香港一世發論壇

標題: 有無人試過呢個柏芝 [打印本頁]

作者: cups    時間: 2009-9-14 20:08
標題: 有無人試過呢個柏芝
http://***禁止買廣告***.com/big5/viewid.php?uid=12795&region=8&building=100&territory=-1&age=-1&bsize=-1&height=-1&service=-1&nationality=&pd=-1&stype=-1&keyword=

好想試下,不過又怕遇上打假波騙子,希望有師兄可以講下有無試過。

http://***禁止買廣告***.com/big5/viewid.php?uid=20788&region=8&building=100&territory=-1&age=-1&bsize=-1&height=-1&service=-1&nationality=&pd=-1&stype=-1&keyword=

呢個邴好似唔錯。
作者: hkshrek    時間: 2009-9-14 21:48
cups 兄,用代號,5係條link出5到
作者: 何鑫淼    時間: 2009-9-14 21:58
原帖由 hkshrek 於 2009-9-14 21:48 發表
cups 兄,用代號,5係條link出5到

我以為你回CUP兄話食過之類咁,CUP兄,有幾次上去佢都做緊,所以我都答唔到你,不過之前

有幾個BROTHER都食過,佢地話真野.不過服務都幾好咁喎.
作者: Dane    時間: 2009-9-14 23:18
原帖由 何鑫淼 於 2009-9-14 21:58 發表

我以為你回CUP兄話食過之類咁,CUP兄,有幾次上去佢都做緊,所以我都答唔到你,不過之前

有幾個BROTHER都食過,佢地話真野.不過服務都幾好咁喎.

水哥 你仲未食到咩
我曾經 講過 可食 .........不過 又唔係 非食不可
作者: hkshrek    時間: 2009-9-14 23:59

咁有恆心
已經講明好多野啦
作者: hkshrek    時間: 2009-9-15 00:00
原帖由 Dane 於 2009-9-14 23:18 發表

水哥 你仲未食到咩
我曾經 講過 可食 .........不過 又唔係 非食不可

你又食過
仲出名過真柏豬喎
作者: hkshrek    時間: 2009-9-15 00:02

咁條link 係睇5到!我又5知佢係乜水
你5好見禾咁老!禾係呢幾年先學壞
作者: jerso    時間: 2009-9-15 00:28

3 water hing, keep trying la, real big balls ar
作者: 何鑫淼    時間: 2009-9-15 08:34
原帖由 Dane 於 2009-9-14 23:18 發表

水哥 你仲未食到咩

咁佢個辨事處樓下個巴士站,我有車番家,所以咪有時會行多左,睇多左囉,但無食多左.因為可能時間問題,上親去都有客
作者: Dane    時間: 2009-9-15 14:11
原帖由 hkshrek 於 2009-9-15 00:00 發表

你又食過
仲出名過真柏豬喎

我出咗包交 成年啦 .........果時係 csw
作者: Dane    時間: 2009-9-15 14:13
原帖由 hkshrek 於 2009-9-15 00:02 發表

咁條link 係睇5到!我又5知佢係乜水
你5好見禾咁老!禾係呢幾年先學壞

我都知 .....自從你 報錯學校上錯班    吖嘛
作者: ballballlover    時間: 2009-9-15 14:46
作者: ballballlover    時間: 2009-9-15 14:47
作者: jerso    時間: 2009-9-15 15:06
Then to TKW, now in MK
作者: Dane    時間: 2009-9-15 23:49
水哥 同佢 仲未有 一棍緣

作者: hkshrek    時間: 2009-9-15 23:51
原帖由 Dane 於 2009-9-15 23:49 發表

水哥而家養蓄銳,世紀一戰在所難免
作者: Dane    時間: 2009-9-16 13:28
原帖由 hkshrek 於 2009-9-15 23:51 發表

水哥而家養精蓄銳,世紀一戰在所難免

哥 一定同佢 水乳 膠溶
作者: hkshrek    時間: 2009-9-16 13:42
原帖由 Dane 於 2009-9-16 13:28 發表

水哥 一定同佢  水乳  膠溶

都係個D野囉  
作者: cups    時間: 2009-9-16 22:57
早兩日上過去睇過,柏芝個樣係咁既燈光下,有d老,有d殘,食唔落,不過真係好大ball!
作者: Dane    時間: 2009-9-17 02:52
原帖由 cups 於 2009-9-16 22:57 發表
早兩日上過去睇過,柏芝個樣係咁既燈光下,有d老,有d殘,食唔落,不過真係好大ball!

唔係 殘得咁快呀
作者: ballballlover    時間: 2009-9-17 09:13
作者: ballballlover    時間: 2009-9-17 09:14
作者: Dane    時間: 2009-9-17 09:54
原帖由 ballballlover 於 2009-9-17 09:14 發表
好多時d女做幾年,本來30幾歲,就似40幾咁囉!

真係 辛苦錢 .......我要去 錫佢地多D 先得

水哥  再遲D 去 ........只會見到  柏芝 auntie
作者: 何鑫淼    時間: 2009-9-17 23:33
原帖由 Dane 於 2009-9-15 23:49 發表

吊,上去幾次都有客,唔知幾時先有心再上去行一轉
作者: 何鑫淼    時間: 2009-9-17 23:34
原帖由 hkshrek 於 2009-9-15 23:51 發表

水哥而家養精蓄銳,世紀一戰在所難免

你估而家拍戲呀,搵埋你上場重好喎,我拍你做
作者: 何鑫淼    時間: 2009-9-17 23:35
原帖由 Dane 於 2009-9-16 13:28 發表

水哥 一定同佢  水乳  膠溶

我上去,响埋個名,都唔會有得平架啦,上去唔通話我就係148個阿水,
作者: hkshrek    時間: 2009-9-18 00:01
原帖由 何鑫淼 於 2009-9-17 23:34 發表

咁同禾經理人傾傾片酬先
作者: jerso    時間: 2009-9-18 15:53
原帖由 何鑫淼 於 2009-9-17 23:34 發表

3 Water Hing Tiger Hing :148clap[1]: :148clap[1]:
me
作者: 何鑫淼    時間: 2009-9-18 20:04
原帖由 jerso 於 2009-9-18 15:53 發表

3 Water Hing Tiger Hing :148clap[1]: :148clap[1]:
me

agree
作者: Dane    時間: 2009-9-18 21:21
原帖由 jerso 於 2009-9-18 15:53 發表

me

講乜
作者: ballballlover    時間: 2009-9-19 10:33

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2