香港一世發論壇

標題: 有無人知道深水埗美琪幾時開工?? [打印本頁]

作者: msko1957    時間: 2010-1-3 19:53
標題: 有無人知道深水埗美琪幾時開工??
麻煩衆C-Hing, 知道請通知, 因為她.......... very good.........
謝謝
作者: 貼圖區    時間: 2010-1-3 23:07
問問佢的老相好
作者: 龍兄    時間: 2010-1-3 23:10
裝修緊.....未知
作者: bigbird    時間: 2010-1-4 00:55
i want to know too ~~~~~~~
作者: 肥佬    時間: 2010-1-4 08:39
原帖由 msko1957 於 2010-1-3 19:53 發表
麻煩衆C-Hing, 知道請通知, 因為她.......... very good.........
謝謝

美琪果DO A, B室, 裝修成三間套房, 需時一個月, 姖已回鄉LA, 以禾所G, 姖快者2月開工, 遲者就過咗農历年至開工, 以禾睇後者居多, C-HING
作者: 槍手    時間: 2010-1-4 11:00
原帖由 肥佬 於 2010-1-4 08:39 發表

美琪果DO A, B室, 裝修成三間套房, 需時一個月, 姖已回鄉LA, 以禾所G, 姖快者2月開工, 遲者就過咗農历年至開工, 以禾睇後者居多, C-HING   

果然係老相好
作者: 肥佬    時間: 2010-1-4 11:05
原帖由 槍手 於 2010-1-4 11:00 發表

果然係老相好

作者: ballballlover    時間: 2010-1-4 11:17
作者: ballballlover    時間: 2010-1-4 11:25
作者: 肥佬    時間: 2010-1-4 13:38
原帖由 ballballlover 於 2010-1-4 11:25 發表

師伯, 使乜面紅呀

好衰0架你, 仲拱笑人, 羞KA MA
作者: 槍手    時間: 2010-1-4 16:15
原帖由 肥佬 於 2010-1-4 13:38 發表

好衰0架你, 仲拱笑人, 羞KA MA   

肥兄,老實講,成世人好難得搵到one or more 呢d老相好嫁,上到去唔洗出聲,大家都知大家想點,好似同自己條女攪一樣(但就好玩好多,因為有d私家菜 ,呢樣唔好 ,果樣唔制 ,好很冇癮 )所以,我都不知幾鄧你高興:148clap[1]: :148clap[1]:
作者: ballballlover    時間: 2010-1-4 17:12
作者: 肥佬    時間: 2010-1-4 18:30
原帖由 槍手 於 2010-1-4 16:15 發表

肥兄,老實講,成世人好難得搵到one or more 呢d老相好嫁,上到去唔洗出聲,大家都知大家想點,好似同自己條女攪一樣(但就好玩好多,因為有d私家菜 ,呢樣唔好 ,果樣唔制 ,好很冇癮 )所 ...

槍手兄, 其實禾刀有成年冇搵過姖GA LA, 係有時拱ARM同D FD食飯, D FD叫埋姖出嚟, SIN G姖D嘢JET

你講得冇錯, 大家熟咗, 真係唔洗出聲, D相好就G禾想点GA LA, 禾有個上海舊相好, 大大話話DO E+刀超過10年LA, 一樣对禾拱好

作者: 槍手    時間: 2010-1-5 17:29
原帖由 肥佬 於 2010-1-4 18:30 發表

槍手兄, 其實禾刀有成年冇搵過姖GA LA, 係有時拱ARM同D FD食飯, D FD叫埋姖出嚟, SIN G姖D嘢JET

你講得冇錯, 大家熟咗, 真係唔洗出聲, D相好就G禾想点GA LA, 禾有個上海舊相 ...

咁咪好籮,
作者: ballballlover    時間: 2010-1-5 18:02
作者: Dane    時間: 2010-1-6 00:56
原帖由 肥佬 於 2010-1-4 08:39 發表

肥佬 原來係 美琪 fan屎   ......佢多唔多毛 呀
不過 被 肥佬你屌完 ... 乜西 都 濶晒 啦
作者: Dane    時間: 2010-1-6 00:58
原帖由 肥佬 於 2010-1-4 18:30 發表

你講得冇錯, 大家熟咗, 真係唔洗出聲, D相好就G禾想点GA LA, 禾有個上海舊相 ...

