香港一世發論壇

標題: Cici果兩包大米夾出一條深長事業線 [打印本頁]

作者: 士碌架    時間: 2014-10-27 22:51
標題: Cici果兩包大米夾出一條深長事業線
見到 AD 相影得呢個 cici 好吸引 , 去到上址搵佢 , 真人比相皮膚更雪白 , 對車頭燈一樣係咁吸引 , 成條事業線幾吋長深坑 , 係正常男人都會頂唔住呢種誘惑
CICI 主動幫我寛衣 , 然後侍浴 , BM 同水中簫都做得唔錯 , 橫簫直笛 , 舔棍打圈吞吐 , 直到我叫停 , 出番去佢仲幫我抹身添
趴低先錫背 , 咀仔吸啜幾溫柔 , 我 SKIP 走做毒龍鑽 , 拎轉身錫兩點 , 我就過下手癮玩波 , 我兩隻手都揸唔晒 , 再好私文咁攞起我小弟弟吹奏一曲 , 吹到雪雪聲 , 過膠女上 , 騎功亦有水準 前後磨 , 轉姿勢都好合作 , PAT PAT 有肉玩推車一流 , 聽埋佢啲叫床聲細佬打咗個冷震收工

http://www.miss148.com/girl.php?GID=15451
作者: sk886    時間: 2014-10-28 00:05
大包米真係我至愛
作者: 豪豪豪1991    時間: 2014-10-28 00:27
thx for report.
作者: 老太公    時間: 2014-10-28 01:30
中中地,身材唔差呀
作者: skyktk    時間: 2014-10-28 02:05
看似年齡不細
作者: 000    時間: 2014-10-28 04:00
感謝樓主無私分享
作者: 黑仔sky    時間: 2014-10-28 09:54
多謝師兄無私既分享
作者: jo4533    時間: 2014-10-28 15:40
support ching ~
作者: 豪豪豪1991    時間: 2014-10-28 17:21
多謝C兄分享.
作者: 单车仔85    時間: 2014-10-29 03:27
多謝師兄分享!!咁大包,夾肠無敵啦!!
作者: ek8266    時間: 2014-10-29 16:42
玩波都有排玩了
作者: timmy28    時間: 2014-10-30 11:35

作者: sp1060    時間: 2014-11-1 00:06
波爆都會幾爽架
作者: 杜蒙    時間: 2014-11-1 20:08
恭喜C兄食到好野

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2