香港一世發論壇

標題: KT ----- 南洋 亞雪 [打印本頁]

作者: Dane    時間: 2009-11-27 21:58
標題: KT ----- 南洋 亞雪
早幾日 話過 上番  南洋 --安琪 , 再 包交俾肥佬知
今日 得閒D ,,...去咗 偷食

上到 3/F,., ...嘩 ~ 全層D囡囡 都有客,
諗起 D1 仲有件 亞雪 未食過 ....... ..所以 按佢個  "LinLin"

一開門  ...... 嘩   做乜 間房  柒國咁亂,  
有個 長直髮, 細細粒, 幾厚肉, 幾大波 嘅 囡囡係度 ..
條囡仲要  剝光豬 得條底底 ........

我問條囡 係唔係 啱啱有客走咗 ....佢話 唔係 ,
佢 休息咗 19幾~~20日 ...俾咗個 替工 做 ...但係 個替工 就 搞到佢間房亂晒
食晒 佢雪櫃D野 .... tart 晒佢D 沖涼 野 走 ......... 我問佢, 點解 休息咁耐,
佢話 ...原來 去咗 做小手術 ...唔算 隆胸, 係 塞小小野 令個 胸 "挺"D, 個型靚D 喎
佢 仲揸俾我睇 ....大力揸都唔怕, 不過 腋窩傷口未 10足好番, ..仲有D 痛
我揸 落去 ....手感OK, (但點都唔及真波)

大家係唔係 發覺, 我講咗咁耐...都未沖涼 ....... 無錯 我地就係咁 兩條 肉虫
坐係床邊 腳印印 鳩fingfing ....條囡好似 人地拍拖 咁 挨住禾 ..係咁 傾
我問 阻唔阻你呀 ....佢話 佢都未開工 .......門 外面 都無 開牌 (咁禾剛才按 linlin..即係發x盲)
亞雪 卒之同禾 去沖涼 ...洗得好 乾淨..(但無學明明 捽C_eye) 又洗 耳仔 ( 我都R頭)
洗完 埋床 ...又挨落嚟 係咁傾 .... 不過 大家都算 啱傾 ...但 我條鳩 就由 硬等到 軟 (罷工)
傾傾吓 ..我直情有D 眼瞓 ... 佢 攬住禾 瞓上床 蓋咗張 冷氣被 ... 兩條肉虫 攬住 就咁 半醒半睡 咗成粒

瞓咗一輪 跟住 兩個 開始 好輕手咁 互摸 .慢咀 .真係 自己都 嚇咗一跳, 點解有D 叫雞以外嘅 feel
再跟住 ......開始 車 ...又係由 輕慢車 開始到 脷叠脷
然後 ..愈磨愈興, 條囡 好似唔記得 自己係雞 ...竟然 喘晒氣 同禾講 佢 like "燒鵝脾"
唔俾 禾自選動作 ...... 做晒 佢 like 嘅 動作
叫禾 一開始 就嚟 ...又交叉腳, 又點又點  (我想講我唔係 '偉仔' 可唔可以 唔玩 '色戒 )
不過 見佢 咁 渴 .... 我緊係 特別 hyper .... (下刪 好很多字) 總之落力 鋤散佢
最後 我同佢 都好 滿足 ....... ..

完事後 ...佢又無 叫禾走 ...沖完涼 , 再 傾咗一陣 ,我諗住 去HKJC ..所以走人
俾錢佢 ...佢話 是旦啦 ..佢都唔係 開工 (不過 雞錢係要俾嘅 你估 diger仔 咩 ) ...
佢又話 ...會再 休息 ...起碼 12月先 諗 復工 ..... 可能 又搵另一個  替工 先喎
叫 禾 上嚟前 先 call佢

佢話係 4川人,30 左右, 長直頭髮, 膚色一般黃,  樣一般唔標青唔醜,  
半真半假 同身材合比例 大波, 毛髮唔夠多, 無肚腩, 細粒(5'1~2)厚肉型

會唔會 番食 ........ 睇 緣份

作者: bigbird    時間: 2009-11-28 00:42
thanks c-hing report ~~~~~~~
作者: poop    時間: 2009-11-28 01:06
奇遇
作者: Dane    時間: 2009-11-28 01:23
原帖由 poop 於 2009-11-28 01:06 發表
奇遇

brother ...你愈玩得多, 你都愈多野遇 到 ..
作者: Dane    時間: 2009-11-28 01:25
高佬 .... ..次次都係你 第一個 加分 thank you晒

