香港一世發論壇

標題: 金莎的第一次 [打印本頁]

作者: hkhung    時間: 2009-9-13 17:44
標題: 金莎的第一次
http://www.miss148.com/girl.php?GID=1938
條女名就一樣,但身材就差好遠

昨天下午上到去,本來想試媚媚http://www.miss148.com/girl.php?GID=1897
因為好似之前太子冇打格成個亞佘咁樣條女
點知去到話要等就叫左bobo入來
話好好招呼的,諗住試場,是但啦
樣就一般,身材:一除衫就真係
如果唔係有d小肥,真係唔覺有波
小肚下有橙紋,估計應該生過
入去沖涼先吹爆一次
上到床未回到氣,但條女好勤力,又鑽又吹
鑽得到好入,吹又吹到雪雪聲,吹左好耐終於做得
一來可能真係年紀大,唔夠時間回氣
二來可能見到條女下邊反晒,見到都冇咩心情做
所以做左一陣又軟左,最後決定算數
唔好辛苦自己,走人多謝430
總結來講:服務算到位,女就每個場都有好有唔好,看彩數啦
不過個人覺得如果後生點回到氣430都算唔錯
如果只出一次就好似貴左d,因為如果想做一次就算,去其他3xx的場就得啦

ps:呢個只係個人消費感覺,跟場所無關,請各師兄不要誤會

作者: 喵oo    時間: 2009-9-13 18:05
......thankyou..................
作者: 喵oo    時間: 2009-9-13 18:06
......thankyou..................
作者: ballballlover    時間: 2009-9-13 18:14
作者: ballballlover    時間: 2009-9-13 18:18
作者: hkhung    時間: 2009-9-13 18:27
原帖由 ballballlover 於 2009-9-13 18:14 發表
Hung 兄,如果同$370/390 45分鐘場比較,$430 70分鐘係抵,當然你地要真係享受全程70分鐘。

真係有d慢熱網友,45分鐘唔夠時間,要加鐘至做到1Q架,唔加埋鐘就唔止$430。

亦有快槍網友70分鐘做5次!

邊個價錢 ...

呢個本人是明白的,所以我都講明係個人感覺,同個場係冇關係的
如果唔講女質只講服務,呢個場都真係唔錯的
每次見ball兄d報告寫到咁好玩,下次真係要試下ball兄主場先得啦 .
作者: hkhung    時間: 2009-9-13 18:31
媚媚http://www.miss148.com/girl.php?GID=1897
我冇記錯呢條女之前一出現是在太子某指壓場的
d相仲係冇打格
有冇師兄有印象或試過呀
作者: ballballlover    時間: 2009-9-13 19:03
作者: ballballlover    時間: 2009-9-13 19:13
作者: ballballlover    時間: 2009-9-13 19:14
作者: ballballlover    時間: 2009-9-13 19:23
作者: hkhung    時間: 2009-9-13 19:33
原帖由 ballballlover 於 2009-9-13 19:13 發表
姖最先 bobo 架,不過當時又有個 bobo,咪改叫小雪,但係同期濃情都有個小雪。

美妙小雪 Report : http://www.hk148forum.com/viewth ... ighlight=%A4p%B3%B7

濃情小雪 Report : http://www.h ...
正宗佗地嗎?
作者: ballballlover    時間: 2009-9-13 19:37
作者: hkhung    時間: 2009-9-13 19:43
原帖由 ballballlover 於 2009-9-13 19:14 發表
Hung兄. 近京華指壓特價$330/45分鐘,如做一次,都幾抵。

其實唔係幾錢的問題,最緊要好唔好玩姐
本來我一向都上開大陸玩,係近其看你們的報告多
覺得hk都好似唔錯,所以先試下
試過2次都ok啦,一次jd的k壓(全程500),一次金莎(全程430)
我之前真的從未在hk玩過的
其實相比在內地玩
香港算平了,好似我們平時上去一次都要使千幾2千
現在仲唔使上上落落浪費車錢,又唔使搵借口呃老婆
都唔錯
作者: ballballlover    時間: 2009-9-13 20:14
作者: 龍兄    時間: 2009-9-13 20:16
原帖由 ballballlover 於 2009-9-13 20:14 發表

國內d女仔 young 好多,係咪重係 2, 5, 8 (800過夜)?

香港就係慳時間,偷食都冇人知!

大陸就人多一齊唱下K,玩法唔同!

波兄勁喎..咩都玩過晒
作者: ballballlover    時間: 2009-9-13 20:18
作者: hkhung    時間: 2009-9-13 20:25
原帖由 ballballlover 於 2009-9-13 20:14 發表

國內d女仔 young 好多,係咪重係 2, 5, 8 (800過夜)?

香港就係慳時間,偷食都冇人知!

大陸就人多一齊唱下K,玩法唔同!

講年齡係後生d,不過我地呢d玩服務,唔係太過份都收貨啦
2,5,8就大部份都係咁上下
其實我地香港人,每日都要開工,又真係有幾多時間成日上去大陸玩
頂多咪一.二個月一次,真係唔使搵食咩
作者: ballballlover    時間: 2009-9-14 08:55
作者: ballballlover    時間: 2009-9-14 10:40
作者: 龍兄    時間: 2009-9-14 16:15
原帖由 ballballlover 於 2009-9-14 10:40 發表
好懷念常平d 17,8歲小妹妹!! 好fresh!!!

作者: hkhung    時間: 2009-9-14 17:40
原帖由 ballballlover 於 2009-9-14 10:40 發表
好懷念常平d 17,8歲小妹妹!! 好fresh!!!

17,8歲小妹妹?
拉到你就大獲
作者: ballballlover    時間: 2009-9-14 19:33
作者: jerso    時間: 2009-9-14 20:14
Now CP many age 15 to 16 using other's adult I/D card to work
作者: 何鑫淼    時間: 2009-9-14 22:56
原帖由 jerso 於 2009-9-14 20:14 發表
Now CP many age 15 to 16 using other's adult I/D card to work

總之望落去都知好似唔夠既,最好都係唔好食啦.無謂出事啦
作者: jerso    時間: 2009-9-15 00:36
原帖由 何鑫淼 於 2009-9-14 22:56 發表

總之望落去都知好似唔夠既,最好都係唔好食啦.無謂出事啦

3 water hing, HK customers like 15 - 16 girls very much
they pay these girls $1,000 to $1,200 one night

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2