香港一世發論壇

標題: 益x堂有相報告 – 女女身材誇啦啦, 個樣小喇叭 [打印本頁]

作者: ant11    時間: 2007-12-21 03:36
標題: 益x堂有相報告 – 女女身材誇啦啦, 個樣小喇叭
場地指數 : 5分 (舊, 同埋好奇怪, 換衫同入房係分開2邊, 中間要行過人地寫字樓)
油價 : 168 (用VIP CARD減20)

今日mark左28號, 點知去到佢話未落鐘, 吹脹, 算數搵第2個.
等左成10分鐘, 點知黎左個
“身材誇啦啦, 個樣小喇叭”既bg, 89號, 再一次算數, 上鐘.
我已經說服左自己唔打開眼, 用幻想力去享受, 哈哈, 居然有效, part1, 夠力, 手骨真係唔錯,
足足30分鐘先收手, 佢可能經驗豐富, 到part2, 推patpat手法亦相當ok, 到轉身佢無急住起機,
先kiss linlin, 條利仲打哂轉果種, 爽 (因為我一直無打開過眼,費事掃興) !!!
到起機時候喇, 唔理咁多, 揸波龍爪手出動, 果然, 對野幾重手, 手感亦幾好, 再掃佢隻腳…….WOW...........好滑!!! 見佢比我攪得幾HAPPY, 順勢向下路進攻, 女女完全無格手, 先摸外面, 佢開始有呻吟聲, 既然係咁, 伸入去摸啦, 原來已經有水出, 水份亦相當夠, 最後大家一齊HAPPY完事.

總結
: 個場格局古古怪怪, 不過收費合理, 相信呢個場應該係攪緊換血, 因為係埋單走人既時候, 見到女部長帶3個女女, 幾個都幾好, 有個仲幾正添, 問左NO. 係60, 下次可以再去.

作者: 恐龍仔    時間: 2007-12-23 01:11
都好
作者: gttr34    時間: 2007-12-25 23:32
關左燈都係1樣姐
作者: 小西西    時間: 2007-12-27 13:15

作者: socialdancer1    時間: 2007-12-28 10:48
Dai Lin

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2