香港一世發論壇

標題: 香B原來貴過去澳門 [打印本頁]

作者: 推油    時間: 2010-2-12 15:54
作者: ballballlover    時間: 2010-2-12 16:14
作者: Dane    時間: 2010-2-12 23:49
推油兄 ...........分析得好
作者: 肥佬    時間: 2010-2-13 08:44
標題: 回復 1# 的帖子
認同
作者: bigbird    時間: 2010-2-15 02:29
thanks c-hing good analysis ~~~~~~
作者: bigbird    時間: 2010-2-15 02:33
This is my poor experience in HB recently .................

香B 7/F C2 Do Do - 勁跌錢, 千期咪去
前晚 (星期三晚) 上左呢個香B 7/F C2 Do Do.
禁鐘開門, 相頭OK, 著件白色長袖裇衫, 牛仔短褲, 高踭鞋, 個胸逼爆衫, 話$480包Dup骨一個鐘, 於是入閘.
入閘後佢冇理我, 原來佢用部notebook上緊網, 好似係d大陸網買緊衫, 氣氛一度死寂幾分鐘.
跟住各自除衫, 一除衫變左細波, 又係wonder bra惹的禍, 沖涼求其幫你用花灑沖下, 唔夠一分鐘搞掂.
跟住所謂按摩, 求其係你背脊揸D油, 亂咁推來推去, 身體其他部份完全冇掂過, 唔夠五分鐘又搞掂.
跟住戴套吹, 都有吹左幾分鐘既, 不過毫無感覺, 因為條脷同嘴唇都掂唔到碌野, 只不過係個口裡面了了下.
跟住換套先女上, 背住你坐蓮, 好似唔想見到你個樣咁, 我順勢想揸波, 佢話只能夠細力摸, 唔揸得.
跟住轉男上女下, 佢事先聲明話lin頭唔錫得細妹唔掂得, 仲話呢度全部囡囡都係咁, 冇癮之下求其亂插幾下收工.
跟住求其沖完涼磅水佢話488唔係480, 係我自己聽錯, 咁我話你又話一個鐘點解依家都未夠30分鐘,
佢話一個鐘即係唔可以超過一個鐘, 唔代表有一個鐘既服務.
全程零交流, 冇乜身體接觸, 建議有潔癖的師兄可以一試, 否則無謂跌錢.
作者: 龍兄    時間: 2010-2-15 04:57
香B人流多, 成日都有D囡返一頭半個月搵快錢走人...所以尖咀依家真係少去為妙
作者: canwind    時間: 2010-2-15 07:42
好種意呢句
你估先達門口魚蛋檔呀,人人行過都比錢拮一拮呀

作者: ballballlover    時間: 2010-2-15 13:48
作者: 推油    時間: 2010-2-16 02:34
作者: Simon    時間: 2010-2-16 10:33
"一路望住個CCTV一路叫你快手D"

作者: chaio6682002    時間: 2010-2-16 14:16
過海的過海,北上的北上
作者: 推油    時間: 2010-2-16 14:46
作者: 何鑫淼    時間: 2010-2-16 17:32
原帖由 推油 於 2010-2-16 14:46 發表

呢樣真呀,要平價有平價,要玩得開心又放心既馬交一定做得到,你話大陸掃黃,深圳掃上東莞,搞東莞過長安,長安有運動,又返去珠海,年近歲晚驚驚地咩,沖涼按摩打JJ一定無野,高高慶慶一班朋友飲酒溝女,大陸好多酒吧拳手妹即 ...

油兄講得對呀,以前個D,真係你玩完都想俾多小小佢,因為真係好撚落力,吹到你叫停先肯停.而家個D真係公主來架,

所以我放棄左一四一都好多年,轉左指壓都六,七年.但我最近一兩日睇到生果報話馬交既-溫沙-有抵食餐,呢間野係我

當年第一次係馬交沖涼既地方,估唔到咁撚多年重係度,個餐講明只做WALK IN客,但收你5百幾,三點前要入,

但都抵食過香港好多地方,不過呢幾日無人陪所以唔會過去,計落都幾好架,過去行下,又賭兩手,食下野,我上

指壓都400啦,但質素就自己預左

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2