香港一世發論壇

標題: 佐敦踩屎行 [打印本頁]

作者: 肥安    時間: 2009-5-21 23:19
標題: 佐敦踩屎行
前日去左佐敦白加士5/F, 一出LIFT有幾間, 咪去按下鐘仔, A同C都做緊野
咪去按B室睇睇, 嘩, 一開門有個好肥又似村姑囡囡開門, 咪問佢幾錢, 佢話$200
咁諗住搵個平平地GE出一Q, 點知一入, 好似入左垃圾房咁, 又臭又亂, 真係想嘔
咁咪立即話唔做, 想走人, 佢話未做都要收番100, 我..我己經忍住唔呼吸, 無答佢就咁衝出門
走人 , 估唔到有D囡可以咁Q污穢不堪, 真係頂佢唔順, 各位巴打小心啦
作者: 推油    時間: 2009-5-22 00:13
作者: 恐龍仔    時間: 2009-5-22 00:55

作者: 157512    時間: 2009-5-22 01:36

作者: 龍兄    時間: 2009-5-22 03:02
原帖由 推油 於 2009-5-22 00:13 發表
佐敦而家質素仲衰過土瓜灣,女又老,又開價含含糊糊,開價同落樓價有差別,白粉婆做一樓一我都係呢座大廈見過,入元朗試下好過。

依家周圍都係比較靜d, 好多囡囡都轉地方轉得密左d
邊區好或差都唔一定..有時睇運啦
作者: 肥佬    時間: 2009-5-22 07:09
標題: 回復 1# 的帖子
係拱条囡"聽"揸砵头刀得LA
作者: ballballlover    時間: 2009-5-22 12:58
作者: ballballlover    時間: 2009-5-22 13:00
作者: 龍兄    時間: 2009-5-22 14:07
出report, 好唔好我都會加分
作者: ballballlover    時間: 2009-5-22 14:20
作者: 龍兄    時間: 2009-5-22 14:24
加左啦
作者: hkshrek    時間: 2009-5-22 14:39
好多年前都去過一次洗樓!
好似去左朱羅記公園,好多恐龍
作者: ballballlover    時間: 2009-5-22 15:41
作者: hkshrek    時間: 2009-5-22 17:23
原帖由 ballballlover 於 2009-5-22 15:41 發表
In 朱羅記, tyhere were dinasaurs only, no tiger ga! You walked in, they felt you are special and surely love to have you as pet!!!

真係有幾隻恐龍搏出泥,好彩禾走得快
作者: 肥安    時間: 2009-5-22 22:41
原帖由 ballballlover 於 2009-5-22 15:41 發表
In 朱羅記, tyhere were dinasaurs only, no tiger ga! You walked in, they felt you are special and surely love to have you as pet!!!

作者: Dane    時間: 2009-5-22 23:25
原帖由 肥安 於 2009-5-21 23:19 發表
前日去左佐敦白加士5/F, 一出LIFT有幾間, 咪去按下鐘仔, A同C都做緊野
咪去按B室睇睇, 嘩, 一開門有個好肥又似村姑囡囡開門, 咪問佢幾錢, 佢話$200
咁諗住搵個平平地GE出一Q, 點知一入, 好似入左垃圾房咁 ...

唔通你撞到 當年 (2年前) 衰盡 18區嘅 .......X光
如果 唔知係邊個 .......就問 "肥佬" 啦

作者: Dane    時間: 2009-5-22 23:26
原帖由 hkshrek 於 2009-5-22 14:39 發表
好多年前都去過一次洗樓!
好似去左朱羅記公園,好多恐龍

老虎 又 點夠D 朱羅記 惡呢
作者: 肥佬    時間: 2009-5-23 10:53
原帖由 Dane 於 2009-5-22 23:25 發表

唔通你撞到 當年 (2年前) 衰盡 18區嘅 .......X光

洗乜問禾"姐", 你自已食過LA
作者: 肥安    時間: 2009-5-24 00:00

唔知係邊個
作者: 槍手    時間: 2009-5-25 10:05
原帖由 ballballlover 於 2009-5-22 14:20 發表

This one no mark added wor!!

http://www.hk148forum.com/viewth ... &extra=page%3D1

波兄,你唔見龍兄'揸'左你2野咩
作者: 槍手    時間: 2009-5-25 10:07

作者: ballballlover    時間: 2009-5-25 12:04
作者: 槍手    時間: 2009-5-25 12:06
原帖由 ballballlover 於 2009-5-25 12:04 發表

I don't understand as well!

x光即係乜水呀
作者: 龍兄    時間: 2009-5-25 14:27
唔明+1

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2