肥佬兄 ......你真係 無得頂
作者: 肥佬    時間: 2010-1-6 08:49
原帖由 ballballlover 於 2010-1-5 18:02 發表

如果有左都快小學畢業囉

升咗做FORM ONE仔TIM LA
作者: 肥佬    時間: 2010-1-6 08:53
原帖由 Dane 於 2010-1-6 00:56 發表

肥佬 原來係 美琪 fan屎   ......佢多唔多毛 呀
不過 被 肥佬你屌完 ... 乜西 都 濶晒 啦

美琪冇MUD毛GA, 波又細, 唔係你GA士呔佬, 丹仔

妖............怕MUD賊JET, 你咪又係大撚人, ARM入GA LA, 丹仔

作者: 肥佬    時間: 2010-1-6 08:56
原帖由 Dane 於 2010-1-6 00:58 發表

肥佬兄 ......你真係 無得頂

好話0勒, 肥佬唔係浪得虚名0架, DAN PAN CHU
作者: ballballlover    時間: 2010-1-6 11:37
作者: hkshrek    時間: 2010-1-6 13:25
原帖由 ballballlover 於 2010-1-6 11:37 發表
師伯至叻啦

仲高大靚仔賓州長
作者: Dane    時間: 2010-1-6 14:27
原帖由 肥佬 於 2010-1-6 08:53 發表

美琪冇MUD毛GA, 波又細, 唔係你GA士呔佬, 丹仔

妖............怕MUD賊JET, 你咪又係大撚人, ARM入GA LA, 丹仔   

無毛   .....過主
作者: Dane    時間: 2010-1-6 14:27
原帖由 肥佬 於 2010-1-6 08:56 發表

好話0勒, 肥佬唔係浪得虚名0架, DAN PAN CHU   

你都幾長情 ....我就唔得
作者: Dane    時間: 2010-1-6 14:31
原帖由 hkshrek 於 2010-1-6 13:25 發表

仲高大靚仔賓州長

賓州 係用 "粗壯硬久" 嚟讚架 .....
你剩係話 肥佬條 賓州 " 靚仔, 長" ....即係話 肥佬隻狗 唔夠 惡姐
老虎仔 ......你 屎啦

作者: hkshrek    時間: 2010-1-6 14:36
原帖由 Dane 於 2010-1-6 14:31 發表

你剩係話 肥佬條 賓州 " 靚仔, 長" ....即係話 肥佬隻狗 唔夠 惡姐

一般來講,長都會粗壯架啦!洗乜講得咁長細
作者: 肥佬    時間: 2010-1-6 16:22
原帖由 Dane 於 2010-1-6 14:27 發表

無毛   .....過主

唔係冇, 係少JET
作者: 肥佬    時間: 2010-1-6 16:23
原帖由 Dane 於 2010-1-6 14:27 發表

你都幾長情 ....我就唔得

唔係BIN得D女人LUM禾JET
作者: 肥佬    時間: 2010-1-6 16:28
原帖由 Dane 於 2010-1-6 14:31 發表

唔係牙, 好多囡刀讚禾条BUN CHOW靚仔0架, 一揸住就唔肯放手, 仲猛拱哄埋禾碌BUN CHOW DO猛鍚0架, 丹仔

作者: Dane    時間: 2010-1-7 03:42
原帖由 肥佬 於 2010-1-6 16:28 發表

唔係牙, 好多囡刀讚禾条BUN CHOW靚仔0架, 一揸住就唔肯放手, 仲猛拱哄埋禾碌BUN CHOW DO猛鍚0架, 丹仔   

無你 咁好氣
作者: 肥佬    時間: 2010-1-7 08:55
原帖由 Dane 於 2010-1-7 03:42 發表

無你 咁好氣

作者: Dane    時間: 2010-1-7 15:09
原帖由 肥佬 於 2010-1-7 08:55 發表

出 6個 打6個

P.S. 放心最多打6你 唔會打7你

作者: 肥佬    時間: 2010-1-8 08:36
原帖由 Dane 於 2010-1-7 15:09 發表

出 6個 打6個

P.S. 放心最多打6你 唔會打7你

洗唔洗拱对禾牙, 唉.....心9淡

作者: ballballlover    時間: 2010-1-8 12:29
作者: 槍手    時間: 2010-1-8 17:11
原帖由 ballballlover 於 2010-1-8 12:29 發表

