香港一世發論壇

標題: 彭丹.....強姦了我 [打印本頁]

作者: monkeyking2204    時間: 2009-8-4 10:51
標題: 彭丹.....強姦了我
因近期國內打大風,幾次出團都因安全關係取消,所以為o左小權著想,都係留港消費,洩一洩心中度火。本來諗住搵番Gigi,順便向佢因之前係其他網post之不愉快事件訴苦,點知有客............灰!準備離開時,隔離件彭丹立刻衝出黎捉住我!話認得我係Gigi熟客。話Gigi剛剛入閘、唔介意由佢代勞,仲記得話上次應承好好特別招呼我。但其實佢已經不斷抽緊我水。重狼過小弟,係咁情況下,需然樣就有6成似彭丹、但又唔係我坏tea,不過見佢咁熱情,試下服務都好。

一入閘已經車我、一邊車,一邊除衫、好似做戲咁,跟手就推我落床,係咁咀、需然急進D,但又幾舒服,但係我都唔係好自然,所以叫停話可唔可以沖涼先。咁佢就帶我入去沖涼。沖涼都細心,但係又送個水中交響樂我嘆!差D頂唔住叫停。之後再上床大戰!但我根本無機會作去主動出擊。把口好似摩打一樣,其後係我差D失去知覺時候,見佢突然坐上黎。好在我都有少少理智!立刻叫停,但囡囡話見我係自已人,私人醒我、總可以中出添,嘩!講完非常吸引、但小姐,你始終唔係私家菜,費時happy完驚一排,所以都拒絕呢項熱情招待。帶袋再做。交足戲,真水。最後推車完事。之後已經無晒氣力,只好摸下吹下水。其實佢燈大、皮膚滑。之後沖涼,再黎水蕭、享受完我認年紀大,頭先俾你做得咁行!要返去做心理輔導先得!佢又被我影幾幅相,當然要同大家分享下啦!
姓名:彭丹
年齡:30+
燈:36C
身材:皮膚白滑、肚中有花紋身。少肥。
服務:唔洗講野!
地方:上環(自已睇鳳網)房內整潔。

作者: ballballlover    時間: 2009-8-4 11:19
作者: jerso    時間: 2009-8-4 12:54
Monkey Hing likes to go playing when typhoon is arriving
作者: Dane    時間: 2009-8-4 13:47
多唔多 毛
作者: ballballlover    時間: 2009-8-4 14:10
作者: 肥佬    時間: 2009-8-4 14:15
原帖由 ballballlover 於 2009-8-4 14:10 發表

紅毛丹就多毛!

鮑魚擦咪更多
作者: ballballlover    時間: 2009-8-4 14:39
作者: Dane    時間: 2009-8-4 21:44
咁 ~~多唔多毛
作者: 何鑫淼    時間: 2009-8-4 22:48
原帖由 Dane 於 2009-8-4 21:44 發表
咁 ~~多唔多毛

毛好似係普通個隻,唔多唔小
作者: Dane    時間: 2009-8-4 22:53
原帖由 何鑫淼 於 2009-8-4 22:48 發表

毛好似係普通個隻,唔多唔小

水哥 ..你俾佢 姦過 咩
作者: 肥安    時間: 2009-8-4 23:47
港島區要問邊個熟路D
作者: hkshrek    時間: 2009-8-5 00:02
原帖由 肥安 於 2009-8-4 23:47 發表
港島區要問邊個熟路D

富士!價錢比平均略高,但質數有番咁上下!禾未見過恐龍係果度出現過

得閒無野做,天氣5熱,洗下樓都無妨
作者: 龍兄    時間: 2009-8-5 00:08
依家天氣熱到想死, 行幾步都濕晒
作者: hkshrek    時間: 2009-8-5 00:13
原帖由 龍兄 於 2009-8-5 00:08 發表

係呀!所以呢d動作,冬天做好d
作者: hkshrek    時間: 2009-8-5 00:14
原帖由 龍兄 於 2009-8-5 00:08 發表

有回報架!有d會著到好鬼 sexy 出來開門
作者: 恐龍仔    時間: 2009-8-5 00:30
幾好
作者: jerso    時間: 2009-8-5 00:31
161 cut this post
作者: ballballlover    時間: 2009-8-5 10:38
作者: ballballlover    時間: 2009-8-5 10:39
作者: hkshrek    時間: 2009-8-5 14:43
原帖由 ballballlover 於 2009-8-5 10:38 發表

But wht about winter?? I thought only Hop Yee Building's girls are like that.

果度禾反而未去過
聽講有恐龍
作者: Dane    時間: 2009-8-5 14:52
原帖由 ballballlover 於 2009-8-5 10:39 發表

More freedom here!

more condom ........ 161 點會明
作者: dcce_tom    時間: 2009-8-5 19:23
原帖由 monkeyking2204 於 2009-8-4 10:51 發表
因近期國內打大風,幾次出團都因安全關係取消,所以為o左小權著想,都係留港消費,洩一洩心中度火。本來諗住搵番Gigi,順便向佢因之前係其他網post之不愉快事件訴苦,點知有客............灰!準備離開時,隔離件彭丹 ...

呢度上環得兩個...,其中一個?
作者: ballballlover    時間: 2009-8-5 19:32
作者: msko1957    時間: 2009-8-5 21:26
any special service??
作者: ballballlover    時間: 2009-8-5 21:50
作者: monkeyking2204    時間: 2009-8-5 23:00
原帖由 ballballlover 於 2009-8-4 14:39 發表
權兄, 上次 GiGi 的報告因為睇過你在6台相同的報告及GiGi 的link而誤會. 你係 link錯左去孖沙街 GiGi. 姖就 slim好多.

你係上左與隆樓, 四台有相同你當日的相差不多.

唔緊要,但4台個報告我就未睇過!
作者: monkeyking2204    時間: 2009-8-5 23:02
原帖由 jerso 於 2009-8-5 00:31 發表
161 cut this post

係呀!唔知點解?佢做主,無法啦!

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2