香港一世發論壇

標題: 太子 荔枝角道56-58號 詩詩 [打印本頁]

作者: 施丹    時間: 2010-2-4 18:41
標題: 太子 荔枝角道56-58號 詩詩
沉日. 有個friend 上左太子 荔枝角道嘅詩詩, 佢話詩詩不但有樣有身材, 最過癮嘅就係佢對蘭花手. 為左體驗佢對蘭花手,今日中午我就起行去搵詩詩,
門一開, 詩詩個樣同身材真係好得wor, 佢嘅笑容同談吐仲好風騷 tim. 沖完涼後, 佢就用佢嘅蘭花手幫我掃 pat pat, 掃春袋, 掃大腿兩側, 攪到我枝肉棒堅挺無比,
跟住佢即刻幫我含 jer jer, 含春袋, 含睪丸, 搞到我好似衝上雲霄.

之後, 我真係忍唔住, 用男上女下插左詩詩大約三分鐘, 佢嘅叫床聲都幾風騷, 我見佢叫得咁過癮, 我就用狗仔式插佢, 我一路插佢一路叫. 插到我興奮時, 我地大家一齊叫,好合拍又好 high , 真係幾爽, 最後用直立式出左野.

想玩過癮, 詩詩不妨一試

如果想插佢要去太子 荔枝角道56-58號 7字樓56B室 la

******************************** 詩詩改左名叫菲菲
******************************** 新地址: 佐敦 佐敦道19-21號福樂大廈 4字樓B室F房

作者: ballballlover    時間: 2010-2-4 20:17
作者: 槍手    時間: 2010-2-5 15:48
一齊沖定一個沖呀
作者: bigbird    時間: 2010-2-10 02:07
thanks c-hing report ~~~~~~~  
作者: hkshrek    時間: 2010-2-10 11:26
施兄 係淨做 定 Dup+做 呢?乜價位
作者: 9394    時間: 2010-2-10 12:12

作者: ballballlover    時間: 2010-2-10 13:19
作者: hkshrek    時間: 2010-2-10 13:41
原帖由 ballballlover 於 2010-2-10 13:19 發表
$500 too expensive

mere ML may be 350
作者: 青頭仔    時間: 2010-2-17 03:09
ha ha
作者: 張天師    時間: 2010-2-20 20:28
thx c hing  ha ha

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2