香港一世發論壇

標題: 葡萄牙最後機會 [打印本頁]

作者: hkshrek    時間: 2009-9-9 13:45
標題: 葡萄牙最後機會
呢場波大家點睇

今晚繼續係世界盃外圍賽之夜,眾多賽事之中,以匈牙利對葡萄牙最具搏拳味道,因為兩隊只能活一隊,在僅餘三場外圍賽的情況下,此組理論上得番四隊可以爭取進軍世界盃決賽周資格,而最為港球迷熟悉的葡萄牙暫時排第四位,可想而知有幾危殆。
                                        今晚作客匈牙利,如果無法全取3分,擁有全球最高身價 C朗拿度嘅葡萄牙,便絕緣決賽周。所以,信佢搏命取得救命 3分,我投注葡萄牙Win。上周中無波賭,焗賭日職聯賽買大開細,睇嚟以後真係唔好掂日本波。都係深圳波最正,你睇嘉賓路「X燕」桑拿呢位「壹午發」,嫩口又好波。佢啱啱上班,手技生疏,但咁先至有新鮮感。「壹午發」好鍾意笑,每次搞佢都笑到收唔到聲,好有趣嘅床上對手。
投注心水:匈牙利對葡萄牙 葡萄牙 Win  最近五場成績:輸輸贏贏輸

作者: 肥安    時間: 2009-9-9 13:54
click入黎只望對波...都係麻麻地
內容忽略左
作者: hkshrek    時間: 2009-9-9 14:01
原帖由 肥安 於 2009-9-9 13:54 發表
click入黎只望對波...都係麻麻地
內容忽略左

大6 桑拿都係呢d貨色
作者: jerso    時間: 2009-9-9 14:03
I bet draw @3.65  Clong bye bye
Hoi Yin no good
作者: hkshrek    時間: 2009-9-9 16:50
原帖由 jerso 於 2009-9-9 14:03 發表
I bet draw @3.65  Clong bye bye
Hoi Yin no good

和都有值搏率

jerso 兄 去過海燕玩
作者: jerso    時間: 2009-9-9 17:01
原帖由 hkshrek 於 2009-9-9 16:50 發表

和都有值搏率

jerso 兄 去過海燕玩

Hoi Yin
作者: ballballlover    時間: 2009-9-9 17:08
作者: hkshrek    時間: 2009-9-9 17:14
原帖由 ballballlover 於 2009-9-9 17:08 發表
Portugal has nothing to do with the girl ar?

d c hing click 入嚟見有女睇,會有d心機睇內容
作者: hkshrek    時間: 2009-9-9 17:15
原帖由 jerso 於 2009-9-9 17:01 發表

Hoi Yin

jerso 兄咁老雀都踩屎
作者: Dane    時間: 2009-9-9 19:52
買咗 日本 果場 "大"  過 呢場 "細"
2x1 $300.-

仲有今晚果D 未落
作者: jerso    時間: 2009-9-9 20:16
原帖由 hkshrek 於 2009-9-9 17:15 發表

jerso 兄咁老雀都踩屎

Always
作者: jerso    時間: 2009-9-9 20:17
原帖由 Dane 於 2009-9-9 19:52 發表
2x1 $300.-

仲有今晚果D 未落

Dane Hing, Japan 4:3
作者: hkshrek    時間: 2009-9-9 20:17
2x1 $300.-

仲有今晚果D 未落

弓起先過頭關
作者: Dane    時間: 2009-9-9 20:38
2x1 $300.-

仲有今晚果D 未落

日本仔  輸開 1:3  可以反勝 4:3
好在 我買 "大" ...唔係 即場都死
依家  等  葡萄牙  小勝  1:0 ..... (佢D 前鋒 係咁上下) ....收
作者: Dane    時間: 2009-9-9 20:41
TIGER仔 ......Jer兄
今晚 有乜心水 .........
英國佬 + 墨西哥  我都諗住 "大"  
整多條  2x1 $300.  細細地  過吓手引  
作者: jerso    時間: 2009-9-9 21:16
I bought 2x1
Wed 24 Away +1 @2.85 x Wed 30 Away +1 @2.15
作者: Dane    時間: 2009-9-9 21:57
原帖由 jerso 於 2009-9-9 21:16 發表
I bought 2x1
Wed 24 Away +1 @2.85 x Wed 30 Away +1 @2.15

預祝 ...  收硬
作者: hkshrek    時間: 2009-9-10 09:49
原帖由 Dane 於 2009-9-9 20:38 發表

日本仔  輸開 1:3  可以反勝 4:3
好在 我買 "大" ...唔係 即場都死
依家  等  葡萄牙  小勝  1:0 ..... (佢D 前鋒 係咁上下) ....收

弓起 Dan兄搞掂,波膽都中埋
作者: jerso    時間: 2009-9-10 12:02
Dane Hing always win win
作者: Dane    時間: 2009-9-10 14:22
原帖由 hkshrek 於 2009-9-10 09:49 發表

弓起 Dan兄搞掂,波膽都中埋

tiger兄  加埋 jersoo兄  收多D

對我嚟講 有時 估中 開心過 收 .... 由其是  有D砌到 補時 先整多粒
真 係HIGH 到 梗次 屌西 .插入果野.....
作者: hkshrek    時間: 2009-9-10 14:41
原帖由 Dane 於 2009-9-10 14:22 發表

tiger兄  加埋 jersoo兄  收多D

對我嚟講 有時 估中 開心過 收 .... 由其是  有D砌到 補時 先整多粒
真 係HIGH 到 梗次 屌西 .插入果野.....

你就好啦!有雙重享受

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2