香港一世發論壇

標題: 囡囡即埸吹蕭,問你點頂 [打印本頁]

作者: 何B仔    時間: 2009-3-16 22:14
標題: 囡囡即埸吹蕭,問你點頂
今日幾兄弟食飽飯,心血來潮來個開心茶舞,即Call媽咪訂房叫定囡囡返工,頂你個肺呀留言信箱,到三點媽咪才覆Call,我叫佢半粒鐘好返公司,快D叫囡囡洗乾淨等我,如果唔掂即走
兩架車直駛旺角新X大廈七樓,媽咪未到爸爸帶囡囡,第一轉三件朱扒,大佬發火即小想走人,嘩...三件朱扒即時包圍大佬,用三個咀六個波攻擊大佬,大佬招架不住,好彩兩個兄弟即時仗義相助,將兩件朱扒拉落樓下亂棍卜九佢,仲有一件就被我勸服乖乖投降,一輪混戰後媽咪終於返來,第二轉囡囡開始似D樣,不過大佬頭先被女圍,點到有D唔高興

大佬:呢到至靚係你喇
囡囡:係咪真?
大佬:嘩...你對波甘大?(雙龍出海)
囡囡:唔制呀,我要touch返你呀(撩陰爪),嘩..好大支呀
大佬:唔係你估,係咪好想要先
囡囡:係呀大佬,比我見識見識
大佬:比你見識都得,但你要即場吹蕭喎,你夠唔夠姜先
囡囡:你夠姜攞出來,我即吹,唔吹正衰女
大佬:好...各位觀眾(寶劍出肖)

嘩...個囡囡立即當眾表演吹蕭絕技,吹到啜啜聲又有感情,我幾兄弟睇到目定口呆,大佬見我有D支持唔住,立即拖條囡囡落樓下就地正法
哎...今時今日真係世風日下,社會道德輪亡

作者: Dane    時間: 2009-3-16 23:40
嘩 ~~~  精彩過 故仔
作者: 恐龍仔    時間: 2009-3-17 01:12
  好
作者: 槍手    時間: 2009-3-17 12:25

作者: ballballlover    時間: 2009-3-17 13:40
作者: Dane    時間: 2009-3-17 21:57
原帖由 ballballlover 於 2009-3-17 13:40 發表

多你一個

作者: samng    時間: 2009-3-17 23:00
very good.................

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2