香港一世發論壇

標題: 小喬揼骨正宗,推油一流,34D前後波推,水蕭,狂野吹功一流服務 [打印本頁]

作者: eng8888    時間: 2015-1-21 01:27
標題: 小喬揼骨正宗,推油一流,34D前後波推,水蕭,狂野吹功一流服務
琴日去深水埗搵小喬鬆鬆骨順便出下火, 開門見到佢著住學生水手套裝, 引死人!一於入去試下佢嗰手推拿
入閘後除衫,幫我沖涼,都係果D嘢啦,有好細心幫我沖, 再有前後波推,仲有水蕭,沖完幫手抹乾身
返床上,先趴低由佢按按背,力水都夠,禁完有鬆左感覺,唔係事旦摸幾下就叫揼個種
係佢揼時隻手都不安份咁摸佢大脾,皮膚好滑,跟住趴低喺床佢同我推背
力水夠推得我好爽, 幾乎想瞓著, 好在有佢全程同我傾住偈先冇瞓著
咁當然承機抽水摸下佢大脾啦越摸越上摸到去佢心口揸嚇佢對波,跟住錫linlin
再漫遊全身,吹蕭,有深喉,吹得都幾好,細細啖咁吸啜,再來大啖咁吞吐,啜棍,袋底,都唔放過好爽,叫停搞嘢!
上套,先女上男下,騎術唔錯,反應好好,皮膚幾滑,我雙手摣住佢對大波,FEEL到囡囡有水出, 於是把握機會轉男上,
一下一下咁入,又深又淺,估唔到D水越來越多,佢D叫聲越來越大,經過幾次大大力衝刺,爆曬
休息一會,沖涼比家用tips走人,望望個鐘已經超曬時了!

http://www.miss148.com/girl.php?GID=16474
作者: skyktk    時間: 2015-1-21 06:20
看來不錯!
作者: mack121    時間: 2015-1-21 11:32
thx for report
作者: 黑仔sky    時間: 2015-1-21 13:12
多謝樓主無私既分享
作者: loloici    時間: 2015-1-21 20:06
worth to try bor
作者: ppp1997    時間: 2015-1-22 11:00
有機會的話都要試試
作者: DD221174    時間: 2015-1-22 13:44
多謝分享!
作者: sin9578    時間: 2015-1-23 11:05
nice sharing
作者: 骰魔    時間: 2015-1-23 17:17
睇完報告都有性趣
作者: ok2540    時間: 2015-1-24 09:05
support ching report
作者: rockkam    時間: 2015-1-24 20:19
wooooooo try try sin
作者: 萬獸之王    時間: 2015-1-26 12:19

作者: davidluk897    時間: 2015-1-26 20:40
不妨一試
作者: us2010    時間: 2015-1-27 12:03
多謝包膠
作者: steven0757    時間: 2015-1-28 23:21
好有參考價值架呢
作者: 犀利哥    時間: 2015-1-29 16:56
又有一位心水喇
作者: kevinnash    時間: 2015-1-30 20:28
好詳細的一份報告
作者: 1508    時間: 2015-1-31 11:05
樓主報告令我大開眼界
作者: 士碌架    時間: 2015-2-3 02:11

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2