香港一世發論壇

標題: 肉金要軍真 [打印本頁]

作者: 推油    時間: 2007-12-21 00:33
作者: socialdancer1    時間: 2007-12-21 10:14
多谢爆料, C 兄
作者: 偉小寶    時間: 2007-12-22 12:24
謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝
作者: 恐龍仔    時間: 2007-12-23 13:34
知道
作者: Dane    時間: 2008-2-25 22:55
唔幫趁    ..thank you brother
作者: 肥佬    時間: 2008-2-26 14:42
原帖由 Dane 於 2008-2-25 22:55 發表
唔幫趁    ..thank you brother

DANEAIR兄, 你唔見推油兄話刀未入房, 拱卽係入咗閘LA, 佢仲話畀条囡揸住佢碌賊嚟講數TIM, 拱又卽係大家肉騰騰拱相对LA, 唔邦趁刀要磅水0架
作者: Dane    時間: 2008-2-26 23:27
肥佬 ............   我話 我唔幫趁
作者: 肥佬    時間: 2008-2-27 09:50
原帖由 Dane 於 2008-2-26 23:27 發表
肥佬 ............   我話 我唔幫趁

拑你講清楚D吖, DANEAIR兄
作者: 槍手    時間: 2008-2-27 11:00
市場上真係好Q多呢D害群之馬 ,但都有好大部份係敬業樂業 .
所以最好好似消費者委員會,首先警告 ,有幾次機會 ,之後就公開點名.
等佢食自己 ,食西北風 .
作者: 肥佬    時間: 2008-2-27 13:38
原帖由 槍手 於 2008-2-27 11:00 發表
市場上真係好Q多呢D害群之馬 ,但都有好大部份係敬業樂業 .
所以最好好似消費者委員會,首先警告 ,有幾次機會 ,之後就公開點名.
等佢食自己 ,食西北風 .

GUNHAND兄, 我刀試過有D囡要畀錢SIN, 未過水前就笑"騎騎", 姖鹵味西, 一磅咗水咋, 當當西口西面, 叫我快冷D, 真係唔屌姖刀唔鬆脆
作者: taid38    時間: 2008-2-29 12:55

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2