香港一世發論壇

標題: 前 日 同 呢 條 AV 熟 女 肉 搏 ............ [打印本頁]

作者: AK477    時間: 2010-1-4 03:16
標題: 前 日 同 呢 條 AV 熟 女 肉 搏 ............

佢 叫 詩詩,  幾有女人味, 好風騷, 著黑色 OL  短裙套裝, 長髲, 黑絲襪, 高跟鞋, 對腳都好靚, 入房後, 我當然第一時間抱住佢, 由底摷上, 話對絲襪腳好正, 原來佢係江西人, 但講白話好正, 我就叫佢被我幫佢除衫, 除bar, 除裙, 但對絲襪唔除, 抱佢上床, 用我快速時間自己除晒所有衫, 嘩.........我條大賓州已起到七吋長了, 我又渣又摸佢對奶, 又摸西, 上套. 用JJ磨西西, 除去佢對絲襪一半, 叫佢下床, 我用狗仔式中佢, 吊到佢泊泊聲, 又叫佢上回床, 男上女下, 我用大大力插, 一邊吊, 張床的彈弓的 Jer Jer 聲,就配合了我吊佢的速度,條女真係唔錯, 無吹鐘, 配合我要求, 叫佢做什麼就做, 好好吊, 我大大力吊, 最後出左野, 比錢走人, 囡囡房間好乾淨, 報告寫完.

長沙灣道 186-188號 更新樓 2樓 186-D室 (6437-0379)

長沙灣道 186-188號 更新樓 2樓 186-D室 (6437-0379)

作者: 槍手    時間: 2010-1-4 11:01
維維
作者: Simon    時間: 2010-1-4 20:22
Report  AD
作者: 何鑫淼    時間: 2010-1-4 22:35
原帖由 槍手 於 2010-1-4 11:01 發表
維維

阿槍手兄,乜你咁快就認得出既 你食過好多次
作者: Dane    時間: 2010-1-4 23:42
賣廣告 呀
作者: stanleykk    時間: 2010-1-5 00:40
http://www.hk148forum.com/viewth ... &extra=page%3D2

之前有C HING 打過報告 ... 睇落又好似玩得過 ~~ 但又怕唔對辦 ...
作者: bigbird    時間: 2010-1-5 01:27
seems have nice body ~~~~~~~~
作者: 肥佬    時間: 2010-1-5 07:38
原帖由 槍手 於 2010-1-4 11:01 發表
維維

維維係隔離台個名好痕吖, 有位C-HING 959就推推姖0架, 個网名同你差唔多, 又係"R"槍0架, 槍手兄

作者: 肥佬    時間: 2010-1-5 07:39
原帖由 Simon 於 2010-1-4 20:22 發表
Report  AD

你話呢, SIMON兄
作者: 肥佬    時間: 2010-1-5 07:42
原帖由 Dane 於 2010-1-4 23:42 發表
賣廣告 呀

咪踼爆SIN得0架, DAN PAN CHU, 刀唔好玩GA你
作者: ballballlover    時間: 2010-1-5 10:27
作者: 9394    時間: 2010-1-5 11:12
呢位師兄 hard sell 咗D
我巳試過1次, 身材OK, 樣子順眼又帶点姣, 功夫做足, 有水中肅有69 有車  不過我無得環保吹. 有機會再去試.

不過SSP 仲想試埋呢幾個:-

1. Zoey 好出名好難Book
2. 姚嘉莉 - 之前好出名
3. JJ - 之前有報告, 都幾姣,
4. Ar sa - 中女一名, 孖Q ML $350 , 唔知服務好唔好

有師兄試過, 俾D指引

作者: stanleykk    時間: 2010-1-5 11:22
原帖由 9394 於 2010-1-5 11:12 發表
我巳試過1次, 身材OK, 樣子順眼又帶点姣, 功夫做足, 有水中肅有69 有車  不過我無得環保吹. 有機會再去試.

2. 姚嘉莉 ...

c-hing 聽你咁講 維維都好似玩得過  ~~~  我打算下星期去試下 ~~~ 先多謝你
作者: ballballlover    時間: 2010-1-5 11:39
作者: ballballlover    時間: 2010-1-5 11:39
作者: 肥佬    時間: 2010-1-5 12:14
原帖由 9394 於 2010-1-5 11:12 發表

2. 姚嘉莉 ...

9394兄, 你想上ZOEY姐, 係就快手D LA, 姖原本話去英國讀書WOR, BUT......暫時又未去得住, 所以SIN至返奄咋, 有買就嚫早LA你
作者: ballballlover    時間: 2010-1-5 13:37
作者: 肥佬    時間: 2010-1-5 14:15
原帖由 ballballlover 於 2010-1-5 13:37 發表

咁乖女!!

