香港一世發論壇

標題: 條友成日玩激凸,無冷聊 [打印本頁]

作者: hkshrek    時間: 2009-12-11 19:56
標題: 條友成日玩激凸,無冷聊
前排被本刊斷正同熊黛林溫馨打邊爐嘅郭富城,雖然一直唔認阿Lynn係天王嫂,不過最近每次提親戀情,佢都一反常態地嘴角含春。周一晚(7日)城城與一眾《風雲II》主角出席首映,身穿Gucci最新冬裝嘅城城非常風騷,以窄無可窄嘅「現代褲」造型現身。而同為潮男代表嘅任達華,原來都着咗同款嘅褲出席首映。
明知條褲咁窄,城城竟然冇遮冇掩激凸搶鏡,華哥就識得搵長t-shirt遮住敏感部位。
最搞笑係當任達華發現同城城撞褲時,兩個大男人下意識望一望對方嘅重要部位,華哥發現城城現晒形,即場表現驚訝。不過城城一啲都唔尷尬,仲一臉自信滿場飛。
女藝人撞衫就見得多,今次郭富城和任違華兩個貪靚型男撞褲,兩人毫不尷尬之餘,反而互相欣賞一番,真可以話係識英雄重英雄。
步驚雲,你把寶劍好犀利!(設計對白)
雖然城城和任達華撞褲、撞色而且配搭相似,但城城一招激凸,即時贏盡全場。
作者: Dane    時間: 2009-12-11 22:21
城城 俾  華哥 一攬 .........就   硬晒
但係 睇佢 台型    碌撚   大極 有限

作者: ballballlover    時間: 2009-12-12 02:21
作者: 何鑫淼    時間: 2009-12-13 11:47
原帖由 Dane 於 2009-12-11 22:21 發表
城城 俾  華哥 一攬 .........就   硬晒
但係 睇佢 台型    碌撚   大極 有限   

未撚除哂好撚難講架DAN大撚兄
作者: Dane    時間: 2009-12-13 23:52
原帖由 何鑫淼 於 2009-12-13 11:47 發表

未撚除哂好撚難講架DAN大撚兄

你不如 話佢 ....剩係硬咗個龜頭
作者: 何鑫淼    時間: 2009-12-14 23:35
原帖由 Dane 於 2009-12-13 23:52 發表

你不如 話佢 ....剩係硬咗個龜頭

佢硬關我九事咩

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2