唔係牙,我就相反, 好多囡讚禾靚仔0架, 一攬住就唔肯放手, 仲猛拱哄埋禾度猛鍚0架, 師伯

我就冇你咁好服侍啦
作者: 肥佬    時間: 2010-1-8 20:29
原帖由 ballballlover 於 2010-1-8 12:29 發表

唔係牙,我就相反, 好多囡讚禾靚仔0架, 一攬住就唔肯放手, 仲猛拱哄埋禾度猛鍚0架, 師伯

G你靚仔LA, , 有条囡以前同禾講話, 68台果個BALLBALLLOVER好卵靚仔0架, 禾想養佢做禾隻狼狗, 日日要佢邦禾吹口琴
作者: ballballlover    時間: 2010-1-8 21:35
作者: ballballlover    時間: 2010-1-8 21:36
作者: 肥佬    時間: 2010-1-9 10:17
原帖由 ballballlover 於 2010-1-8 21:35 發表

師伯咁"dum"我,想我請食飯?

真係有条囡拱同禾講0架, MUD氹你JET, BALL兄
作者: ballballlover    時間: 2010-1-9 10:55
作者: 肥佬    時間: 2010-1-9 13:35
原帖由 ballballlover 於 2010-1-9 10:55 發表

一早睇見你咁講,真係開心死 !師兄梗係童子

軍,一行一善!

嘘............差D睇錯你問禾仲係咪童子雞TIM, BALL兄
作者: Dane    時間: 2010-1-9 19:21
原帖由 肥佬 於 2010-1-8 08:36 發表

洗唔洗拱对禾牙, 唉.....心9淡   

駛 唔 駛  講到咁 嚴重 喎

俾你 ..打番 啦  

作者: Dane    時間: 2010-1-9 19:23
原帖由 肥佬 於 2010-1-8 20:29 發表

G你靚仔LA, , 有条囡以前同禾講話, 68台果個BALLBALLLOVER好卵靚仔0架, 禾想養佢做禾隻狼狗, 日日要佢邦禾吹口琴   

係呀 ....全指壓界 都 唱開晒啦 .....
作者: Dane    時間: 2010-1-9 19:24
原帖由 肥佬 於 2010-1-9 10:17 發表

真係有条囡拱同禾講0架, MUD氹你JET, BALL兄   

係唔係 YT波波 呀
作者: 肥佬    時間: 2010-1-9 19:49
原帖由 Dane 於 2010-1-9 19:21 發表

駛 唔 駛  講到咁 嚴重 喎

俾你 ..打番 啦    

唔............唔制, 禾要你呵番禾
作者: 肥佬    時間: 2010-1-9 19:53
原帖由 Dane 於 2010-1-9 19:23 發表

係呀 ....全指壓界 都 唱開晒啦 .....

E+佢係MK, 個朵開晒巷LA, 一提起BALLBALLLOVER個名, 真係冇人唔識, 禾刀要站BIN企牙, 丹仔
作者: 肥佬    時間: 2010-1-9 19:55
原帖由 Dane 於 2010-1-9 19:24 發表

係唔係 YT波波 呀

殊.................低調D, 唔係禾又畀人插0架
作者: ballballlover    時間: 2010-1-9 20:16
作者: Dane    時間: 2010-1-9 23:24
原帖由 肥佬 於 2010-1-9 19:49 發表

唔............唔制, 禾要你呵番禾   

一係 彈條 靚囡 俾你 ...... 文文
作者: Dane    時間: 2010-1-9 23:27
原帖由 肥佬 於 2010-1-9 19:53 發表

E+佢係MK, 個朵開晒巷LA, 一提起BALLBALLLOVER個名, 真係冇人唔識, 禾刀要站BIN企牙, 丹仔   

旺角 ~~ 太子 ...都係 ball ban chu  殺晒

所以 禾依家 連 太子 鴻聯 都唔敢去
轉去 ... KT 南洋 , SSP 果D 溼熱區

作者: Dane    時間: 2010-1-9 23:28
原帖由 肥佬 於 2010-1-9 19:55 發表

殊.................低調D, 唔係禾又畀人插0架   

.................... 唔好寫出嚟
作者: 肥佬    時間: 2010-1-10 08:26
原帖由 ballballlover 於 2010-1-9 20:16 發表

