香港一世發論壇

標題: SSP 南南妹妹窄,腰力驚人,吊西吊出汗出汁,好激好爽 [打印本頁]

作者: he520    時間: 2014-10-29 13:46
標題: SSP 南南妹妹窄,腰力驚人,吊西吊出汗出汁,好激好爽
南南身高15Xcm左右,後生細腰,皮膚好白淨,著裙都幾斯文又靚女,深水步少有後生囡,即刻抽水,佢狼過我,又抽番我水,感覺好有互動,打情罵俏,女友感覺浮現,之後幫我除衫沖涼,較暗間房d燈,我即刻除佢件連身裙,解開埋佢個bra,聞佢身上既體香味,之後兒童不宜啦,細佬動L,沖涼降溫,愈沖愈火,事因佢不斷咁挑逗我,錫LIN又BM,唔得唔得,快快腳開波,

上到床就由LIN到旦旦漫遊,到吹簫,吹功好好,有眼神接觸,暗暗地更加有幻想,佢又唔會求其吹幾下就交貨,吹左7,8分鐘,到我服侍佢,佢話唔使辛苦我,上套女上,囡囡騎功好勁,妹妹窄,好識UN,強而有力既UN功,腰力驚人,UN幾分鐘未停,分分鐘爆,叫停,換我主動,男上,半邊燒鵝脾,狗仔式,吊西吊成十分鐘,我出晒汗,大家冇晒力,不過感覺好正。
事後幫我清潔,囡囡一D都唔趕,攬住傾下計。

http://www.miss148.com/girl.php?GID=15425
作者: 黑仔sky    時間: 2014-10-29 15:45
多謝師兄無私既分享
作者: ek8266    時間: 2014-10-29 16:29
thanks sharing
作者: kingo    時間: 2014-10-29 18:02
有機會的話都要試試
作者: us2010    時間: 2014-10-29 22:25
tks for report
作者: skyktk    時間: 2014-10-30 06:36
看來不錯!
作者: 吉川春袋    時間: 2014-10-30 12:55
worth to try bor
作者: 豪豪豪1991    時間: 2014-10-30 17:20
Thx分享.
作者: 食好嘢    時間: 2014-10-31 00:04
不妨試試
作者: 傻強    時間: 2014-11-1 12:38
睇完報告都心思思
作者: davidluk897    時間: 2014-11-3 00:12
恭喜師兄食到好野
作者: bbk    時間: 2014-11-3 18:56
好詳細用心既報告
作者: jack9    時間: 2014-11-5 00:15
報告有參考價值
作者: michaelchan    時間: 2014-11-5 23:03

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2