香港一世發論壇

標題: 深水步 阿 Sa,前後花園只收 $200? [打印本頁]

作者: 獨淫俠    時間: 2009-8-7 08:19
標題: 深水步 阿 Sa,前後花園只收 $200?
前後花園全套都只收 $200 咁抵? 泰國姐姐仔都唔得喇,唔知有冇師兄試過,可能同大家分享一下呢?

http://www.miss148.com/girl.php?GID=1728

作者: ballballlover    時間: 2009-8-7 08:29
作者: jerso    時間: 2009-8-7 09:34
Front garden $200 + back garden $200 = $400
作者: 肥佬    時間: 2009-8-7 09:39
標題: 回復 1# 的帖子
WA!!仲平過SSP基隆街哥個嫲嫲
作者: 肥佬    時間: 2009-8-7 09:41
原帖由 jerso 於 2009-8-7 09:34 發表
Front garden $200 + back garden $200 = $400

C-HING, 你去TRY過牙
作者: jerso    時間: 2009-8-7 09:43
原帖由 肥佬 於 2009-8-7 09:41 發表

No ar, but SSP full set + back garden normal price $350 to $400
作者: hkshrek    時間: 2009-8-7 10:08
孖Q 300 呢個價 真係 海嘯價
作者: ballballlover    時間: 2009-8-7 10:51
作者: 獨淫俠    時間: 2009-8-7 10:54
原帖由 ballballlover 於 2009-8-7 10:51 發表
$200咁平, 就算樣唔得,番轉姖齋爆後門都扺!

我都係咁諗,將佢返轉身,雙手揸波波,一棍桶入後花園都抵。
作者: hkshrek    時間: 2009-8-7 11:16
原帖由 ballballlover 於 2009-8-7 10:51 發表
$200咁平, 就算樣唔得,番轉姖齋爆後門都扺!

jerso 兄都話 後門 +200 囉
作者: ballballlover    時間: 2009-8-7 12:07
作者: hkshrek    時間: 2009-8-7 12:09
原帖由 ballballlover 於 2009-8-7 12:07 發表

He makes money in stock market and pay $400, we pay $200 only!

you earn much more than him in stock market wor
作者: jerso    時間: 2009-8-7 12:11
原帖由 ballballlover 於 2009-8-7 12:07 發表

He makes money in stock market and pay $400, we pay $200 only!

Then I,m a fool
作者: jerso    時間: 2009-8-7 12:13
原帖由 hkshrek 於 2009-8-7 12:09 發表

you earn much more than him in stock market wor

Yes ar, he's Ball Pan Chu
作者: ballballlover    時間: 2009-8-7 12:44
作者: jerso    時間: 2009-8-7 12:47
原帖由 ballballlover 於 2009-8-7 12:44 發表

珍寶珠就聽過, 未聽過波板珠, 波板糖就有!

Ball Pan Chu is only available in 148
作者: msko1957    時間: 2009-8-7 20:00
200 , too cheap......... Idon't believe
作者: ballballlover    時間: 2009-8-8 01:49
作者: 推油    時間: 2009-8-8 02:20
作者: jerso    時間: 2009-8-8 02:26
Yes, Oil Hing, SSP full set + back garden at least $350 la
作者: ballballlover    時間: 2009-8-8 02:30
作者: 157512    時間: 2009-8-8 03:41
呢個真係......... GIVE ME$200都唔LAM 制!!!!!!!
作者: 獨淫俠    時間: 2009-8-8 10:01
原帖由 推油 於 2009-8-8 02:20 發表
一分錢一分貨,佢真係做到$200呢個價位,但係有可能係吸引客人既手法,先用平價請君入X,上左床臨埋牙問你做吾做BM,吹到就爆就話口內發射,係呢D冇左理性既環境底下,就會話加錢$50至$100,咁咪同其他囡囡差吾多,但係佢質素 ...

好多謝 推油兄0既忠告,我自己一般都會企定定0係門口,問清楚係唔係二百蚊包埋插後花園先,事關真係試過有 D 阿姑﹝真係好熟 ~ 女 ~ 下﹞要問多幾次至肯講清楚收費同服務,九成九以上都係呃錢0既。
作者: fai    時間: 2009-8-9 01:41
其實有冇試過亞sa,講就多人講,好似冇人幫親過,係唔係真係200蚊包後花園
作者: 何鑫淼    時間: 2009-8-9 15:25
原帖由 肥佬 於 2009-8-7 09:41 發表

肥佬咁近你地步,有無試過
作者: 肥佬    時間: 2009-8-9 19:20
原帖由 何鑫淼 於 2009-8-9 15:25 發表

肥佬咁近你地步,有無試過

你估肥佬禾一世刀拱兜踎, 住係SSP GA咩, 搬咗成9世LA

禾自從係會館出咗嚟成年, 刀冇上過一樓一LA, D FD大把私伙嘢供應禾食, 冇玩尼D囡LOR, 星爺

作者: 何鑫淼    時間: 2009-8-9 23:01
原帖由 肥佬 於 2009-8-9 19:20 發表

你估肥佬禾一世刀拱兜踎, 住係SSP GA咩, 搬咗成9世LA

禾自從係會館出咗嚟成年, 刀冇上過一樓一LA, D FD大把私伙嘢供應禾食, 冇玩尼D囡LOR, 星爺   

肥佬我都唔覺你係窮,窮就邊有咁好心情成日玩呀,你就好啦,有等私房菜食,可唔可以

彈D過來呀

作者: 龍兄    時間: 2009-8-10 01:06
睇黎肥佬兄輸唔少喎
作者: 肥佬    時間: 2009-8-10 07:43
原帖由 何鑫淼 於 2009-8-9 23:01 發表

肥佬我都唔覺你係窮,窮就邊有咁好心情成日玩呀,你就好啦,有等私房菜食,可唔可以

彈D過來呀   

你刀識話私房菜LA, 拱就緊係收埋嚟自已食GA LA, 星爺
作者: 肥佬    時間: 2009-8-10 07:44
原帖由 龍兄 於 2009-8-10 01:06 發表
睇黎肥佬兄輸唔少喎

唔明
作者: ballballlover    時間: 2009-8-10 10:38
作者: 何鑫淼    時間: 2009-8-10 19:09
原帖由 肥佬 於 2009-8-10 07:43 發表

你刀識話私房菜LA, 拱就緊係收埋嚟自已食GA LA, 星爺   

唔怪得你叫肥佬啦,成日收埋獨食,想唔肥都難啦

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2