實唔會係姖,我都未見過姖!咁講邊有人信。

緊唔係姖LA, 禾講果個係8台時, 禾地班兄弟, 好多個刀食過姖GA LA, 包括你, 禾, 丹仔刀有粉GA, 其他就忘記咗LA, BALL兄
作者: 肥佬    時間: 2010-1-10 08:28
原帖由 Dane 於 2010-1-9 23:24 發表

一係 彈條 靚囡 俾你 ...... 文文

仲有冇TIM牙, DANEAIR兄
作者: 肥佬    時間: 2010-1-10 08:33
原帖由 Dane 於 2010-1-9 23:27 發表

旺角 ~~ 太子 ...都係 ball ban chu  殺晒

所以 禾依家 連 太子 鴻聯 都唔敢去
轉去 ... KT 南洋 , SSP 果D 溼熱區

鴻聨禾959刀有上吓去, 不過真係除咗12/D木瓜外, 其他唔係禾杯茶就係D不冷G所謂GA囡
作者: 肥佬    時間: 2010-1-10 08:44
原帖由 Dane 於 2010-1-9 23:28 發表

殊  .................... 唔好寫出嚟

緊唔寫LA, 原來個衰妹每日刀有入嚟48台OR 6台睇POST 0架, 仲"地除"禾就係叫肥佬TIM, 如果禾爆姖出嚟, 禾上去揾姖時, 姖失驚毛神拱攞把較剪, 剪冷咗禾条BUN CHOW咪痾抜甩, 咪9搞禾, 丹仔
作者: ballballlover    時間: 2010-1-10 11:39
作者: ballballlover    時間: 2010-1-10 11:41
作者: 肥佬    時間: 2010-1-10 14:20
原帖由 ballballlover 於 2010-1-10 11:41 發表

肥師伯,食埋咁多件都唔報出黎!不過睇木瓜d相對波都好吸引!

尼DO丹仔定你刀出過LA, 講嚟做MUD JET
作者: Dane    時間: 2010-1-10 23:43
原帖由 肥佬 於 2010-1-10 08:26 發表

緊唔係姖LA, 禾講果個係8台時, 禾地班兄弟, 好多個刀食過姖GA LA, 包括你, 禾, 丹仔刀有粉GA, 其他就忘記咗LA, BALL兄   

同 大哥打邊爐果件 大癩 佢 讚 ball仔 好人 (淫??) 囉
作者: Dane    時間: 2010-1-10 23:44
原帖由 肥佬 於 2010-1-10 08:28 發表

仲有冇TIM牙, DANEAIR兄   

我 like 多毛 你又唔 like
最衰 果幾野都係 KT .....其實 都有 其他, 不過係 踩屎
作者: Dane    時間: 2010-1-10 23:46
原帖由 肥佬 於 2010-1-10 08:33 發表

鴻聨禾959刀有上吓去, 不過真係除咗12/D木瓜外, 其他唔係禾杯茶就係D不冷G所謂GA囡   

木瓜 好唔好 食
作者: 肥佬    時間: 2010-1-11 08:28
原帖由 Dane 於 2010-1-10 23:43 發表

同 大哥打邊爐果件 大癩 佢 讚 ball仔 好人 (淫??) 囉

大哥同BIN個去打邊炉
作者: 肥佬    時間: 2010-1-11 08:31
原帖由 Dane 於 2010-1-10 23:44 發表

我 like 多毛 你又唔 like
最衰 果幾野都係 KT .....其實 都有 其他, 不過係 踩屎

有冇毛GA囡禾刀LIKE, 只要姖識得LUM禾就WORK 0勒
作者: 肥佬    時間: 2010-1-11 08:33
原帖由 Dane 於 2010-1-10 23:46 發表

木瓜 好唔好 食

OK 0架, 丹仔,

作者: Dane    時間: 2010-1-11 21:22
原帖由 肥佬 於 2010-1-11 08:33 發表

OK 0架, 丹仔,   

多唔多 毛 ...好唔好 service
作者: 肥佬    時間: 2010-1-12 08:07
原帖由 Dane 於 2010-1-11 21:22 發表

多唔多 毛 ...好唔好 service

刀幾多吓0架, D SERVICE GOOD AR, GOGOGO
作者: Dane    時間: 2010-1-12 20:08
原帖由 肥佬 於 2010-1-12 08:07 發表

