香港一世發論壇

標題: 一段十分爆笑的經歷 [打印本頁]

作者: hkhung    時間: 2009-9-18 15:59
標題: 一段十分爆笑的經歷
這是我從網路上看到的
是一些人在大陸玩的經歷
十分爆笑
(我笑到肚子痛)
所以貼上來給大家看一下
但大部份內容都是用廣東話
請各位自行領悟啦....哈哈

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

寶池桑那:太平虎門海運路,宜家花園
呢間塲大大話話幫襯咗5,6年,每年大慨壹,两次左右,亞爺老骨塲,冇特別,冇驚喜, 正一人行,佢又行,點解咁多年都去?因為我有個廠客係附近,同個客嗲完,貪佢近,咪一齊過去啰,聽講,以前係正骨,打倒四人幫後,變邪骨!
房間有有大,有细,由于地區為老區,冇得變身,咪耐唔耐裝下修,裝下身,壹條龍收400,房費68(預早同部長電話訂,免收),都唔平,話乜式乜餐,到頭來咪又係呢套.今次揀咗條福建妹,短髮,20零歲,有肉,但不肥,貪好水,有d新鮮嘛,咪成日湖南,四川,貴州,江西加湖北,成條三穿七咁死Q.條女講白話麻麻,係要死講:亞腥,多謝典我….
除3,冲涼,條女照例幫拖擦背之類,冲完,服務員襟鐘,成個盤菜掟入黎,都係個幾味,果凍,椰汁呀,BB油,嗽口水之類…
但呢次有d唔同,多左條红辣椒,問條女,陰陰笑:老细,依家做麻辣火煱餐,咬碎佢,餵你细佬食,暖笠笠,好醒胃呀老細….
唔係嘛,...乜唔辣到條蕉既咩?冇喎,冇事架,呢輪個個都係咁喇,人一世,物一世,麻辣火煱最駕世呀,試下好正架….個心十五十六,條福建已經沉腰坐馬碎辣椒,嚡….試就試喇(咁就大能穫).
睇住條女趙下趙,木無表情,咦….又好係堅堅哋喎,唔駛分零鐘,就慢慢吞蛇,其實呢類鏡頭,我高佬文睇過N次,無乜特別,昂高個頭,感受下喇….開始有 (細係同我講),,,熱, ,,熱,.好熱..條女條脷係個頭度,帶埋D辣椒打緊轉, 大熱,更熱….嘩!!!顶唔能順喇,大叫一聲,抽蕉連趴帶滾直飛厮所開恆凍水冲....(知,唔掂,仲係極度果隻),一路冲一路痛,冲到咁上下,抽出來驗下,嘩,都係唔掂,椒熱未過,個(古姑)仲痛,期間條死(Hi),攞個 朗口盅入黎不断,搶水朗口,原來個死八婆自已都唔掂,係度死顶..挑,@@X+YZ㊣℅…,冲左唔知幾耐,仲惨過酒樓後欄啤水洗豬腸,咦,,差唔多嘞(有感覺),睇錶,乜大半粒鐘嗱,再睇下個(古姑),陰公咯,摷哂皮,縮Q晒,白矇矇,甩咁滯,個頭被火燒,呢頭冲瀑布,慘慘惨唉….垂頭喪氣出番黎,都仲係慶慶哋,係床頭嗱把風扇再吹下喇,望下條福建妹,條死女係對面梳庄枱拎住個風筒劈大個口吹(脷),你眼望我眼,氣氛相當古怪,炎蛇老鼠走晒,得番幾隻,鳥蠅,半空停留監視住,無明火起:啤乜能野.好攪唔攪…老細~细@@,再出聲,信唔信我拆部手機盅柒你吖嗱,條女楚楚可憐唔出聲,風继续吹…(各有各個隻),不禁仰天長嘆,嚡,黎疏乎啫,攪咁多花臣做乜,攪到依家個個周身唔得閒,臨出精先黎摷皮,唔通連個天都唔幫我?如事者,粒幾鐘後,著衫,鬆人,弹鐘,攪成咁,攪條毛呀,條死女好可憐咁講:亞蛇,唔好依家弹鐘喇,我都知你好惨,都唔知今日d辣椒做乜咁辣,貨唔同左... :你老尾仲講?嚡,最多你再瞓下,我幫你好好按摩下,透番順,再做吖,唔敢吹喇,依家弹左鐘出去,老板當然大條道理,我就慘喇,你一走,經理當我服侍不周,馬上落閘放狗,輪我大米,爆我後欄,好惨架兼冇錢收…
睇佢咁可憐,講真,佢都幾落力,對波都算幾好,粒(的)唔黑,屎忽又圓,鄉下就鄉下D,個塲冇乜好同特別喇,唯一就係d經理呀,女部長呀,笑容幾好,假就假D,死老豆都笑得一餐,係咁架喇,環顧附近,周圍都插哂旗,唔攪多d花臣,又係聽釘嘅,嚡..大家都係揾兩餐啫,不過有時D花臣過咗火位,就麻煩少少, 遇到d大陸惡爺,你個塲就死喇,男人最痛係乜,梗係细佬被人欺負喇,各位師兄你話係咪?算喇,死下死下恰一陣做埋尾塲喇!(電話响幾次問做セ,條女係咁解畫),出到櫃臺,個廠FD,James笑笑口,乜咁耐呀?我仲嗌定白車係度等你,頭先我去完歐洲番黎添!事後問james有冇攪….哥仔,梗係唔吊喇,古姑喎,柯尿,同插野用架, 加棘椒?抄餸咩,駛唔駛加鼓油打埋個生粉獻呀?
以上事件為05年12月事件簿,為乜舊事重提?咪james哥囉,Call電話黎:喂,高佬文,聽日過黎我度,開會....欏辨,之後,去寶池,你都成年冇去喇,應該探下個塲喇,依家又有新野噃,又乜花臣呀,james哥?蝙蝠打樁機,咁即係...倒掛屋頂,插,插,插,玩180度,倒轉Fell,加送, 冰火綠豆薄荷茶,,咁....好危險姐,?冇事架,下面有繩網,穩唔穩陣架?聽D部長講,好受力,D網成6蚊斤架....各位C兄,又搏唔搏好呢??