點解 又係 "燒鵝脾"   ..可能 插入角度 同一般 正常位 有D 唔同 ..所以囡囡 like

( 當然 佢like你 就 自然做得 冧D )
作者: 肥佬    時間: 2009-11-28 11:18
標題: 回復 1# 的帖子
真係畀你個發西盲講DO碌賊硬冷掘掘LOR, 点死好牙 KT係禾死穴牙, DANEAIR兄
作者: 肥佬    時間: 2009-11-28 11:21
原帖由 Dane 於 2009-11-28 01:23 發表

brother ...你愈玩得多, 你都愈多野遇 到 ..

G你叻LA, 老屎忽
作者: Dane    時間: 2009-11-28 14:34
原帖由 肥佬 於 2009-11-28 11:18 發表
真係畀你個發西盲講DO碌賊硬冷掘掘LOR, 点死好牙 KT係禾死穴牙, DANEAIR兄

肥佬  南洋 係 物華街 ...好多人流 , 邊個留意你呀
落 樓 仲可以 買  袋 "Kawasaki" 面包 交差
作者: Dane    時間: 2009-11-28 14:37
原帖由 肥佬 於 2009-11-28 11:21 發表

G你叻LA, 老屎忽   

我個 屎忽 係 處 架

作者: 肥佬    時間: 2009-11-28 14:54
原帖由 Dane 於 2009-11-28 14:34 發表

肥佬  南洋 係 物華街 ...好多人流 , 邊個留意你呀
落 樓 仲可以 買  袋 "Kawasaki" 面包 交差

就係人流多至死快, D親戚見DO禾, 宜禾見唔DO佢/姖0地, 拱就真係含得LUN LOR
作者: 肥佬    時間: 2009-11-28 14:57
原帖由 Dane 於 2009-11-28 14:37 發表

我個 屎忽 係 處 架

禾邦你破冷咗處佢好唔好JET, 刀把罐头刀仲好9利吓0架, 丹仔
作者: ballballlover    時間: 2009-11-28 16:47
作者: 高大威    時間: 2009-11-28 17:13
原帖由 ballballlover 於 2009-11-28 16:47 發表
你至係威哥

我係高佬
Dan仔至係威哥

作者: ballballlover    時間: 2009-11-28 17:29
作者: 金田一    時間: 2009-11-28 19:10
Dan兄真令人陰莖
作者: Dane    時間: 2009-11-28 21:45
原帖由 肥佬 於 2009-11-28 14:57 發表

禾邦你破冷咗處佢好唔好JET, 刀把罐头刀仲好9利吓0架, 丹仔   

你 等 10仔 啦
作者: Dane    時間: 2009-11-28 21:47
你 班友仔 叫禾 "威哥" ...
又 古冷惑惑   ....唔之 想講乜

我        剪

作者: Dane    時間: 2009-11-28 22:04
龍兄 .....快D 加番 D 分
我專幫你 出D  非 指壓囡  包交

仲要次次同d 囡講 .... 依家 朝流 興睇 148

作者: jerso    時間: 2009-11-29 09:39
鳩fingfing  
作者: 肥佬    時間: 2009-11-29 10:01
原帖由 Dane 於 2009-11-28 21:45 發表

你 等 10仔 啦

佢畀禾屌DO滑晒LA, 冇FEEL LOR
作者: 肥佬    時間: 2009-11-29 10:03
原帖由 Dane 於 2009-11-28 21:47 發表
你 班友仔 叫禾 "威哥" ...
又 古冷惑惑   ....唔之 想講乜

我        剪  

讃你威過威士忌牙, DAN PAN CHU
作者: hkshrek    時間: 2009-11-29 10:08
原帖由 肥佬 於 2009-11-29 10:03 發表

讃你威過威士忌牙, DAN PAN CHU   

直頭已經到達左叫雞嘅最高境界,一代雞聖
作者: ballballlover    時間: 2009-11-29 14:57
作者: 肥佬    時間: 2009-11-29 18:19
原帖由 hkshrek 於 2009-11-29 10:08 發表

佢當G毛愧

作者: 肥佬    時間: 2009-11-29 18:23
原帖由 ballballlover 於 2009-11-29 14:57 發表

咁仙遊果個係咪雞仙?