姖講過好多次去讀書LA, 不過次次噏完就算
作者: Biggest1    時間: 2010-1-5 15:01

鍾意 OL, 制服, 套裝短裙, 絲襪, 高跟鞋 既 fans 要 注 意 下 列 絲襪女 集 中 地 :

左敦區 廟街 夾 寧波街 夾 吳松街 附 近 夜 晚 9 時 後 有 大 量 絲襪女 任 你 選 擇,  不 過 唔 足 鐘,  甚 至 會 催 鐘 同 無 涼 沖 ......

作者: 槍手    時間: 2010-1-5 17:18
原帖由 何鑫淼 於 2010-1-4 22:35 發表

阿槍手兄,乜你咁快就認得出既 你食過好多次

冇吃過,只係果位c-hing3 5 7 日就出一次,邊會唔記得丫
作者: 槍手    時間: 2010-1-5 17:22
原帖由 肥佬 於 2010-1-5 12:14 發表

9394兄, 你想上ZOEY姐, 係就快手D LA, 姖原本話去英國讀書WOR, BUT......暫時又未去得住, 所以SIN至返奄咋, 有買就嚫早LA你   

肥兄果然係SSP地膽
作者: ballballlover    時間: 2010-1-5 18:05
作者: 肥佬    時間: 2010-1-6 09:23
原帖由 槍手 於 2010-1-5 17:22 發表

肥兄果然係SSP地膽

禾冇食過ZOEY姐牙, 係禾每日刀八入去友台睇D POST咋, 尼........今朝又有人插姖LOR
作者: 肥佬    時間: 2010-1-6 09:25
原帖由 ballballlover 於 2010-1-5 18:05 發表

唔 足 鐘,  催 鐘 咪搞

咪係, 幾靚, 幾後生刀假冷柳LA呵........BALL PAN CHU
作者: hkshrek    時間: 2010-1-6 13:31
原帖由 肥佬 於 2010-1-5 12:14 發表

早排仲做過特價添
作者: hkshrek    時間: 2010-1-6 13:34
原帖由 肥佬 於 2010-1-6 09:23 發表

禾冇食過ZOEY姐牙, 係禾每日刀八入去友台睇D POST咋, 尼........今朝又有人插姖LOR   

肥兄對友台仲咁有性趣,禾都好耐無去睇囉
作者: Dane    時間: 2010-1-6 14:15
原帖由 肥佬 於 2010-1-5 07:42 發表

咪踼爆SIN得0架, DAN PAN CHU, 刀唔好玩GA你   

我講吓笑咋 ...你地 當 真架
作者: Dane    時間: 2010-1-6 14:18
原帖由 hkshrek 於 2010-1-6 13:34 發表

睇吓 無妨 , 搭車 無謂
作者: ballballlover    時間: 2010-1-6 15:00
作者: 肥佬    時間: 2010-1-6 15:54
原帖由 hkshrek 於 2010-1-6 13:31 發表

早排仲做過特價添

係咩 收兩舊水牙
作者: 肥佬    時間: 2010-1-6 16:05
原帖由 hkshrek 於 2010-1-6 13:34 發表

哦..........禾過去昅昅D包胶JET, 自從你冇係吹水閒聊果DO後, 禾刀冇乜入去好耐LOR, 有次入去, 刀揾唔DO MISS D POST, 原來姖GA吹水區刀摺埋, 年尾仲上岸埋街食井水TIM, E+只係凈番CSW欣X係DO, 係呢, HKSHREK兄, 乜CSW肥妹仔X欣又埋街食井水咩 唔見姖出AD好耐LOR WOR

作者: 肥佬    時間: 2010-1-6 16:07
原帖由 Dane 於 2010-1-6 14:15 發表

我講吓笑咋 ...你地 當 真架

你講GA嘢, 禾乜時刀當真0架, 丹仔
作者: 肥佬    時間: 2010-1-6 16:09
原帖由 Dane 於 2010-1-6 14:18 發表

睇吓 無妨 , 搭車 無謂

禾見你有次入去, 撑老虎仔KA
作者: 肥佬    時間: 2010-1-6 16:11
原帖由 ballballlover 於 2010-1-6 15:00 發表

Where? Can't find!

