香港一世發論壇

標題: 新手入會 [打印本頁]

作者: shinchan    時間: 2010-2-1 21:04
標題: 新手入會
各位師兄,小弟初來報道,無乜知識
想問下各位師兄初初來玩,有咩好介紹??可唔可以提議下
同埋玩一樓一好定係其他好呢??

希望師兄們教下細佬@@
作者: 喵oo    時間: 2010-2-2 08:41
...歡迎........歡迎...........睇多 o的舊 post 就知................
作者: hkshrek    時間: 2010-2-2 10:48
welcome, welcome
人一世,物一世,乜都玩下囉
作者: 肥佬    時間: 2010-2-2 21:54
歡迎, 歡迎
作者: ballballlover    時間: 2010-2-2 22:42
作者: Dane    時間: 2010-2-2 23:06
原帖由 shinchan 於 2010-2-1 21:04 發表

希望師兄們教下細佬@@

歡迎你 ......brother

首先 要問吓  自己like 邊種囡
咁 你去玩 都知自己要求 ..OK

邊種玩法都要  試吓 ....咁你 先可以 分清 自己喜好
每次去玩 ...都要 問清 收費 ... 其他 可向各 版主 再收料

例如 : 淫慾大字典 ... 肥佬版主
   身懷 絕世神功 ..... HKSHREK 版主
   指壓界 公子 ....... ball版主
其他 仲有各版 版主 .... 加上  推油兄 , 高大威 ...等
佢地 都可以 .... 過 兩招 俾你傍身

作者: ballballlover    時間: 2010-2-2 23:30
作者: shinchan    時間: 2010-2-3 00:12
哈哈,多謝各位大大的熱情招待,我緊會乜都試

不過都係想問問,有乜邊d地方比較適合新手入門架?
作者: ballballlover    時間: 2010-2-3 18:16
作者: 肥佬    時間: 2010-2-4 09:07
原帖由 ballballlover 於 2010-2-2 23:30 發表
丹版主介紹漏左自己喎!

想食多毛囡牙, 搵丹版主吖
作者: 肥佬    時間: 2010-2-4 09:09
原帖由 ballballlover 於 2010-2-3 18:16 發表

Try this one la! Service ichiban!! Good for beginer

http://www.hk148forum.com/viewth ... &extra=page%3D5

BALL PAN CHU HO YEAH:148clap[1]: :148clap[1]: :148clap[1]:
作者: Dane    時間: 2010-2-4 09:55
原帖由 肥佬 於 2010-2-4 09:09 發表

BALL PAN CHU HO YEAH:148clap[1]: :148clap[1]: :148clap[1]:  

HO 乜鬼 YEAH 唧 .......  你自己都未食
作者: ballballlover    時間: 2010-2-4 12:40
作者: ballballlover    時間: 2010-2-4 12:41
作者: 槍手    時間: 2010-2-4 13:00
原帖由 shinchan 於 2010-2-1 21:04 發表

希望師兄們教下細佬@@

你就可以,你細佬就等d女教
作者: 肥佬    時間: 2010-2-4 14:03
原帖由 Dane 於 2010-2-4 09:55 發表

HO 乜鬼 YEAH 唧 .......  你自己都未食

, 又冇 吖MA, 隂公
作者: 肥佬    時間: 2010-2-4 14:04
原帖由 ballballlover 於 2010-2-4 12:41 發表

難得師伯讚我, 你都唔使 jealous 架!

個衰鬼呷醋牙
作者: 10仔    時間: 2010-3-13 20:28
你好,多多指教,我都係新手上路。
作者: ballballlover    時間: 2010-3-15 15:26
作者: Dane    時間: 2010-3-15 18:58
原帖由 10仔 於 2010-3-13 20:28 發表

呢位 新手C兄 ......你啱啱 做咗 至淫大C 單野喎 ,
咁快 又嚟 括料

作者: 10仔    時間: 2010-3-16 01:30
而家唔使用電腦上網,唔使怕比人發現。可以黎吹多d水。
作者: 肥佬    時間: 2010-3-16 08:03
原帖由 10仔 於 2010-3-13 20:28 發表

你POST咗104帖LA, 仲係新手, 你9UP牙, "屎袋飽"
作者: 肥佬    時間: 2010-3-16 08:04
原帖由 Dane 於 2010-3-15 18:58 發表

呢位 新手C兄 ......你啱啱 做咗 至淫大C 單野喎 ,
咁快 又嚟 括料

作者: 肥佬    時間: 2010-3-16 08:06
原帖由 10仔 於 2010-3-16 01:30 發表
而家唔使用電腦上網,唔使怕比人發現。可以黎吹多d水。

你買咗部新手机牙 E.............叻9仔咗WOR, "屎袋飽":148clap[1]: :148clap[1]: :148clap[1]:
作者: 10仔    時間: 2010-3-17 12:09
要多d收料,唯有出番部野啦。近排有咩好囡呀?
作者: 肥佬    時間: 2010-3-18 08:57
原帖由 10仔 於 2010-3-17 12:09 發表
要多d收料,唯有出番部野啦。近排有咩好囡呀?

問DANEAIR兄LA, 尼排佢好勤力牙
作者: 10仔    時間: 2010-3-18 17:10
要d師兄多多關照小弟先得。
作者: Dane    時間: 2010-3-18 18:10
呢位 10仔 .....寫野手法 唔似以前 個10仔
呢個 10仔 一句 就 一句
以前 10仔 講野好抵死 .... 唔通 以前個10仔 紥咗職,
呢個 係 散仔 接手 做 10仔  

作者: 肥佬    時間: 2010-3-19 10:23
原帖由 Dane 於 2010-3-18 18:10 發表
呢位 10仔 .....寫野手法 唔似以前 個10仔
呢個 10仔 一句 就 一句
以前 10仔 講野好抵死 .... 唔通 以前個10仔 紥咗職,
呢個 係 散仔 接手 做 10仔     

拱隔咗幾年E+SIN相認, 難免有D生疏感GA DAN PAN CHU
作者: 10仔    時間: 2010-3-19 12:41
丹仔咁你都諗到,梗係睇得多毛間道。
因為而家係工餘時間上黎,所以唔可以好似以前咁多廢話。
作者: 10仔    時間: 2010-3-19 12:45
原帖由 肥佬 於 2010-3-19 10:23 發表

拱隔咗幾年E+SIN相認, 難免有D生疏感GA DAN PAN CHU   

3年又3年,都仲未食到好野,枉我响168�148打滾多年,真失敗。
作者: Dane    時間: 2010-3-19 18:39
原帖由 10仔 於 2010-3-19 12:41 發表
丹仔咁你都諗到,梗係睇得多毛間道。
因為而家係工餘時間上黎,所以唔可以好似以前咁多廢話。

10仔 ...  無咗 廢話 咁點算係你
好似 肥佬 唔肥 就唔算係  大撚人
作者: Dane    時間: 2010-3-19 18:40
原帖由 10仔 於 2010-3-19 12:45 發表

3年又3年,都仲未食到好野,枉我响168�148打滾多年,真失敗。

食密D .....密食 當 3番
作者: 肥佬    時間: 2010-3-20 10:40
原帖由 10仔 於 2010-3-19 12:45 發表

你G就好LA
作者: 肥佬    時間: 2010-3-20 10:40
原帖由 Dane 於 2010-3-19 18:39 發表

10仔 ...  無咗 廢話 咁點算係你
好似 肥佬 唔肥 就唔算係  大撚人

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2