香港一世發論壇

標題: 狗仔式提鳩插入屎眼,極有吊緊處女feel,水蕉,環保口爆 [打印本頁]

作者: kk608    時間: 2015-2-17 23:33
標題: 狗仔式提鳩插入屎眼,極有吊緊處女feel,水蕉,環保口爆
上房見真人,燕子好好笑容,但係對車頭燈真係好LUN大,視線完全停留系波到!跟住燕子幫手除衫,係沖涼房入面從後攬住我沖涼,細心洗遍我每寸肌膚,然後就同我黎個波推,推完後面再推前面,技巧好好,又叫我趴系馬桶度,佢呢條靈蛇般嘅香脷越過溝開始同我毒龍鑽,軟熱軟熱有如靈蛇吐信,不停疾鑽我嘅後眼,令我痕到興奮無比,佢即刻含住支玉簫為我獻上一曲水中蕭魂,橫簫直笛吹到雪雪聲,好能舒服,再黎上下快慢吹奏,吹得我如癡如醉欣喜若狂,條利好軟熟,又濕又暖,有眼神交流,吹到碌嘢又粗又硬,正到我差D走火,勁舒服

出返去我企係到,佢已經係咁奶我LIN,真係好舒服又好興奮,之後上床佢再親吻我背部一遍,呢part真係要加好多分俾佢,自已慢慢進入狀態,反身趴上黎邊瀨錫邊掃股,條脷上下不停遊走,feel又酸又痕,掃過蛋底股溝,再含住細佬環保吹奏一番,用條俐係龜頭上打轉,之後又吸啜,時大力時細力, 個種感覺係從來未試過! 吹功一流,深淺快慢,好能爽!一陣功夫,吹到條鳩硬到嘭嘭聲!比佢吹左一陣就要叫停,唔係會比佢吹爆

過膠上套做,燕子拿拿聲又黎個胸貼胸女上,嘩~~佢應該係學過騎馬,腰力驚人,佢攬住我不停搖不停搖,佢d水不停流,瘋狂坐插,佢好似頂唔住,叫聲好大,感覺到係真反應,一流嘅視覺令我興奮到極,真喺好自然,齋聽叫聲都令到我成個人好放鬆,爽得我都hold唔住,起身同佢狂插,仲特登用手扶住細佬喺妹妹外面磨幾下先,點知居然比我摸到個套面都濕曬,再望下囡囡個怕醜樣,面上有點泛紅,小弟即刻將細佬插入妹妹度,將馬力推到最高點吊到嘭嘭聲,好刺激呀!

今次嘗試玩玩新嘢吊完窄西再吊屎眼,狗仔式提鳩插入屎眼,哇!條C眼緊窄,包實條嘢好有緊逼感覺,好有吊緊處女feel,揸住大波(佢對奶十分之有彈力)瘋狂抽插幾十下,下下頂盡,,爽到佢咿咿呀呀淫聲叫不停,最後細佬頂唔住屎眼嘅緊逼,終於都口吐白沫將幾億精兵瞬間交俾佢,跟住燕子又攬住我休息一陣先再服侍沖涼走人!

http://www.miss148.com/girl.php?GID=16755
作者: Ray偉    時間: 2015-2-17 23:39
多謝師兄分享
作者: 黑仔sky    時間: 2015-2-18 01:12
多謝樓主無私既分享
作者: comb    時間: 2015-2-21 11:40
仲會怕醜添?
作者: haihai911    時間: 2015-2-21 16:44
吊到巨嘿暴
作者: LML    時間: 2015-2-21 21:49
Good!@@@@@@@@@!
作者: 神手    時間: 2015-2-23 17:53
Thx for sharing
作者: lim3116    時間: 2015-2-24 06:24
感謝師兄無私分享
作者: 肥波    時間: 2015-2-24 19:15
Worth to try bor
作者: mack121    時間: 2015-2-25 17:03
報告好撚精彩
作者: blizard    時間: 2015-2-26 17:59
岩岩做完燕子
作者: 反清復明    時間: 2015-2-27 22:41

作者: bzbzbz    時間: 2017-3-8 09:18
恭喜師兄食到好野

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2