香港一世發論壇

標題: Yumi絲襪挑逗, 瀨蛋蛋兼袋底正!正!正! [打印本頁]

作者: bbk    時間: 2015-1-20 20:14
標題: Yumi絲襪挑逗, 瀨蛋蛋兼袋底正!正!正!
入到房一齊沖涼先較好水溫,沖得都幾細心,都好好心機,我同佢講唔使水中蕭,Yumi好用心幫我洗前洗後,又用佢對波磨我背同洗我patpat,好爽我硬Q嗮,佢系我前面用佢patpat貼住我細佬磨,有D似企系度後插,當然冇入到啦,不過我從後搓佢對波咁樣磨真係想爆。

上到床吹下先~~有時仲深喉同啜下袋袋真係好舒服啊~吹吹下都見佢吹左成7,8分鐘~仲好落力唔停咁吹~我就話不如開始喇~根住帶套女上先~佢騎工都好落 力好有技術~猛騎猛騎想整爆你咁但可能因為我食囡囡冇數功力深厚~佢騎左好耐都整我唔爆佢都投曬降咁話我好攰喇..不如你黎丫根住我就黎喇~都係一路屌一路玩佢對大奶~好軟熟~之後轉狗仔玩下咁~~屌到佢慾生慾死咁~但都冇炸型仲好投入轉側身屌~叫聲好真唔假~玩左好耐我地2個都出曬汗~最後我都係鍾意用 男上結尾~佢攬到我實一實我就起勢咁屌就出左野喇..我話出左野佢仲唔放手攬住我~ 好有女友feel~屌到佢死咁款~之後又好細心咁幫我清潔細佬!之後過過水!抽根煙,睇睇時間都有一個鐘!之後放低錢閃人!

http://www.miss148.com/girl.php?GID=16571
作者: ylover321    時間: 2015-1-20 22:17
大大, 請問係唔係唔駛帶套吹???
作者: 士碌架    時間: 2015-1-20 23:05
thx report
作者: 泰臣    時間: 2015-1-21 13:10
睇相都唔錯
作者: 黑仔sky    時間: 2015-1-21 13:10
多謝樓主無私既分享
作者: 雞蛋仔    時間: 2015-1-21 22:54
thanks for sharing
作者: 正金    時間: 2015-1-22 10:15
服務是必須的
作者: DD221174    時間: 2015-1-22 13:47
多謝分享!
作者: 正金    時間: 2015-1-22 13:49
多謝分享!
作者: 濕九    時間: 2015-1-23 13:36
support ching report
作者: 肥波    時間: 2015-1-24 11:46
一試無妨
作者: ppp1997    時間: 2015-1-26 02:04

作者: 賤輝    時間: 2015-1-26 17:14
又多一件選擇
作者: warrior    時間: 2015-1-27 13:27
worth to try wor
作者: 多舊魚    時間: 2015-1-29 00:25
諗起都夠晒興奮
作者: 京一    時間: 2015-1-29 18:00
死火 鳩硬又鳩痕
作者: kevinnash    時間: 2015-1-30 20:30
多謝包膠
作者: done123    時間: 2015-1-31 16:32
睇相身型幾正
作者: bzbzbz    時間: 2017-3-8 22:12
多謝師兄推介

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2