香港一世發論壇

標題: 台湾靓模,性感尤物 [打印本頁]

作者: 廖飞    時間: 2015-11-27 10:18
標題: 台湾靓模,性感尤物

長腿公主GiGi,身材驚豔,靚樣迷人,可以話秀色可餐,係呢區少有嘅上等菜,令人神魂顛倒,確實令我著曬迷。見到GiGi呢對雪白銷魂長腿,細佬即時充滿能量,興奮到翩翩起舞,攬埋佢摸三摸四,大家都有曬反應,拿拿除衫一起沖涼,鴛鴦浴,夠曬激情,水中纏綿挑逗,兩人四手搓洗 到鳩硬西姣。
返黎床上,男女攬實柔情愛撫,邊摸邊奶,奶完又錫,一路奶落,洗埋底,再黎啜瀨我鳩頭鳩根,再含住深淺快慢吹奏一番,令我抗拒不了佢極具魔力嘅挑逗,爽到細佬雄威盡顯堅硬如鐵,我興奮到忍無可忍,起身分開佢對長腿,將條鳩嚮個淫窿拮入去,爽得佢淫聲好自然叫咗出黎,我大力抽插,好快有天然水流出,爽到佢若仙若死淫叫都未停過,快啲...大力啲...爽死我啦!快D屌死我,佢嘅淫聲呼叫令我更加瘋狂,不停變換位,老漢推車,再玩狗仔,囡囡好好配合,下下拮到最入,屌到啪啪聲,爽到佢要求女上男下,囡囡風騷十足,淫蕩嘅表情非常肉緊,我揸住波波慢慢享受,最後頂唔順換男上體位拮,大力衝刺,拮到佢高潮迭起全身顫抖,尖峰時刻拔出條鳩俾長腿公主含住口爆埋,真係爽到令我抖幾抖,大家去的时候记得电话预约先免得排队老兄,她的电话是95175486。
http://www.miss148.com/girl.php?GID=20361

作者: 車久里    時間: 2015-11-27 14:05
thanks sharing
作者: alongyong    時間: 2015-11-27 15:40
多谢师兄分享
作者: 雞蛋仔    時間: 2015-11-28 12:20
Support Ching report
作者: sk886    時間: 2015-11-30 13:55
謝謝推介
作者: ek8266    時間: 2015-12-1 13:22
Worth to try bor
作者: kinngin    時間: 2015-12-2 00:06

作者: jj0026    時間: 2015-12-2 05:30
thanks for report
作者: loloici    時間: 2015-12-2 16:56
師兄好識食
作者: 食好嘢    時間: 2015-12-3 03:51
不妨一試
作者: peter77    時間: 2015-12-3 16:01
又多一個選擇
作者: Liuwingnang    時間: 2015-12-3 22:04
様靚身材正,真係要大力啲屌佢才舒服透澈。
作者: wonglung39    時間: 2015-12-4 19:56

作者: blizard    時間: 2015-12-5 13:46
Liuwingnang 發表於 2015-12-3 22:04
様靚身材正,真係要大力啲屌佢才舒服透澈。

同意
作者: 骰魔    時間: 2015-12-7 20:27
看來不錯

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2