香港一世發論壇

標題: 發豬溫 [打印本頁]

作者: 推油    時間: 2009-5-2 12:56
作者: 龍兄    時間: 2009-5-2 13:05
富士合宜都好似係咁上下款喎...推油兄俚排又轉戰港島區呀
波兄唔係岩岩先話好多囡囡都生性左咩  我諗應該唔包括銅鑼灣區

作者: 推油    時間: 2009-5-2 14:08
作者: ballballlover    時間: 2009-5-2 16:36
作者: Simon    時間: 2009-5-2 18:31
原帖由 推油 於 2009-5-2 12:56 發表
而家由老墨國傳來既豬溫,好似幾係野,不過大家對沙士有經驗,大大鑊咩未見過呀。我係合宜發現首宗發豬溫仲冷驚,二三樓新裝修過晒D房,以為囡囡質素同價錢會提高,點知只係價錢提高,囡囡質素下降,一隻內地進口活豬,叫價$5 ...

最近我也踩屎,情況大至同推油兄相同,位置在旺角和深水步
作者: 肥佬    時間: 2009-5-2 19:10
原帖由 推油 於 2009-5-2 12:56 發表
而家由老墨國傳來既豬溫,好似幾係野,不過大家對沙士有經驗,大大鑊咩未見過呀。我係合宜發現首宗發豬溫仲冷驚,二三樓新裝修過晒D房,以為囡囡質素同價錢會提高,點知只係價錢提高,囡囡質素下降,一隻內地進口活豬,叫價$5 ...

推油兄, 會唔會尼輪個市有番D起色, D囡至拱起9市牙
作者: 肥佬    時間: 2009-5-2 19:12
原帖由 Simon 於 2009-5-2 18:31 發表

最近我也踩屎,情況大至同推油兄相同,位置在旺角和深水步

係BIN D囡牙, 講嚟聽吓刀好WOR, SIMON兄
作者: 推油    時間: 2009-5-3 01:03
作者: 推油    時間: 2009-5-3 01:04
作者: 恐龍仔    時間: 2009-5-3 08:03
我話佢地傻西左就真 x 2
作者: Simon    時間: 2009-5-3 08:47
原帖由 肥佬 於 2009-5-2 19:12 發表

係BIN D囡牙, 講嚟聽吓刀好WOR, SIMON兄   

肥佬帥伯 ,都係貨不對辨 ,服務求卵其 ,態度唔好啲例牌嘢啦 ,BIN D囡唔講啦 ,因為D囡唔會認架 ,甚至屈你攞唔到jetso係綱到唱衰佢地tim ,總之我對囡囡負面印象大大加深 ,以後都係多啲北上做大爺好過 ,又或者上濃情和京華搵陣啲

作者: ballballlover    時間: 2009-5-3 10:54
作者: 何鑫淼    時間: 2009-5-3 22:11
原帖由 推油 於 2009-5-3 01:04 發表

我話佢地傻西左就真。

油兄不用再記惶D唔開心野.我都好多年無去任講個兩大幢野玩啦,一來水位好似係公價咁,我講既係最低消費

二來真係以為得你呢兩度有得玩咩,所以我多年前因為咁先轉戰指壓場

作者: 肥佬    時間: 2009-5-4 08:12
原帖由 Simon 於 2009-5-3 08:47 發表

肥佬帥伯 ,都係貨不對辨 ,服務求卵其 ,態度唔好啲例牌嘢啦 ,BIN D囡唔講啦 ,因為D囡唔會認架 ,甚至屈你攞唔到jetso係綱到唱衰佢地tim:148s ...

刀唔係拱講GA, SIMON兄, 你講係BIN条囡出嚟, 等禾0地D兄弟唔會盲中中拱, 走上去踩屎吖MA, 正所謂好GA讚, 衰GA彈吖MA
作者: 肥佬    時間: 2009-5-4 08:15
原帖由 ballballlover 於 2009-5-3 10:54 發表

北上真係幾好,係時間上就用得太多。我都好想上架!

你喊乜JET, BALL兄, 你唔係周時係中港澳台食囡GA佯
作者: 肥安    時間: 2009-5-4 13:25
北上要花比較多時間先好玩
作者: 槍手    時間: 2009-5-4 14:21
原帖由 肥安 於 2009-5-4 13:25 發表
北上要花比較多時間先好玩

有時間就一定係,但好多兄弟都偷唔到呢
作者: ballballlover    時間: 2009-5-4 17:12
作者: 肥佬    時間: 2009-5-5 09:07
原帖由 ballballlover 於 2009-5-4 17:12 發表
Do you remember I have an Aiya Shen Zhen girl friend. She is now in Gunangshi studying Hotel management. When she was available in Shen Zhen, I didn't go up to feed her, now so far away!! :1 ...

係拱你繼續喊LA, BALL兄
作者: 槍手    時間: 2009-5-5 10:00
原帖由 ballballlover 於 2009-5-4 17:12 發表
Do you remember I have an Aiya Shen Zhen girl friend. She is now in Gunangshi studying Hotel management. When she was available in Shen Zhen, I didn't go up to feed her, now so far away!! :1 ...

你都有感而發呢

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2