香港一世發論壇

標題: [報告] 太子 Ellie [打印本頁]

作者: lazymuterfcuker    時間: 2016-5-22 11:56
標題: [報告] 太子 Ellie
太子Ellie — 今日選左呢位,國語四川人,目測約三十頭,但可能實際只得廿幾歲。160左右高,網球size波,有肚腩仔。皮膚一般,相頭眼大順眼。過程 : 自備lux沖涼,囡囡的手非常溫柔,前後都有洗,有水簫無bm,菊花很用心洗。上床,叫我爬低我拒絕。直接上來就奶lins,囡囡條利好尖,我最鍾意呢種利,一奶我就起左頭,奶完兩邊自動冰火,其實我想拒絕,但佢咁有誠意就比佢試吓啦。點知細佬始終係遇冰即軟(因為以前試過比冰整到),囡囡立刻轉熱水,又起翻。吹左一陣,我想做啦就自己攞袋,囡囡幫忙戴上。女上先,囡囡習慣一開始就M腳un,我個人女上比較喜歡W腳。算啦,起身做我最愛既面對面式,可能身體構造唔係咁甲啦,囡囡好似唔係咁舒服,做左一陣話好似頂住佢個肚。轉男上,吉吉吉,我隻錶06分囡囡入房既,吉到39分我就出野啦。沖涼就響鐘。出房係46分。答ok,比錢走人。Eillie話佢聽日開始返鄉下到6月20先返。其實佢各方面都好好,不過做愛好似唔係同我咁甲。所以我都係無諗住翻食
作者: A少    時間: 2016-5-22 15:20
lazymuterfcuker 發表於 2016-5-22 11:56
太子Ellie — 今日選左呢位,國語四川人,目測約三十頭,但可能實際只得廿幾歲。160左右高,網球size波,有 ...

W腳即係點?想像唔到

作者: lazymuterfcuker    時間: 2016-5-22 17:28
A少 發表於 2016-5-22 15:20
W腳即係點?想像唔到

跪同踎既分別啫。條囡全程頭向右,我都無試車。
作者: A少    時間: 2016-5-22 17:42
lazymuterfcuker 發表於 2016-5-22 17:28
跪同踎既分別啫。條囡全程頭向右,我都無試車。

哦 原來係咁解
作者: 太子    時間: 2016-6-16 17:14
多謝 Ellie 的報告

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2