香港一世發論壇

標題: YOYO大波BM,水中簫,環保吹,鯉魚咀技術頂班盡顯淫蛙本色! [打印本頁]

作者: 一日冚包散    時間: 2014-10-31 11:32
標題: YOYO大波BM,水中簫,環保吹,鯉魚咀技術頂班盡顯淫蛙本色!
美貌度: 有d淫樣
身段度: 皮膚白滑, 唔算肥
技術度: 事前事後有洗白白, 環保吹, 有水中簫, BM

過程: 禁鐘門開後一對雪白大波盡入眼前, 即入到房yoyo好熱情, 佢幫我除鞋除衫, 招待好好教水沖涼, 熱情豪放自動攬埋黎, 用大波磨我背脊, 手又慢慢咁捽我, 硬曬有水中簫, 一噉食落去, 食雪條咁食, 水中食旦,吹得落力主動,淫眼放電黎吹,確實難頂!冇晒命!
上床, 從linlin到大脾對上錫曬,多口水,佢又鑽番落黎啜旦旦,跟手又再吹, 環保, 技術頂班,又奶龜頭又奶棒,盡顯淫蛙本色!差D頂唔順技巧好高, 拿拿聲上套砌抖抖先.....狗仔推佢, 扶住佢條腰推, 好好砌囡囡,、 下面都好多天然水, 佢自動望住我, 先快插一輪, 再快慢交叉抽插, 出野果陣佢仲要搖多陣, 呢幾下好攞命但又幾high !! 臨走yoyo再幫我洗身, 抱抱, 俾$ + tips, 走人

http://www.miss148.com/girl.php?GID=15069
作者: skyktk    時間: 2014-10-31 11:42
看來不錯!
作者: 1508    時間: 2014-10-31 12:58
good sharing ar ~
作者: 豪豪豪1991    時間: 2014-10-31 16:27
thx for report.
作者: 黑仔sky    時間: 2014-10-31 17:15
多謝師兄無私既分享
作者: 車久里    時間: 2014-11-1 11:15
多謝 C 兄包膠
作者: 000    時間: 2014-11-1 17:27
又多一個選擇
作者: davidluk897    時間: 2014-11-3 00:09
worth to try ar
作者: deardear    時間: 2014-11-3 11:40
恭喜樓主食到好野
作者: ajaj    時間: 2014-11-4 10:43
一試無妨呀
作者: jack9    時間: 2014-11-5 00:10

作者: 賤輝    時間: 2014-11-5 12:57
support ching report
作者: tv0277    時間: 2014-11-5 17:07
好有參考價值
作者: 梁震嬰    時間: 2014-11-6 15:31
ching 報告幾精彩

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2