香港一世發論壇

標題: 請問指壓流程 [打印本頁]

作者: hfwong1    時間: 2009-5-6 21:18
標題: 請問指壓流程
之前都係去開澳門玩, d女坐晒係到等我揀
而家經濟無咁好想試下指壓, 想問下流程
同埋我知d keeper開頭實會整d扒俾我, 咁我彈女要同邊個講,
如果去濃情想搵個後生樣好d, 應該試邊幾個?

THX各位ching
作者: 普通人    時間: 2009-5-7 13:33
我諗係上到去開名就得掛, 如果唔啱就換, 但不要換太多
作者: 龍兄    時間: 2009-5-7 23:57
你入房坐, keeper會帶囡俾你睇
岩就點頭, 唔岩搖頭, 全部唔岩可以走人
後生又要樣比較少
作者: 157512    時間: 2009-5-12 18:27

作者: Enjoy_Tonight    時間: 2009-5-17 04:10
原帖由 龍兄 於 2009-5-7 23:57 發表
你入房坐, keeper會帶囡俾你睇
岩就點頭, 唔岩搖頭, 全部唔岩可以走人
後生又要樣比較少

甘可以選幾多 round ? 如果最後真係睇唔岩, 可唔可以 say 句 sorry, 之後走人? (會唔會比人打?! ?! ?!)

另外, 上指壓玩有冇特別既野要注意? 請師兄指教!!!
作者: 龍兄    時間: 2009-5-18 01:19
原帖由 Enjoy_Tonight 於 2009-5-17 04:10 發表

甘可以選幾多 round ? 如果最後真係睇唔岩, 可唔可以 say 句 sorry, 之後走人? (會唔會比人打?! ?! ?!)

另外, 上指壓玩有冇特別既野要注意? 請師兄指教!!!

可以say 句 sorry, 之後走人
唔會俾人打..佢都打開門做生意
無咩特別...揀岩囡先入, 唔岩可以叫keeper搵街囡
再唔岩可以走人
作者: hfwong1    時間: 2009-5-18 21:51
前排試左lu
嘉嘉,
因為下晝先同條女做完, 搞到吹爆之後回唔切氣
做做下唔舒服無做到
指壓都幾岩我玩

但龍兄有無d後生d ge女女介紹
嘉嘉睇落ok, 但我諗都有40
我想要d真係2字頭, 唔知有無呢
作者: 龍兄    時間: 2009-5-20 02:20
雯雯2x
作者: 龍兄    時間: 2009-5-20 02:20
小翹2x
作者: ballballlover    時間: 2009-5-20 12:24
作者: ballballlover    時間: 2009-5-20 12:26
作者: ballballlover    時間: 2009-5-20 12:51
作者: hkshrek    時間: 2009-5-20 13:12
原帖由 ballballlover 於 2009-5-20 12:51 發表
龍兄, 又要請教你, 除左青青, 明明外, 重有邊個對波大到推埋中間奶頭貼奶頭, 可以一口啜住兩粒!!

波兄,咁洗5洗叫龍哥啜埋,出番個口感包交俾你參考呀
作者: 龍兄    時間: 2009-5-20 13:12
有個新囡zoe都好大波, 新鮮到步
作者: ballballlover    時間: 2009-5-20 13:26
作者: ballballlover    時間: 2009-5-20 13:27
作者: Enjoy_Tonight    時間: 2009-5-20 20:50
原帖由 龍兄 於 2009-5-18 01:19 發表

可以say 句 sorry, 之後走人
唔會俾人打..佢都打開門做生意
無咩特別...揀岩囡先入, 唔岩可以叫keeper搵街囡
再唔岩可以走人

Oh, thank a lot!!! 話時話, 係咪真係70分鍾口吹爆再做一鑊? 有冇前後待浴?
搵街囡? 甘同馬槛一樣?

(Sorry, 小弟係初哥乜都唔識 . . .)
作者: hfwong1    時間: 2009-5-20 21:13
原帖由 Enjoy_Tonight 於 2009-5-20 20:50 發表

Oh, thank a lot!!! 話時話, 係咪真係70分鍾口吹爆再做一鑊? 有冇前後待浴?
搵街囡? 甘同馬槛一樣?

(Sorry, 小弟係初哥乜都唔識 . . .)

我都係第一次試指壓, 真係吹爆再做一鑊
有侍浴, 獨龍
430蚊都算抵
不過中女
作者: ballballlover    時間: 2009-5-20 23:08
作者: ballballlover    時間: 2009-5-20 23:10
作者: ballballlover    時間: 2009-5-21 12:40
作者: Enjoy_Tonight    時間: 2009-5-21 17:33
原帖由 ballballlover 於 2009-5-20 23:08 發表
乜野服務都齊,基本上算係任做! 應該冇搵街外女,濃情自己大把女!

甘濃情 d 囡囡得唔得? 樣貌? 年紀? 服務? 身材? 有冇好介紹?

濃情 d 環境乾唔乾净呀? (我係 d 有討論區睇到話指壓好污糟, 有味 . . . . . .)
作者: ballballlover    時間: 2009-5-21 18:19
作者: Enjoy_Tonight    時間: 2009-5-21 18:51
甘 Ivy 年紀幾大呀? 邉 d 時間容易揾到佢?!

話時話, 如果上到去指定揾 Ivy, 但見到面發現唔係自己杯茶, 甘我可唔可以要求換人呢? (有冇問題呀?! ?! ?!)
作者: ballballlover    時間: 2009-5-21 19:00
作者: Enjoy_Tonight    時間: 2009-5-21 20:33
明白, 多謝師兄!!!
作者: 龍兄    時間: 2009-5-22 03:04
原帖由 Enjoy_Tonight 於 2009-5-21 18:51 發表
甘 Ivy 年紀幾大呀? 邉 d 時間容易揾到佢?!

話時話, 如果上到去指定揾 Ivy, 但見到面發現唔係自己杯茶, 甘我可唔可以要求換人呢? (有冇問題呀?! ?! ?!)

可以換..無問題, 不過好唔好都係要自己試過先知
作者: hkshrek    時間: 2009-5-22 10:18
原帖由 龍兄 於 2009-5-22 03:04 發表

5好食到好
作者: Enjoy_Tonight    時間: 2009-5-22 15:03
原帖由 龍兄 於 2009-5-22 03:04 發表

明白, 等有時間上去 look look . . .
作者: Enjoy_Tonight    時間: 2009-5-22 15:04
原帖由 hkshrek 於 2009-5-22 10:18 發表

5好食到好

Yeah~~~     

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2