香港一世發論壇

標題: 抵受唔住诱惑.偷食禁果,羅湖淫樂編(有相) [打印本頁]

作者: 大陸公安    時間: 2007-12-6 20:20
標題: 抵受唔住诱惑.偷食禁果,羅湖淫樂編(有相)
羅湖大酒店系第一次前往,對佢D服務一無所知,呢次算系勇闖.前幾日入到羅湖酒店大堂,哇..幾豪下,再上六樓,入目的地,入去問68號有冇系度,有..嗱嗱林沖涼,LOOKER仔招呼幾好,沖完涼直接入房,開波,囡囡著住性感制服,連半只"鮑魚"嘅形像都隱約可見,呢種情景包保任何雄性動物睇見都會欲火焚身,只要畀囡囡放下電.點燃條"長藥引"就會即時産生一次爆炸,講真呀.喬寶寶依家周身癮,開始,同我到處解癮,先系背只度一陣風雲之後.轉身,我真系等唔切呀,一手將佢攬入懷中,壓住我饑餓身軀,果下真系好有滿足感,佢仲一只手搞上邊,另一只手攻擊我下邊,真系頂唔順,仲問我頂唔頂得住.我就反問佢,你話呢.?系時候摞油囉,返來,即時同我解除所有束縛,呢下我都唔會忘記自己順其自然,咁有檢查下佢嘅身體,發現68號身材超正,該有嘅有埋,真系NO.1.果種.我就用手指頭開發小陰唇,肉缝上已經潮濕佐..睇落去都鮮嫩晶瑩,著實迷人,雙方幾番折騰,神魂飄渺,雙方都HAPPY到嗌生嗌死,玩完就來真嘅用條琍舔埋全身,仲含埋鳩,食腸技術一流,溫柔體貼,夠細心,令我銷魂蝕骨,歎為觀止,我就開始搞搞新意思,玩埋69法國式濕吻,系特寫鏡頭先有得睇咖,佢同我啜東舔西.搞到我興到....決定同佢一決雌雄,進入佢神秘禁地,享受肉壁收縮嘅刺激。
  賽後報告,條囡囡身材超正,服務好,仲幾靚下添,,唔信呀.畀個相你地睇睇..

作者: andyyau    時間: 2007-12-6 22:19
喂師兄幾多錢消費?
作者: foxindg    時間: 2007-12-12 15:02
幾好幾錢阿
作者: tx07003    時間: 2007-12-12 15:55

作者: kiwei    時間: 2007-12-12 17:32
这里一定要有多点原创,otherwise那就枉费我们的希望了
作者: socialdancer1    時間: 2007-12-16 13:14
Why is she frowning?
作者: lanshuibo    時間: 2007-12-29 15:16
說是日本AV女優的工資單
作者: freed123    時間: 2008-1-9 17:08

作者: leglover    時間: 2008-1-15 14:50
Thanks>>>>>

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2