作者: hkshrek    時間: 2009-9-18 16:57
真係幾搞笑
作者: TMS2002    時間: 2009-9-18 17:58
自己唸喇
作者: ballballlover    時間: 2009-9-18 18:55
作者: 何鑫淼    時間: 2009-9-18 20:03
原帖由 hkshrek 於 2009-9-18 16:57 發表
真係幾搞笑

我當年係沙咀食快餐,個次真係不身難忘.個晚都成1:30個時記得個度重係2:00要收皮,咁同個FD一齊行左上幢樓,重要行左成

5,6層.個雞頭就係咁CALL女(後生女雞頭,重撚靘過D女).話左食快餐唔過夜架啦.之後殺停佢,叫佢唔好再CALL,睇下求其咪食囉

.結果我選左個俱住野既女,條女都幾生手下,出事就來啦,佢幫我吹,我覺得有d細佬好興,之後問條女,你頭先食乜,之後就愈吹愈

撚興,我係講我條野,攪撚到射撚完先無事.之後幾撚驚呀.唔知會唔會有事,好在都無.不過真係怕怕
作者: hkhung    時間: 2009-9-18 20:15
原帖由 何鑫淼 於 2009-9-18 20:03 發表

佢幫我吹,我覺得有d細佬好興,之後問條女,你頭先食乜,之後就愈吹愈

撚興 ...

咁條女點答你呀
作者: Dane    時間: 2009-9-18 21:20
椒 Vs 蕉
作者: 何鑫淼    時間: 2009-9-18 22:34
原帖由 hkhung 於 2009-9-18 20:15 發表

咁條女點答你呀

吹緊個時,我話真係好撚興,佢話咁唔吹囉,我又話唔好,總之好似又怕痛又要R個種,之後一路吊又係咁感覺,係射左

先無乜夥
作者: hkhung    時間: 2009-9-18 22:39
原帖由 何鑫淼 於 2009-9-18 22:34 發表

吹緊個時,我話真係好撚興,佢話咁唔吹囉,我又話唔好,總之好似又怕痛又要R個種,之後一路吊又係咁感覺,係射左

先無乜夥

咁即係又怕痕~又怕痛
作者: ballballlover    時間: 2009-9-19 10:32
作者: 何鑫淼    時間: 2009-9-19 22:08
原帖由 ballballlover 於 2009-9-19 10:32 發表

重以為你擒左姖添!

呢次落樓同個同事講,因為個時一齊,俾條友攪到當時全公司都知,個撚個問我好唔好玩,真係吹漲
作者: 何鑫淼    時間: 2009-9-19 22:09
原帖由 hkhung 於 2009-9-18 22:39 發表

咁即係又怕痕~又怕痛

個個男人都係咁架啦,即係R荔枝咁囉

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2