BALL兄, 你用錯字句LA, 仙遊=過咗身拱解GA WOR, 你咒果個人死, 唔係化

作者: 10仔    時間: 2009-11-29 19:06
又食到好野
作者: ballballlover    時間: 2009-11-29 19:29
作者: Dane    時間: 2009-11-29 23:01
原帖由 hkshrek 於 2009-11-29 10:08 發表

駛 唔 駛  賣廣告 呀
作者: Dane    時間: 2009-11-29 23:02
原帖由 ballballlover 於 2009-11-29 14:57 發表

咁仙遊果個係咪雞仙?

近期 踩得屎 多個位叫 ............   雞屎
作者: Dane    時間: 2009-11-29 23:03
原帖由 10仔 於 2009-11-29 19:06 發表
又食到好野

你食到 好野呀 10仔
咁 仲唔 出包交
作者: 高大威    時間: 2009-11-30 00:22
原帖由 Dane 於 2009-11-29 23:02 發表

作者: ballballlover    時間: 2009-11-30 00:46
作者: 肥佬    時間: 2009-11-30 08:33
原帖由 10仔 於 2009-11-29 19:06 發表
又食到好野

人0地DANEAIR兄周時就EAT DO好嘢, 你就餐餐踩屎, 唷蕉LA你, 仲唔拜丹仔為C WOR, 屎袋飽
作者: 肥佬    時間: 2009-11-30 08:35
原帖由 ballballlover 於 2009-11-29 19:29 發表

唔好屈我,我引用虎版主講架!

http://www.hk148forum.com/viewth ... p;extra=&page=5

Post 49

拱你倆個刀打屎忽好"模"
作者: 肥佬    時間: 2009-11-30 08:37
原帖由 Dane 於 2009-11-29 23:03 發表

你食到 好野呀 10仔
咁 仲唔 出包交

你睇佢個面口刀唔慌係好嘢LA, DANEAIR兄
作者: ballballlover    時間: 2009-11-30 08:42
作者: 肥佬    時間: 2009-11-30 08:55
原帖由 ballballlover 於 2009-11-30 08:42 發表

肥師伯變態架,又打又摸!

禾個係木字BIN 0架, 你睇清楚至鬧LA, BALL PAN CHU
作者: hkshrek    時間: 2009-11-30 09:41
原帖由 ballballlover 於 2009-11-29 19:29 發表

唔好屈我,我引用虎版主講架!

http://www.hk148forum.com/viewthread.php?tid=26331&extra=&page=5

Post 49

篤禾出嚟
作者: hkshrek    時間: 2009-11-30 09:42
原帖由 Dane 於 2009-11-29 23:02 發表

咁話10仔兄
作者: Dane    時間: 2009-11-30 20:51
原帖由 hkshrek 於 2009-11-30 09:42 發表

咁話10仔兄

我諗住 暗射 dup骨 dup到屎 個位 大佬 咋
點知 大圍 原來like 10仔 坐呢個位 ..咁禾 順吓 民意囉

希望個位 大佬 唔好 介意 無咗呢個位啦

作者: ballballlover    時間: 2009-12-1 03:13
作者: ballballlover    時間: 2009-12-1 03:14
作者: tmchan    時間: 2009-12-1 20:17
tks report :148clap[1]:
作者: hkshrek    時間: 2009-12-8 10:29

Dan兄,咁呢件係正牌 定 替工呀
作者: Dane    時間: 2009-12-8 14:59
正牌 .....上次 我食果件 ....
佢仲 主動過 我
作者: hkshrek    時間: 2009-12-8 22:28
原帖由 Dane 於 2009-12-8 14:59 發表
正牌 .....上次 我食果件 ....
佢仲 主動過 我

應該話:正牌........上次我果件.......
作者: 打雜    時間: 2009-12-9 01:43
睇完你個包膠
搞到我會錯意 以為你同你自己條女搞野
作者: 肥佬    時間: 2009-12-9 09:59
原帖由 hkshrek 於 2009-12-8 22:28 發表

應該話:正牌........上次食我果件.......

