香港一世發論壇

標題: 身材好靚,36D天然真波的囡囡 [打印本頁]

作者: 萬獸之王    時間: 2014-10-24 12:39
標題: 身材好靚,36D天然真波的囡囡

係SSP收工見有時間就去洗樓偷食,睇見8臺福華街囡囡D相幾吸引就先行去睇下。
去到一樓A-1室按鐘,靚女很快就開門,睇到她一副靚身材和好笑容加上人幾靚!係MCOT決定入閘,熱情的可樂好好招呼並幫我除衫掛好,幫她解甲後見到對36D彈左出黎立即忍不住渣下逗下,一雙純天然兼又靚又挺的大波波引鬼死我。
快快沖完涼出來,攬住又fit又正既身材望住佢就好有衝動,慢慢錫下嘴仔再錫均她全身令佢都好high,摸住她又滑又挺的靚波真係愛不惜手!
轉返她服待我先慢慢錫同啜我lin手就一邊輕掃細佬,接著上套幫我吹,好俾心機吹奏,口技幾好,但因怕走火叫佢快快上馬.睇住慢慢放入同騎坐,手捉住對會跳既波波,最後比她騎到出左野...
沖涼出來後大家仲攬左陣傾下計先比錢走人。

http://www.miss148.com/girl.php?GID=15601
作者: 得闲吹水    時間: 2014-10-24 12:54
多谢分享。呢个样唔错噶。
作者: 黑仔sky    時間: 2014-10-24 14:07
多謝師兄無私既分享
作者: 豪豪豪1991    時間: 2014-10-24 20:49
Thx分享.
作者: jack115    時間: 2014-10-25 13:50
thx for sharing
作者: 老太公    時間: 2014-10-26 05:08
多謝師兄分享
作者: 對穿祥    時間: 2014-10-27 00:55
細佬扯到行了
作者: ok2540    時間: 2014-10-27 16:21
thanks for report
作者: sk886    時間: 2014-10-28 00:26
支持一下巴打報告
作者: jj0026    時間: 2014-10-29 12:20
一試無妨呀
作者: he520    時間: 2014-10-29 13:48
睇完報告都好有興趣
作者: ek8266    時間: 2014-10-29 16:36
worth to try try
作者: kingo    時間: 2014-10-29 17:58

作者: 撻Q    時間: 2014-10-30 00:10
幾好波bor

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2