香港一世發論壇

標題: 荃灣卓明Annie 包膠 [打印本頁]

作者: busis    時間: 2009-5-6 01:57
標題: 荃灣卓明Annie 包膠
http://www.miss148.com/girl.php?GID=1417

小弟係148到搵下就腳好野時,本來好少係自己住果區搵食,後尾見到卓明Miki同Annie好似都幾好
咪上去按下鐘仔望望個真人先,上到去Miki就做緊野, Annie咁岩得閒,咪走去按鐘仔睇睇
開門幾好笑容, 身材都幾fit又有波, 睇落都幾好生, 應該27左右, 見網度寫佢大場出身,
咪問佢有無dup骨,佢話有咁咪入去試試.
入房除衫一齊沖涼,見佢對眼大大,其實幾似個d正台妹港妹自拍個類女仔,身材真係幾fit
有波又夠挺 ,服務方面,入到去之後,好似當你係男朋友咁,笑咪咪咁望住你,之後攬你錫你
總之佢就成日笑住望住你, 傾開計, 聽把聲都幾0爹,又幾騎得,搞既過程戲份適中,會用淫既眼神加笑容令你交貨
做完再幫你dup下骨放鬆下, 手勢都幾好, 唔可以話十分好, 但真係幾細心,又俾足鐘
總括呢講值得一試...補充一句, 雖然係影樓相, 但真人同相差唔多, 睇落好生同sweet

(新手報告, 多多包含)

作者: 恐龍仔    時間: 2009-5-6 09:01
得過
作者: 槍手    時間: 2009-5-6 10:06
要500,好似貴d喎
作者: 龍兄    時間: 2009-5-7 23:53
annie都幾好
作者: 肥安    時間: 2009-5-8 23:48
原帖由 槍手 於 2009-5-6 10:06 發表
要500,好似貴d喎

卓明好似全部都係咁上下價
係貴少少....要肥佬兄果d有錢人先會多d去
作者: 龍兄    時間: 2009-5-10 02:56
卓明4,5百應該係公價
作者: 肥佬    時間: 2009-5-10 11:25
原帖由 肥安 於 2009-5-8 23:48 發表

卓明好似全部都係咁上下價
係貴少少....要肥佬兄果d有錢人先會多d去

宗兄, 你此言錯LA, 禾超過三舊半GA囡, 係唔會去食0架, 因為食唔起

作者: 槍手    時間: 2009-5-11 10:19
原帖由 肥佬 於 2009-5-10 11:25 發表

宗兄, 你此言錯LA, 禾超過三舊半GA囡, 係唔會去食0架, 因為食咗唔起   

肥佬兄,你又唔好咁講,我地都冇話要同你借錢找叫雞數

你食得有要求 ,其實每個師兄都有自己原則 .

有人要食平 ,有人要食貴價 .

我自己就想要物超所值
作者: 龍兄    時間: 2009-5-11 13:13
原帖由 肥佬 於 2009-5-10 11:25 發表

宗兄, 你此言錯LA, 禾超過三舊半GA囡, 係唔會去食0架, 因為食咗唔起   

肥佬又扮窮
作者: 龍兄    時間: 2009-5-11 13:13
原帖由 槍手 於 2009-5-11 10:19 發表

我 ...

十分讚成
作者: 肥佬    時間: 2009-5-11 23:50
原帖由 槍手 於 2009-5-11 10:19 發表

我 ...

槍手兄, 禾由头DO尾刀係講自已G MA, 亦冇話你0地要同禾借錢揾囡囡WOR, 况且三九唔識七, 奌借JET
作者: 肥佬    時間: 2009-5-11 23:52
原帖由 龍兄 於 2009-5-11 13:13 發表

肥佬又扮窮

拱禾係窮吖MA, E+禾食D舊零兩舊水GA咋, 龍兄
作者: linson    時間: 2009-5-12 00:18
原帖由 肥佬 於 2009-5-11 23:50 發表

槍手兄, 禾由头DO尾刀係講自已G MA, 亦冇話你0地要同禾借錢揾囡囡WOR, 况且三九唔識七, 奌借JET   

師伯有錢都借俾師侄係瓦, D三九唔識七外人又唔係睇你, 以前對師伯典師伯好清楚格.......
作者: ballballlover    時間: 2009-5-12 00:56
作者: 龍兄    時間: 2009-5-12 03:21
原帖由 肥佬 於 2009-5-11 23:52 發表

拱禾係窮吖MA, E+禾食D舊零兩舊水GA咋, 龍兄   

但我聽人地講肥佬係千萬身家 (咁講唔知會唔會令你有危險呢 )
作者: linson    時間: 2009-5-12 07:09
原帖由 龍兄 於 2009-5-12 03:21 發表

但我聽人地講肥佬係千萬身家 (咁講唔知會唔會令你有危險呢 )

師伯就隨身有三四億
作者: 肥佬    時間: 2009-5-12 08:00
原帖由 linson 於 2009-5-12 00:18 發表

師伯有錢都借俾師侄係瓦, D三九唔識七外人又唔係睇你, 以前對師伯典師伯好清楚格.......

借D畀你去開飯就得, 拎去叫雞就唔該借9開
作者: 肥佬    時間: 2009-5-12 08:05
原帖由 龍兄 於 2009-5-12 03:21 發表

奌至千萬牙, 過億TIM, D子孫吖MA

直冷情有危險LA, 仲係高危TIM

作者: 肥佬    時間: 2009-5-12 08:06
原帖由 linson 於 2009-5-12 07:09 發表

師伯就隨身有三四億

C侄好嘢:148clap[1]: :148clap[1]: :148clap[1]:
作者: hkshrek    時間: 2009-5-12 13:56
原帖由 linson 於 2009-5-12 00:18 發表

乜有人可以對你師伯點咩
你師伯除左對隻鳳忌三分外,應該無乜人蝦到佢喎
作者: 肥安    時間: 2009-5-12 14:08
咁搞笑
作者: ballballlover    時間: 2009-5-12 16:34
作者: hkshrek    時間: 2009-5-12 17:26
原帖由 ballballlover 於 2009-5-12 16:34 發表

我又笑!!

笑得小心d,因住阿師窒又話你地典對佢師伯
作者: 157512    時間: 2009-5-14 04:05

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2