無私既分享
作者: 得闲吹水    時間: 2014-10-23 00:19
280全套任玩,坚唔坚噶?楼上噶师兄试试呢
作者: 单车仔85    時間: 2014-10-23 00:38
280任玩??師兄,堅定流啊?
作者: Armani    時間: 2014-10-23 06:54
好一個風騷姣蕩性女!!
作者: ipman295    時間: 2014-10-24 01:00
有事後蕭又抵玩
作者: dreamcast    時間: 2014-10-25 17:18
thx ching report
作者: 老太公    時間: 2014-10-26 05:21
多謝師兄分享
作者: 對穿祥    時間: 2014-10-27 00:49
謝謝師兄包膠
作者: 000    時間: 2014-10-28 04:37
有參考價值喎
作者: jo4533    時間: 2014-10-28 15:36
應該都會幾好砌咁款

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2