香港一世發論壇

標題: CSW 柔柔﹝谷鳩氣報告﹞ [打印本頁]

作者: 獨淫俠    時間: 2010-2-8 15:59
標題: CSW 柔柔﹝谷鳩氣報告﹞
唔係想倒人米,不過自上星期玩完之後,思前想後幾日,覺得真係不吐不快。

上星期經過 CSW 辦事,趁有些少時間剩就走去食個快餐,搵「柔柔」係貪平兼有多種服務,包括 69、口爆等等﹝個 ad 係咁寫架﹞,咁就走去試下。

一按鐘,囡囡開門,棚煙屎門牙就真係好似爛哂咁,不過見對波都幾大,唉 . . . . 諗住反正用 69 式口爆,都睇唔到樣,咁就入閘喇,點知就中0左計。

一入個單位就覺得好鬼焗,原來有個巨型雪櫃對正大門口,同我屋企一家六口個型號差唔多大,都唔知要黎做乜,再加上電飯煲、兩部電視,真係十度以下都焗到標汗。

(1) 首先沖涼,係咁咦,冇洗 C 眼,即係冇「毒龍鑽」喇;

(2) 話咁快就沖完,跟住叫我自己出去攞毛巾抹身 . . . . 喂 . . . . 個 ad 又話有水中簫0既 . . . . ?

(3) 由入房  > > >  除衫  > > >  沖涼  > > >  抹身  > > >  上床為止,全程唔俾摸,更加唔俾揸波,猛咁話:「一陣間先」咁即係幾時呀? 涼都沖埋咧,唔通等到俾錢出門口先至俾摸?

(4) 上床之後,佢查 BB 油0係佢自己上身,然後就輕輕用波罅磨下條 JJ,係輕輕掃幾下,我想摸下對波時又俾佢格住,又係話:「一陣間先喇」我屌佢鹵味丫  . . . . .

(5) 跟住就戴套吹簫,呢下雖然唔滿意,但我一向唔會勉強囡囡環保吹,但就就想話玩 69,結果當然又係唔俾喇﹝個 ad 又係話有架﹞;

(6) 吹0左唔夠一分鐘,立即換套要上馬 . . . . ,喂,我冇話夠喉喎  . . . .  唉  . . . . 當時已經冇哂 mood,我都想快快趣趣出野走人,咁就上馬喇;

(7) 佢一開始已經兀起個屁股,要求用狗仔式,我話妳訓底俾我擒下先喇,佢死都話狗仔式好呀,唉,我都費事再同佢拗,係咁咦插幾野就草草收場,抽插期間終於可以揸波,不過唔準摸 lin 頭 . . .  ﹝乜野態度呀!?﹞射完野之後佢終於都吐真言:「用狗仔式你地男人會好快出野丫嘛」,喂,駛唔撚駛算都咁盡呀???

由入門口至到俾錢出門口,我都未摸過佢一條毛,細妹就更加見都冇見過,想驗下佢有冇病都唔得,服務仲衰過 CSW 另一件癲雞 - 阿 May。

個 ad 話 HK$200 全套﹝四味﹞,我計來計去都唔知有邊四味,希望有師兄或者阿龍兄幫小弟問一問,然後再話返俾大家知咧。

再重申一次,真係唔係想倒人米、斷人生計,我自己都好同情姐姐仔呢類弱勢社群,自己亦有朋友係「紫籐」0既義工,如果位姐姐仔唔係太差的話,都唔想寫到咁白,不過妳收得平還收得平,又唔係我壓妳價,係妳自己開價咁多,我覺得 ok 至入閘,妳冇理由將個 ad D 服務全部唔對現0者,我唔幫襯妳一個就好少事,大家唔再信呢個網站就好大件事,所以今次至將個不快經歷公諸於世。

http://www.miss148.com/girl.php?GID=2623

作者: ballballlover    時間: 2010-2-8 16:34
作者: Dane    時間: 2010-2-8 16:58
獨淫兄 .....條囡 留番最後一味未做俾你做   , 就係 你 "屌佢老味"

多謝包交
作者: fku3037    時間: 2010-2-8 17:26
呢個囡囡係 TKW 時口啤已麻麻
有個 C-hing 仲比佢托埋水龍
好多 C-hing 唔想斷人米路, 費事出聲  
佢初嚟 CSW 都上過 比佢對波波引咗入閘  
樣一般中女,冇乜驚喜, 睇到棚牙你會用袋吹
好多嘢都話唔得 不會貪平 唔會番啅   

作者: 獨淫俠    時間: 2010-2-8 18:12
原帖由 Dane 於 2010-2-8 16:58 發表
獨淫兄 .....條囡 留番最後一味未做俾你做   , 就係 你 "屌佢老味"
多謝包交

