香港一世發論壇

標題: Jessica 長腿絲襪腳交 [打印本頁]

作者: love520    時間: 2015-2-16 20:41
標題: Jessica 長腿絲襪腳交
由於佢實在太多人約....我今朝本黎已經上左去..點知有客...咁冇計啦個時的火又黎...只好搵個搞住先!
唔知係咪滿足唔到我....仲有帶住套腳交...冇咩引!
玩完過左3-4粒鐘頂唔順...真係好想今日玩到Jessica 對絲腳~跟住打左去問左佢而家得唔得..佢話得,,,緊係即飛上去啦!一入到去唔使講...選定左絲襪叫佢著...之後黎料...先幫佢用口濕下對黑絲襪腳先...而佢另一隻就幫我細佬開始~可能絲襪既質地問題刷刷下有的痛要落油刷!因為我今日已經黎左一Q...所以有的點....不過經佢的腳法加埋的聲音....我已經忍唔住射晒落佢對絲腳上...佢睇到都嘩...仲有咁多既!冇計啦....你咁好腳法!
之後沖涼比錢閃人~
Jessica真係唔錯...影埋腳相都得..又多絲襪!
http://miss148.com/girl.php?GID=16712
作者: 黑仔sky    時間: 2015-2-17 01:35
多謝樓主無私既分享
作者: 杜蒙    時間: 2015-2-23 14:00
next time will try try
作者: 吉川春袋    時間: 2015-2-24 01:56
good sharing
作者: 四叔    時間: 2015-2-24 13:09
恭喜老友你都食到好野
作者: 一日冚包散    時間: 2015-2-25 14:06
worth to try bor
作者: namiatnahc    時間: 2015-2-26 12:34
有機會的話都要試試
作者: 九五二七    時間: 2015-2-26 16:08
thanks for report
作者: kevinnash    時間: 2015-2-27 12:39
謝謝腳交包膠
作者: 四驅郎    時間: 2015-2-28 14:41
支持樓主報告
作者: 多舊魚    時間: 2015-2-28 19:37
不妨一試的
作者: bzbzbz    時間: 2017-3-8 09:19
恭喜師兄食到好野

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2