作者: ballballlover    時間: 2009-12-9 10:31
作者: Dane    時間: 2009-12-9 15:13
原帖由 肥佬 於 2009-12-9 09:59 發表

肥佬 .......你唔去 KT姐 , 唔係 D 囡 死晒係你 棍下啦
作者: 肥佬    時間: 2009-12-9 19:05
原帖由 Dane 於 2009-12-9 15:13 發表

肥佬 .......你唔去 KT姐 , 唔係 D 囡 死晒係你 棍下啦

嗱..............你講咋, 禾MUD刀冇講牙吓
作者: Dane    時間: 2009-12-16 00:09
肥佬 ........我今日本來想去 南洋 食多次 "安琪"
點知 原來 已經收咗爐 ...call 佢, 佢話 租約滿
租唔番 ...無工開, 要 2010年 1月 先可以係 2/F  開番檔
仲 話 不如 出嚟 開房喎 ........

轉頭 上去 搵 "小雪" ...... 佢上次已經講咗對波
半真半假 ......今次再問佢 ...原來 依家 技術好好
係 canada 開個小位 ...將一個 小熳頭 咁細size 嘅 假野
安放係 隻真乳後面 , 因此成對 奶 挺拔 又 漲大
條囡 仲話 ...任搓任揸 唔會痛 .........佢叫我 係咁 揸
由於 ...揸落去 都係真肉 所以手感 好好 .........正

跟住 小雪 又同禾 玩 抱抱小睡 ......好正
... 睡個 20分鐘 先去 沖涼 ..... ..再慢慢 車車, 前奏 ...
再 扑扑 ..........再 吹水 ...
幾好 feel   

p.s.  不過 係扑野果part, 都係 安琪正D

作者: 肥佬    時間: 2009-12-16 08:38
原帖由 Dane 於 2009-12-16 00:09 發表
肥佬 ........我今日本來想去 南洋 食多次 "安琪"
租唔番 ...無工開, 要 2010年 1月 先可以係 2/F  開番檔
仲 話 不如 出嚟 開房喎 ........:ki ...

妖...............你係DO玩禾牙, 明G KT係禾GA死穴嚟, 你仲凸登開名"R"禾睇TIM, 想点SIN
作者: hkshrek    時間: 2009-12-16 10:20
原帖由 Dane 於 2009-12-16 00:09 發表
仲 話 不如 出嚟 開房喎 ........:ki ...

即是扑完 "安琪",然後過去搵小雪 抱抱呀
作者: Dane    時間: 2009-12-16 14:47
原帖由 肥佬 於 2009-12-16 08:38 發表

妖...............你係DO玩禾牙, 明G KT係禾GA死穴嚟, 你仲凸登開名"R"禾睇TIM, 想点SIN   

人總有第一次   男人 大象拔 有所為 有所不為
去 吧 .....................   肥佬

作者: Dane    時間: 2009-12-16 14:48
原帖由 hkshrek 於 2009-12-16 10:20 發表

即是扑完 "安琪",然後過去搵小雪 抱抱呀

咁 都 得
作者: 槍手    時間: 2009-12-16 17:30
熟左仲可以搵佢2個一齊3p添
作者: ballballlover    時間: 2009-12-16 18:04
作者: Dane    時間: 2009-12-17 02:13
原帖由 槍手 於 2009-12-16 17:30 發表
熟左仲可以搵佢2個一齊3p添

係喎 .. ..........你提醒 我 喎
作者: 肥佬    時間: 2009-12-17 09:31
原帖由 Dane 於 2009-12-16 14:47 發表

人總有第一次   男人 大象拔 有所為 有所不為
去 吧 .....................   肥佬   

咪搞阿叔, 一次意外, 足以至命, 驚驚, 驚驚
作者: 肥佬    時間: 2009-12-17 09:34
原帖由 ballballlover 於 2009-12-16 18:04 發表

正呀, 不過我去左深圳探女友, 都食左3q

MUD你女友讀完果個HOTEL課程嗱..........BALL兄
作者: ballballlover    時間: 2009-12-17 13:47
作者: 槍手    時間: 2009-12-17 14:02
原帖由 Dane 於 2009-12-17 02:13 發表

係喎 .. ..........你提醒 我 喎

知你like3p丫嗎
作者: 槍手    時間: 2009-12-17 14:03
原帖由 ballballlover 於 2009-12-17 13:47 發表

Yes ar! just finished the corse, 依家幫姐夫手.

咁你咪要周時上去餵女友
作者: ballballlover    時間: 2009-12-17 14:25
作者: 肥佬    時間: 2009-12-17 17:16
原帖由 ballballlover 於 2009-12-17 13:47 發表

Yes ar! just finished the course, 依家幫姐夫手.

拱你去果DO同女友MUD MUD, 咪唔洗查你兩個GA證件LOR

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2