哦  ~  ~  ~  原來仲有呢一味  ~  ~  多謝 Dane 版主提點!
作者: 148馬神    時間: 2010-2-8 18:41
要同條囡反應吓la
作者: Dane    時間: 2010-2-8 21:39
原帖由 148馬神 於 2010-2-8 18:41 發表
要同條囡反應吓la

反乜鬼 應吖 ....... 呢D 囡點會 識諗
佢有佢 做法 ....我有我地 選擇

作者: 龍兄    時間: 2010-2-8 23:22

作者: Simon    時間: 2010-2-8 23:38
原帖由 Dane 於 2010-2-8 21:39 發表

反乜鬼 應吖 ....... 呢D 囡點會 識諗
佢有佢 做法 ....我有我地 選擇   

無奈
作者: fai    時間: 2010-2-9 02:08
咁既服務加態度,冇生意係應該既,邊有咁撚多生客水魚幫親呀,個個冇回頭,呢行仲有個叫"順得人",廣告話80蚊出火,個個月轉場轉地方,就係想昆晒全香港d水魚
作者: 推油    時間: 2010-2-9 04:18
作者: 肥佬    時間: 2010-2-9 09:19
原帖由 fai 於 2010-2-9 02:08 發表
咁既服務加態度,冇生意係應該既,邊有咁撚多生客水魚幫親呀,個個冇回頭,呢行仲有個叫"順得人",廣告話80蚊出火,個個月轉場轉地方,就係想昆晒全香港d水魚

又唔係WOR, FAI兄, 早兩年順得人初出嚟做時, 就0系尼個柔柔個地址DO做, 禾邦嚫過姖0架, 齋揼係收$80, 做就$220, 様, 濕柴OR SERVICE禾就角得OK BOR, 禾介紹過D FD去, 刀冇接DO投訴WOR, FAI兄
作者: ballballlover    時間: 2010-2-9 10:50
作者: 肥佬    時間: 2010-2-9 11:25
原帖由 ballballlover 於 2010-2-9 10:50 發表
收得平都未必個個服務態度咁衰, 有d收得平係因為樣唔靚, or 年齡大d, or 身材差d, 但會好d服務補救番.

拱順得人GA年齡係大咗D, 様就好似屋企隔離D C9拱款LOR, BALL兄
作者: Simon    時間: 2010-2-9 20:31
順得人真係人如其名, 服務態度幾好噃, 年齡係大咗D, 所以收得平
作者: ballballlover    時間: 2010-2-9 20:36
作者: Simon    時間: 2010-2-9 20:43
原帖由 ballballlover 於 2010-2-9 20:36 發表

聽講對波重幾靚添!不過我未試過,知唔知依家姖邊度開工。

中女, 你緊唔arm啦, 波板主
作者: ballballlover    時間: 2010-2-10 00:24
作者: bigbird    時間: 2010-2-10 01:58
thanks c-hing report ~~~~~~~  
hope better luck next time
作者: 肥佬    時間: 2010-2-10 08:27
原帖由 ballballlover 於 2010-2-9 20:36 發表

聽講對波重幾靚添!不過我未試過,知唔知依家姖邊度開工。

真係幾正0架, LIN头仲係PINK色GA TIM

最後見姖GA AD, 0係係WC皇后大道東

作者: ballballlover    時間: 2010-2-10 10:49
作者: hkshrek    時間: 2010-2-10 11:15
原帖由 肥佬 於 2010-2-10 08:27 發表

真係幾正0架, LIN头仲係PINK色GA TIM

最後見姖GA AD, 0係係WC皇后大道東   

好似去左上環,改埋名添
作者: ballballlover    時間: 2010-2-10 13:26
作者: hkshrek    時間: 2010-2-10 13:43
原帖由 ballballlover 於 2010-2-10 13:26 發表
where??

Luk Chok Station - name: 少婦
作者: 肥佬    時間: 2010-2-10 14:33
原帖由 hkshrek 於 2010-2-10 11:15 發表

好似去左上環,改埋名添

當真
作者: ballballlover    時間: 2010-2-10 14:54
作者: ballballlover    時間: 2010-2-10 14:56
作者: 獨淫俠    時間: 2010-2-10 16:33
對於呢位「順得人」,我雖然未試過,不過一直都有留意,而且同意 fai 兄所講,個個月轉地址,依家仲連個名都轉埋添,為乜呢? 就算唔改名,咁樣轉場法,點留得住熟客?

如果服務係好的話,就應該好似花園街 Maggie 咁,固定一個地址同手機號碼,有時想嘆服務0既時候,我都會首先考慮佢先喇。
作者: ballballlover    時間: 2010-2-10 16:42
作者: ballballlover    時間: 2010-2-10 16:45
作者: 肥佬    時間: 2010-2-10 17:22
原帖由 獨淫俠 於 2010-2-10 16:33 發表
對於呢位「順得人」,我雖然未試過,不過一直都有留意,而且同意 fai 兄所講,個個月轉地址,依家仲連個名都轉埋添,為乜呢? 就算唔改名,咁樣轉場法,點留得住熟客?

