香港一世發論壇

標題: 混血!!? [打印本頁]

作者: 恩尼斯達    時間: 2009-11-20 09:24
標題: 混血!!?
http://www.miss148.com/girl.php?GID=2304

請問係乜國家?
作者: ballballlover    時間: 2009-11-20 11:44
作者: 恩尼斯達    時間: 2009-11-20 14:31
i want try try  ar...

hope  the AD is not fake la  
作者: hongkit1979    時間: 2009-11-20 14:42
等你 report
作者: ballballlover    時間: 2009-11-20 15:57
作者: Dane    時間: 2009-11-20 16:04
達仔 .........例如 tiger仔 搞大賓妹 個肚
咁 唔係 混血 囉 .....

又例如  ..tiger仔 係 ab型 /  條囡係 O 型 ..... 咁 都係混血 架
作者: goodguy    時間: 2009-11-20 16:28
咁龍同囡搞會點? 搞出的是囡頭龍身!
作者: ballballlover    時間: 2009-11-20 16:44
作者: goodguy    時間: 2009-11-20 16:50
ballballover 都身為版主大人, 怎麼下下都要請示Dragan兄, 你都要親身出馬後上報告才有號招力.
作者: chunchun    時間: 2009-11-20 17:27
原帖由 恩尼斯達 於 2009-11-20 09:24 發表
http://www.miss148.com/girl.php?GID=2304

請問係乜國家?

可能係九龍混新界 , 又或者係香港混澳門

不過我覺得個波好似流流地
作者: ballballlover    時間: 2009-11-20 17:37
作者: chunchun    時間: 2009-11-20 17:52
原帖由 ballballlover 於 2009-11-20 17:37 發表
唔似呀???叫龍兄驗下.

唔知係咪以前龍情 Ivy, 姖係 Thai. 好玩得架!!

BALL版

係有一兩張我覺得似假姐 , 可能影相角度問題啦
濃情 Ivy 之前無影過相 , 你食過你覺得呢個身材同 Ivy 似唔似呢 ?
作者: ballballlover    時間: 2009-11-20 18:11
作者: chunchun    時間: 2009-11-20 18:35
原帖由 ballballlover 於 2009-11-20 18:11 發表

你食過 Ivy又唔出報告, 得我寫過 Ivy 兩次, d人以為我係寫手, 所以近日我都寫少左.

ball版

你有無睇錯我留言呀 ?
我無食過 Ivy 呀 , 濃情我都好耐無上 lu
我就係知你食過 , 所以問下你呢個女女身材似唔似 Ivy ?

因為我依家去親都係京華 , 無謂寫出黎 , 免得比人話係寫手
作者: ballballlover    時間: 2009-11-20 18:44
作者: hongkit1979    時間: 2009-11-21 12:18
不過睇相小芬body真係幾正
不過未去過凱悅
作者: ballballlover    時間: 2009-11-21 14:32
作者: eason97    時間: 2009-11-26 01:06
有冇人去睇吓係乜血混乜血嘅囡囡呀?

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2