姖係大話精
作者: Dane    時間: 2010-1-7 03:47
原帖由 肥佬 於 2010-1-6 16:09 發表

禾見你有次入去, 撑老虎仔KA   

撐 佢欏柚 一腳
作者: 肥佬    時間: 2010-1-7 08:50
原帖由 Dane 於 2010-1-7 03:47 發表

撐 佢欏柚 一腳

拱佢跌咗去BIN JET
作者: hkshrek    時間: 2010-1-7 10:39
原帖由 肥佬 於 2010-1-6 15:54 發表

係咩 收兩舊水牙   

好似平5條
作者: hkshrek    時間: 2010-1-7 10:58
原帖由 肥佬 於 2010-1-6 16:05 發表

哦..........禾過去昅昅D包胶JET, 自從你冇係吹水閒聊果DO後, 禾刀冇乜入去好耐LOR, 有次入去, 刀揾唔DO MISS D POST, 原來姖GA吹水區刀摺埋, 年尾仲上岸埋街食井水TIM, E+只係凈番CSW欣X係DO, 係呢 ...

好似5係1F1,睇佢講過話有其它女女的
作者: 肥佬    時間: 2010-1-7 11:14
原帖由 hkshrek 於 2010-1-7 10:39 發表

好似平5條

拱刀夠去福榮街食過餐
作者: 肥佬    時間: 2010-1-7 11:17
原帖由 hkshrek 於 2010-1-7 10:58 發表

好似5係1F1,睇佢講過話有其它女女的

拱卽係升級做老闆娘LA, 姖有冇話得閒會客串吓牙, HKSHREK兄, THANK YOU
作者: Dane    時間: 2010-1-7 15:13
原帖由 肥佬 於 2010-1-7 08:50 發表

拱佢跌咗去BIN JET   

佢話 去咗 "潮州"
係 潮州 ....唔係  賓州
作者: hkshrek    時間: 2010-1-7 15:57
原帖由 Dane 於 2010-1-7 03:47 發表

撐 佢欏柚 一腳

你經常咁對禾啦
作者: hkshrek    時間: 2010-1-7 15:58
原帖由 肥佬 於 2010-1-7 11:14 發表

拱刀夠去福榮街食過餐   

如果無記錯,5知乜乜幾多週年,搞特惠喎
咁肥兄下年請早
作者: hkshrek    時間: 2010-1-7 16:01
原帖由 肥佬 於 2010-1-7 11:17 發表

拱卽係升級做老闆娘LA, 姖有冇話得閒會客串吓牙, HKSHREK兄, THANK YOU   

應該都係打工喎
肥兄,都知你對阿肥欣念念不忘,要啅佢一次架啦
你咪 pm 俾佢,佢一定覆你,禾估其它人都係咁
佢好自律,無係果度落adv,都無係自已條thread度買廣告
作者: hkshrek    時間: 2010-1-7 16:02
原帖由 Dane 於 2010-1-7 15:13 發表

佢話 去咗 "潮州"
係 潮州 ....唔係  賓州

本來想去埋開平,不過5夠時間
作者: ballballlover    時間: 2010-1-7 16:47
作者: Dane    時間: 2010-1-7 23:40
原帖由 hkshrek 於 2010-1-7 15:57 發表

你經常咁對禾啦

係唔係 咁     呀 , 又 咁          呀
作者: 肥佬    時間: 2010-1-8 08:13
原帖由 hkshrek 於 2010-1-7 15:58 發表

如果無記錯,5知乜乜幾多週年,搞特惠喎
咁肥兄下年請早

禾對她沒有性趣
作者: 肥佬    時間: 2010-1-8 08:31
原帖由 hkshrek 於 2010-1-7 16:01 發表

應該都係打工喎
肥兄,都知你對阿肥欣念念不忘,要啅佢一次架啦
你咪 pm 俾佢,佢一定覆你,禾估其它人都係咁
佢好自律,無 ...

早一兩年前, 姖係自已条THREAD DO, POST咗張姖自已冲凉後GA相出嚟, 個空戴住克色BRA, 係牙, 对波真係好Q大牙, 旦姖忘記姖自已对住塊鏡影張相, 又冇做後期工作, 就帖出嚟, 拱好彩ARM ARM畀禾入去睇DO, 見姖係鏡中GA倒影, WA!! MUD拱樣GA, 當堂失冷晒性趣, 宜姖D粉絲即刻通知姖穿咗崩, 姖咪收番張相LOR, 禾E+問吓你JET, 唔係想上姖, THANK YOU, HKSHREK兄
作者: hkshrek    時間: 2010-1-8 10:57
原帖由 肥佬 於 2010-1-8 08:31 發表

早一兩年前, 姖係自已条THREAD DO, POST咗張姖自已冲凉後GA相出嚟, 個空戴住克色BRA, 係牙, 对波真係好Q大牙, 旦姖忘記姖自已对住塊鏡影張相, 又冇做後期工作, 就帖出 ...

