香港一世發論壇

標題: 依林冰火環保吹, 銷魂至極! [打印本頁]

作者: 濕九    時間: 2014-10-30 22:42
標題: 依林冰火環保吹, 銷魂至極!
入到房就比依林對電眼電親, 再黎個抱抱, 之後我從後攬住佢, 勁有Feel, High High地我地就開始亂咁互摸一番, 我都唔弱, 車住咁幫佢除bra, 啜佢粒lin, 一輪前戲再去一齊入去沖涼,我當然抽抽水先,沖涼好仔細,邊沖邊body, 波波BM, 前後卒, 磨磨磨~ 之後水簫, 啜啜啜~ 過水, 爽曬~! 靚波任我揸任我錫,好正, 服務做到咁上下,馬上示意叫佢Stop.

上床,佢就趴埋黎係咁啜我linlin ,啜啜下袋就一啖含住我細佬,係咁用條利係我細佬度打轉,最正就係一邊吹一邊望住你個樣真係好淫,完全知道哂男人嘅需求,淨係吹都成8分鐘,搞到我9硬 曬!非常投入,大家仲手多多亙摸對方,我摸到佢細妹出曬真水,加冰火九重天,仲好深喉,下下頂住喉嚨,下下好有料到,真係死都吹返生,實在好難忍,之後上 袋先黎個女上,開始慢慢來,佢慢慢用條腰盤旋,然後上下上下咁,手不離波,好靚,正,後來狂un,爭d比佢坐爆,最後小弟換個狗仔式玩下,跟住男上女下全速推進,係佢呻吟聲中下發射……………完事後,互相擁抱下,事後洗白白,比錢走人。

http://www.miss148.com/girl.php?GID=15010
作者: 食好嘢    時間: 2014-10-31 00:03
識食喎 ~
作者: 黑仔sky    時間: 2014-10-31 00:18
多謝師兄無私既分享
作者: 豪豪豪1991    時間: 2014-10-31 00:55
多謝師兄無私既分享
作者: skyktk    時間: 2014-10-31 06:23
看來很好啊
作者: Armani    時間: 2014-10-31 07:34
阿女服務有心!!
作者: 一日冚包散    時間: 2014-10-31 11:34
tks for sharing
作者: 四叔    時間: 2014-10-31 19:36
諗起都興奮哦
作者: 傻強    時間: 2014-11-1 12:35
tks for report
作者: 杜蒙    時間: 2014-11-1 20:01
睇完報告心郁郁
作者: deardear    時間: 2014-11-3 11:41
worth to try ar
作者: kinngin    時間: 2014-11-4 00:30
夜媽媽睇完好硬
作者: peter77    時間: 2014-11-5 11:41

作者: tv0277    時間: 2014-11-5 17:08
恭喜樓主食到好野

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2