香港一世發論壇

標題: 土瓜灣 榮光街 27號 A室? [打印本頁]

作者: 獨淫俠    時間: 2009-12-2 15:37
標題: 土瓜灣 榮光街 27號 A室?
點解我會0係個標題度打個問號呢? 件事係咁0既  .  .  .  

前兩日去開土瓜灣做野,之後有時間,想扑野兼按摩,想起隔離台介紹 榮光街27號 C 室有條囡囡,兩舊水全套包按摩,諗住食個特價餐,點知去到見到剛剛有人入閘,咁又想起本台有介紹 A室「阿菲」都係二百大元,咁就望下旁邊度門搵A室,其實榮光街 27號閣樓位置只可企一個人咁大地方,只得兩度門,一間〝C〞室,另一間係〝B〞室,就係唔見〝A〞室。

以為自己記錯,即管按門鐘,開門係一個肥壯阿姨,即刻想鬆人,不過都係同佢傾多句,想確認 A室 即係 B室,問下佢收幾多,佢開價 $160,即係唔係呢度介紹0既「阿菲」喇,咁  .  .  .  到底有冇 A室0既「阿菲」呢???
作者: ballballlover    時間: 2009-12-2 15:42
作者: 獨淫俠    時間: 2009-12-2 15:47
唔會卦?  咁邪?   不過算喇,一年都去唔到一次土瓜灣,都係 SSP 同 CSW 比較利我,間唔中食到新鮮人妻。
作者: 肥佬    時間: 2009-12-3 10:34
原帖由 ballballlover 於 2009-12-2 15:42 發表
會唔會要上多一層? 即係分上層閣樓同下層閣樓

閣樓刀有分上下層GA咩 BALL PAN CHU, 禾真係聞所未聞BOR
作者: Dane    時間: 2009-12-3 15:00
原帖由 肥佬 於 2009-12-3 10:34 發表

閣樓刀有分上下層GA咩 BALL PAN CHU, 禾真係聞所未聞BOR   

咁真係 幫 佢 兜唔到 ......不如 咁啦   會唔會 BROTHER 記錯 門牌
不過 話 客人錯 係唔啱嘅 ...... 咁就 話 : 個 網 打錯 資料啦 ..   完結

作者: 肥佬    時間: 2009-12-3 15:31
原帖由 Dane 於 2009-12-3 15:00 發表

咁真係 幫 佢 兜唔到 ......不如 咁啦   會唔會 BROTHER 記錯 門牌
不過 話 客人錯 係唔啱嘅 ...... 咁就 話 : 個 網 打錯 資料啦 ..   完結   

佢尼次又畀禾裝冷DO應晒棍, 兜乜賊吖
作者: 獨淫俠    時間: 2009-12-3 15:36
睇返呢度個廣告,我真係冇睇錯又冇記錯地址,阿菲的而且確係 榮光街 27號 A室喎。 最衰呢度 D 囡囡冇電話,想打上去確認都唔得。

作者: Robben61    時間: 2009-12-6 04:08
undefined undefined undefined
作者: ballballlover    時間: 2009-12-6 10:43
作者: ballballlover    時間: 2009-12-6 10:45
作者: ballballlover    時間: 2009-12-6 10:45
作者: 肥佬    時間: 2009-12-6 13:37
原帖由 ballballlover 於 2009-12-6 10:43 發表

咁有可能架,有d樓 UM floor 同 LM flor 架!

Ground floor 都又UG, LG la!

BALL兄, 咪係DO死雞撐飯蓋LA, 如果你尼番說話, 0係禾以前講GA, 已経畀人插冷DO屎忽開花LA, 你所講GA係D新起GA大廈SIN有JET, (刀未必座座刀有TIM), 乜E+D囡囡拱有米牙, 係尼亭大廈做生意, 拱請問那位小姐呢吓, BALL PAN CHU
作者: 肥佬    時間: 2009-12-6 13:44
原帖由 ballballlover 於 2009-12-6 10:45 發表

唔使幫我兜,我鍾意幫囡囡從後面兜住姖地對波波!

