香港一世發論壇

標題: TST香檳b 阿rain [打印本頁]

作者: wetwet2046    時間: 2007-11-30 04:04
標題: TST香檳b 阿rain
TST香檳b 阿rain

唔想聽廢話直接跳去橫線以下~~~

早兩日見女朋友約friend食飯,自己當然都要搵野食啦~~~ 本身諗住搵番舊相好,但之前幾次都見唔到阿rain,一次跟bro見到少少都排長龍,人一世物一世,頂~~~ 點都要上去再望一望先死心,典型香港人心態。

點知去到轉彎位...見到無人龍啊,轉埋入去見到"請按鐘",唔係我賣廣告,而係這真的是100%無可能,呢條女星期六日例牌休息,閒日d bro真係"一點鐘等到三點"都大有人在。

諗緊會唔會係替工之際,有兩三個bro係閘口偷望緊入來,費話少講,按鐘啦緊係,一眼望落都ok,一來咁多人排隊緊係有d野既,二來上左去咁多次當然死頂去馬啦,報告如下:

私人覺得俾分已經好唔中肯,所以一向唔俾分的,睇我形容自己幻想幾分仲好,不喜勿插。

20頭,眼中大,眼唔特別靚不過唔會好累個隻,啡色長直頭髮,皮膚小小偏向黑,身型屬肉感型有點像carrie的case,中等身材偏矮少少,但當然比carrie高啦,同christy差不多高,波波中間偏大 ,少少黑提,300%陀地,陀地有番咁上下大波呢輪真係好少有,一入去叫我坐低休息下先,之後就坐坐大脾,我都未坐熱,佢就係咁撩我傾計,傾傾傾,摸摸摸,佢對腳一d都唔靚,皮膚真的偏黑少少,不過波波就...中間偏大(私人最鐘意呢d唔太誇但一手剛好揸唔哂既size,不過黑提就要扣少少分),之後一齊洗白白,有前有後有下有隔肋底,不過無bm無特別野,係洗細佬打左幾下,但就不停找話題傾計,洗完上床開始"來"lin,技術普通時間也是普通,到吹,開頭無上套"來"袋,"來"來"來"去個隻,都ok舒服,"來"左一陣就上套吹,無咩技巧,有少少直上直落感覺,感覺時間比正常短左少少,間中重回望部電視機= =",再上來"來"多幾下lin就自動坐,妹妹普通偏鬆,無咩技巧,無咩力水,間中又回望部電視又電話震,不過無聽,幾十下之後叫累,換狗仔,換正常位,換半邊燒鵝,間中都係有直望電視,再叫佢女上,因為想玩波波啊~~~,不過整左幾十下,開始面黑,自己見到醒目,換正常完事。

完事後佢自動去較水洗白白,較好水先叫我入來,又是閒話家常一番,同進來一樣,難得事後都有心機洗番個幾度地方,陀地少有,傾傾傾,洗洗洗,著衫都係傾傾傾,抱抱俾$500家用走人,門口已經又兩個bro等緊了。

總結: 陀地之中佢後生又大波,唔計睇電視,但洗白白算有心機,服務整體算ok,已經超左少少班,不過扣分是睇電視啦當然,皮膚小小偏黑,無腳玩,吹得好普通,如果唔好陀地都應該有其他更好選擇,不過如果鐘意傾計吹水佢就真係不二之選,一來陀地,二來即使係你唔講野佢都會係咁撩你講個隻,所以我諗部份排隊bro都係貪佢好傾,當然亦有好似我咁貪佢好波同後生啦,報告完畢。
作者: 唐伯虎點支煙    時間: 2007-11-30 08:43
support !後生的有時服務就係咁~
作者: 精蟲    時間: 2007-11-30 12:25
$500, 如果 fit ,正 都抵嘅
作者: 恐龍仔    時間: 2007-11-30 22:46
試試都好
作者: andyyau    時間: 2007-12-13 16:06
下次去開個度,搵佢吊下都好.

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2