如果服務係好的話,就應該好似花園街 Magg ...

獨兄, 或者你就腳GA話, 又不防去上環TRY順得人D服務点LOR, 就算跌 刀係$220 JET, 當輸馬LOR
作者: 獨淫俠    時間: 2010-2-10 19:47
原帖由 肥佬 於 2010-2-10 17:22 發表
獨兄, 或者你就腳GA話, 又不防去上環TRY順得人D服務点LOR, 就算跌 刀係$220 JET, 當輸馬LOR   

又我?  唔好喇啩!? 搵第二個去喇,況且港島區,仲要係上環添,好似唔多方便喎  ~  ~  ~  
作者: 肥佬    時間: 2010-2-10 23:36
原帖由 獨淫俠 於 2010-2-10 19:47 發表

又我?  唔好喇啩!? 搵第二個去喇,況且港島區,仲要係上環添,好似唔多方便喎  ~  ~  ~  

你不入地獄, 誰入地獄JET, 獨兄
作者: ballballlover    時間: 2010-2-11 02:46
作者: Dane    時間: 2010-2-11 11:38
原帖由 肥佬 於 2010-2-10 23:36 發表

你不入地獄, 誰入地獄JET, 獨兄   

邊個順得人
central .......叫 tiger仔 去囉
作者: ballballlover    時間: 2010-2-11 11:50
作者: hkshrek    時間: 2010-2-11 12:57
原帖由 ballballlover 於 2010-2-10 14:56 發表

$220(全套)
$250(出火+舒服保健)
$300(HJ+Body Massage)

Why ML(全套) cheaper than 出火??

ML 可能10多分鐘搞掂,但 舒服保健 一個鐘都45分鐘啦
作者: hkshrek    時間: 2010-2-11 12:58
原帖由 ballballlover 於 2010-2-11 11:50 發表
Your office in Central wor!!!

咪係,自已咁近都唔去
作者: temeisi    時間: 2010-2-11 13:11
深表同情,希望下次食到好野:-)
作者: Dane    時間: 2010-2-11 13:42
原帖由 hkshrek 於 2010-2-11 12:58 發表

咪係,自已咁近都唔去

我一陣過番 Kowloon
而且 我都唔知 邊個 順屈人
我過去 食碗  魚湯米粉 就OK
作者: hkshrek    時間: 2010-2-11 16:33
原帖由 Dane 於 2010-2-11 13:42 發表

我一陣過番 Kowloon
而且 我都唔知 邊個 順屈人
我過去 食碗  魚湯米粉 就OK

KT 乜出名 魚湯米粉 咩
人地而家叫少婦,不過好似叫熟婦 貼切d
身材同對波真係保養得好 樣就無乜事就唔好望咁多眼
作者: ballballlover    時間: 2010-2-11 17:40
作者: 肥佬    時間: 2010-2-11 22:31
原帖由 ballballlover 於 2010-2-11 02:46 發表

不過好多女都休息番大陸過年,唔知有冇開工?

拱過年你刀要陪女友LA, BIN仲有 去搵囡囡吖
作者: 肥佬    時間: 2010-2-11 22:35
原帖由 Dane 於 2010-2-11 11:38 發表

邊個順得人
central .......叫 tiger仔 去囉

自已過友台睇AD LOR你
作者: 肥佬    時間: 2010-2-11 22:38
原帖由 hkshrek 於 2010-2-11 16:33 發表

KT 乜出名 魚湯米粉 咩
身材同對波真係保養得好 樣就無乜事就唔好望咁多眼 :148ro ...

虎兄, 禾就角得順得人個様OK WOR, 最低限DO好過土瓜灣阿利X立
作者: Dane    時間: 2010-2-12 03:55
原帖由 hkshrek 於 2010-2-11 16:33 發表

KT 乜出名 魚湯米粉
身材同對波真係保養得好 樣就無乜事就唔好望咁多眼 :148ro ...

係 中環尾 食呀
作者: Dane    時間: 2010-2-12 03:56
原帖由 肥佬 於 2010-2-11 22:35 發表

自已過友台睇AD LOR你  

14  定  16
作者: 肥佬    時間: 2010-2-12 15:24
原帖由 Dane 於 2010-2-12 03:56 發表

14  定  16

6台
作者: hkshrek    時間: 2010-2-12 15:25
原帖由 Dane 於 2010-2-12 03:55 發表

係 中環尾 食呀

有間咁野咩!叫乜名
作者: ballballlover    時間: 2010-2-12 16:10
作者: ballballlover    時間: 2010-2-12 16:11
作者: 肥佬    時間: 2010-2-13 08:54
原帖由 ballballlover 於 2010-2-12 16:11 發表

毛哪哪做MUD 牙你, BALL兄開心至ARM KA   
作者: ballballlover    時間: 2010-2-13 11:04

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2