香港一世發論壇

標題: 環保口爆,嘉嘉吸盡最後一滴精才放口,爆爽! [打印本頁]

作者: 犀利哥    時間: 2015-1-20 14:57
標題: 環保口爆,嘉嘉吸盡最後一滴精才放口,爆爽!
開門見到嘉嘉,好笑容同好禮貌好招呼,一入到又係咁玩我JJ,話同細佬打招呼,佢拖住我手仔,大家齊齊入去洗白白,感覺好sweet啊!

侍浴時邊洗邊磨身,沖得好細心,磨得又舒服,同有水中簫,基本功夫齊全,爭取時間上牀,玩前戲,訓上床囡囡用舌頭奶勻全身,服務絕不馬虎,好主動調下情,招式多化臣,漫遊,啜蛋,佢伸手摷JJ先,佢一口含實我JJ再吹,望住佢個樣,好 feel到爆,好狂野咁深喉吹,高級環保吹,六九奶至液汁外流,因為佢吹奏技巧好掂既關係,我真係控制唔到,叫停左佢⋯

上袋正場,推車時,我推佢pat pat加速,頂到好入,對奶就彈彈下勁好有動感,囡囡非常配合,叫聲自然無造假,最後環保口爆完事,最後一滴精吸盡才捨得才放口,爆爽!有事後浴,比埋家用走。

http://www.miss148.com/girl.php?GID=16394
作者: 黑仔sky    時間: 2015-1-20 15:49
多謝樓主無私既分享
作者: bbk    時間: 2015-1-20 20:16
Tks for report
作者: 士碌架    時間: 2015-1-20 23:06
爽撚到呢
作者: mack121    時間: 2015-1-21 11:32
nice sharing
作者: 九五二七    時間: 2015-1-21 14:34
一試無妨
作者: loloici    時間: 2015-1-21 20:06
師兄好介紹丫
作者: 傻強    時間: 2015-1-22 12:41
嘩腳仔都軟埋呀分分鐘
作者: 正金    時間: 2015-1-22 13:50
多謝分享!
作者: 濕九    時間: 2015-1-23 13:37
worth to try bor
作者: 撻Q    時間: 2015-1-24 12:24
恭喜樓主食到好野
作者: warrior    時間: 2015-1-27 13:28

作者: steven0757    時間: 2015-1-28 23:20
多謝啜埋最後一滴包膠
作者: tv0277    時間: 2015-1-30 14:48
看來不錯
作者: bzbzbz    時間: 2017-3-8 22:12
多謝師兄推介

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2