你驚D囡對波大DO跌冷咗落地牙, BALL兄, 兜住姖0地对波, 係.......你拱好心 , 禾睇你咸9濕就咸9濕LA, 揸人对波又話邦人兜住对波........
作者: ballballlover    時間: 2009-12-6 15:07
作者: 肥佬    時間: 2009-12-6 16:28
原帖由 ballballlover 於 2009-12-6 15:07 發表

有d舊樓都有架, 好似基隆街373同375號同一條樓梯,

373號有3樓冇2樓,

375號就有2樓冇3樓.

你又9唔搭8LOR, 講講吓閣樓, 你就撐咗隻艇出公海, 講冷咗去2,3樓   
作者: Dane    時間: 2009-12-7 00:29
各位 ....你睇  肥佬 同 ball仔  嘅 對話
就知 佢兩個 大冷把水 啦 .......
幾冷 多 物業 呢 佢兩個 ......
作者: hkshrek    時間: 2009-12-7 00:38
原帖由 ballballlover 於 2009-12-6 15:07 發表

有d舊樓都有架, 好似基隆街373同375號同一條樓梯,

373號有3樓冇2樓,

375號就有2樓冇3樓.

亂得過 鳳鳴
d房名亂改名!又1室,又1室3房,又E室1房
搵到你頭都暈
作者: Dane    時間: 2009-12-7 00:44
原帖由 hkshrek 於 2009-12-7 00:38 發表

亂得過 鳳鳴
d房名亂改名!又1室,又1室3房,又E室1房
搵到你頭都暈

怪唔得知 你話洗樓 ....行得兩個 單位 就腳軟啦

作者: ballballlover    時間: 2009-12-7 01:00
作者: ballballlover    時間: 2009-12-7 01:02
作者: ballballlover    時間: 2009-12-7 01:02
作者: 肥佬    時間: 2009-12-7 14:37
原帖由 Dane 於 2009-12-7 00:29 發表
各位 ....你睇  肥佬 同 ball仔  嘅 對話
就知 佢兩個 大冷把水 啦 .......
幾冷 多 物業 呢 佢兩個 ......

BALL兄有冇物業禾就唔"地除"(實有), 禾就得一間, 仲係人送畀禾.......................................................................................................................上路GA紙札大屋
作者: Dane    時間: 2009-12-7 22:17
原帖由 肥佬 於 2009-12-7 14:37 發表

BALL兄有冇物業禾就唔"地除"(實有), 禾就得一間, 仲係人送畀禾.......................................................................................................................上路GA紙札大屋 ...

無叉叉 ........講埋晒 D 衰野
2 奶 金屋 你就 有幾間 ......保重 身體呀 ...你做過 大手術 架
又 想 借頭 借路 溝 護士呀   ....留番D 俾 兄弟 好喎

作者: hkshrek    時間: 2009-12-7 22:31
原帖由 Dane 於 2009-12-7 22:17 發表

2 奶 金屋 你就 有幾間 ......保重 身體呀 ...你做過 大手術 架
又 想 借頭 借路 溝 護士呀   ....留番D 俾 兄弟 好喎   

你當肥版流架!咁耐嘅野個護士肯定上晒手啦
護士間金屋肯定有大大個後花園,俾肥版朝朝練棍
作者: ballballlover    時間: 2009-12-7 22:34
作者: 肥佬    時間: 2009-12-8 08:50
原帖由 Dane 於 2009-12-7 22:17 發表

唉.......尼兩三年唔G做MUD春拱, 好似同D Dr.OR護士好有縁拱, 早幾個月抝柴, 又要打石膏, 坐輪椅, 溝護士
作者: 肥佬    時間: 2009-12-8 08:52
原帖由 hkshrek 於 2009-12-7 22:31 發表

你當肥版流架!咁耐嘅野個護士肯定上晒手啦
護士間金屋肯定有大大個後花園,俾肥版朝朝練棍

作者: 肥佬    時間: 2009-12-8 08:53
原帖由 ballballlover 於 2009-12-7 22:34 發表

使乜咁謙,又冇問你借!

你係股王, BIN洗問禾借吖, BALL兄
作者: ballballlover    時間: 2009-12-8 09:04
作者: 肥佬    時間: 2009-12-8 09:26
原帖由 ballballlover 於 2009-12-8 09:04 發表

你至稱得上股王,插咁多靚股!

禾情願做你果種股王0勒

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2