肥兄,咁失策,無 cap 張相落嚟
作者: ballballlover    時間: 2010-1-8 12:25
作者: hkshrek    時間: 2010-1-8 13:25
原帖由 ballballlover 於 2010-1-8 12:25 發表

No ar! I saw her in person at her door , look OK ga, about 25 (3 yers ago) and very big F cup. I was about to go in but she said the brother behind me had appointment.

But that brother wa ...

F cup
作者: ballballlover    時間: 2010-1-8 13:49
作者: 32645tse    時間: 2010-1-8 18:22
Nice body.
作者: 肥佬    時間: 2010-1-8 20:18
原帖由 hkshrek 於 2010-1-8 10:57 發表

肥兄,咁失策,無 cap 張相落嚟

想CAP刀CAP唔切LA, 轉過头姖刀收番LOR
作者: 肥佬    時間: 2010-1-8 20:20
原帖由 ballballlover 於 2010-1-8 12:25 發表

No ar! I saw her in person at her door , look OK ga, about 25 (3 yers ago) and very big F cup. I was about to go in but she said the brother behind me had appointment.

But that brother wa ...

各花入各眼LOR, 可能禾要求高咗D卦
作者: ballballlover    時間: 2010-1-8 21:39
作者: 肥佬    時間: 2010-1-9 10:13
原帖由 ballballlover 於 2010-1-8 21:39 發表

咁我豬扒當上菜 ,講真,真人都係OK,唔會嚇走客,唔係當時姖都唔會咁紅 fully book,可能果張相影得差。

豬扒化咗妝刀変西施GA LA, BALL兄, 果張相係姖一冲完凉影0架

係呢, BALL兄, 識你刀幾年LA, BUT......從來禾刀未見過你出過肥欣GA包胶WOR, MUD E+至摷番出嚟講GA

作者: ballballlover    時間: 2010-1-9 10:52
作者: 肥佬    時間: 2010-1-9 13:38
原帖由 ballballlover 於 2010-1-9 10:52 發表

你都唔睇清楚有講乜,都話去到前面個哥仔好人比我按鍾先,等我睇下欣欣個樣,欣欣開門就話約左後面個哥仔,我係前面,欣欣著件超低胸衫,睇得對波好清楚 。跟住上過幾次都排哂隊,咪冇再上喇!咁點寫報告姐!: ...

果条友凸9登玩你牙, BALL兄
作者: ballballlover    時間: 2010-1-9 14:20
作者: 肥佬    時間: 2010-1-9 14:51
原帖由 ballballlover 於 2010-1-9 14:20 發表

咁如果佢行先入房,我都睇唔到欣欣對大波,可能係欣欣熟客,比我睇下,岩咪欣欣又多個客囉!

拱佢會5會只係入去傾偈咋
作者: ballballlover    時間: 2010-1-9 15:11
作者: 肥佬    時間: 2010-1-9 19:59
原帖由 ballballlover 於 2010-1-9 15:11 發表

佢booked 45 min, 點會唔扑野咁浪費!

唔係0架, 姖好多FANS真係上去畀錢姖, 只係同姖齋TALK GA咋, BALL兄
作者: ballballlover    時間: 2010-1-9 20:15
作者: 肥佬    時間: 2010-1-10 08:49
原帖由 ballballlover 於 2010-1-9 20:15 發表

我就唔制!

你同禾BIN會拱笨賊至得0架, 禾0地死魚刀要過吓刀GA, 呵............BALL BAN CHU
作者: X-Man    時間: 2010-2-5 16:42

作者: Biggest1    時間: 2010-3-5 17:08
佢 著 住 絲襪, 高跟鞋 同 我 掃 pet pet 錫 奶 .....
作者: Dane    時間: 2010-3-5 18:36
原帖由 Biggest1 於 2010-3-5 17:08 發表
佢 著 住 絲襪, 高跟鞋 同 我 掃 pet pet 錫 奶 .....

唔
作者: ballballlover    時間: 2010-3-6 00:45
作者: X-Man    時間: 2010-3-9 13:48
D 性 感 OL 真 係 睇 到 我 又 硬 又 濕

作者: Agiolax    時間: 2010-3-25 03:01

( o)(o )
作者: Furicort    時間: 2010-3-31 02:18
Thanks for share !

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2