刀幾多吓0架, D SERVICE GOOD AR, GOGOGO   

你開咗佢 欏柚 未
作者: 肥佬    時間: 2010-1-13 08:04
原帖由 Dane 於 2010-1-12 20:08 發表

你開咗佢 欏柚 未

拱同你上去有乜關係呢, DANEAIR兄

姖刀唔賣後花園GA, 凈賣尼对 嘢刀夠姖食LA, 丹仔

作者: jerso    時間: 2010-1-13 08:21
C-Pak 好嘢, nice photo
作者: Dane    時間: 2010-1-13 13:55
原帖由 肥佬 於 2010-1-13 08:04 發表

拱同你上去有乜關係呢, DANEAIR兄

姖刀唔賣後花園GA, 凈賣尼对14310嘢刀夠姖食LA, 丹仔   

8 啩 吓啫  ....你 未開, 我又開嘛
原來 佢 賣木瓜 唔賣柚
作者: 肥佬    時間: 2010-1-13 23:06
原帖由 jerso 於 2010-1-13 08:21 發表

作者: 肥佬    時間: 2010-1-13 23:08
原帖由 jerso 於 2010-1-13 08:21 發表

頂癮MA, C-HING
作者: 肥佬    時間: 2010-1-13 23:11
原帖由 Dane 於 2010-1-13 13:55 發表

8 啩 吓啫  ....你 未開, 我又開
原來 佢 賣木瓜 唔賣柚

你幾時上咗癮遊後花園0架, DANEAIR兄

所以姖改個名刀叫木瓜LOR

作者: ballballlover    時間: 2010-1-14 01:53
作者: 肥佬    時間: 2010-1-14 09:28
原帖由 ballballlover 於 2010-1-14 01:53 發表

乜冇出野都當1p!

手快快禁錯制JET, 原諒禾一次LA, BALL BAN CHU
作者: ballballlover    時間: 2010-1-14 12:39
作者: 肥佬    時間: 2010-1-14 15:52
原帖由 ballballlover 於 2010-1-14 12:39 發表

因住d女冇出野都當1q

限時果D係0架
作者: ballballlover    時間: 2010-1-14 18:37
作者: 肥佬    時間: 2010-1-15 07:16
原帖由 ballballlover 於 2010-1-14 18:37 發表
無限q咪得囉

妖...........70分鈡畀晒你最多咪起三Q, 旦条BUN CHOW事後刀赤赤痛LA, 攞苦嚟辛咩, BALL兄
作者: ballballlover    時間: 2010-1-15 12:10
作者: Dane    時間: 2010-1-15 13:12
原帖由 肥佬 於 2010-1-13 23:11 發表

你幾時上咗癮遊後花園0架, DANEAIR兄

所以姖改個名刀叫木瓜LOR   

未上引 ................好少做
作者: Dane    時間: 2010-1-15 13:15
原帖由 肥佬 於 2010-1-15 07:16 發表

妖...........70分鈡畀晒你最多咪起三Q, 旦条BUN CHOW事後刀赤赤痛LA, 攞苦嚟辛咩, BALL兄   

做到都唔做啦 .........做愛唔係 得 射野果part架
諗 住 出幾多次 就着數 果D 真係 ON99
d 囡 怕你 射多幾野咩 .....

作者: 肥佬    時間: 2010-1-16 00:00
原帖由 ballballlover 於 2010-1-15 12:10 發表

我最多2q咋

拱又係你話任屌GA, MUD任屌刀係得2Q咋, 妖..........拱不如話任屌2Q LA, BALL兄
作者: 肥佬    時間: 2010-1-16 00:02
原帖由 Dane 於 2010-1-15 13:12 發表

未上引 ................好少做

妖.............MUD你成日講說話刀係一舊溜0架, 丹仔
作者: 肥佬    時間: 2010-1-16 00:04
原帖由 Dane 於 2010-1-15 13:15 發表

做到都唔做啦 .........做愛唔係 得 射野果part架
諗 住 出幾多次 就着數 果D 真係 ON99
d 囡 怕你 射多幾野咩 .....   

畀咗 唔做咪好蝕9低LOR
作者: angelachc404    時間: 2010-2-19 23:41
pusgpushpush

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2