香港一世發論壇

標題: 熟客都厄,點搵食。 [打印本頁]

作者: 推油    時間: 2010-3-25 23:47
作者: bigbird    時間: 2010-3-26 00:56
thanks c-hing report ~~~~~~~~
hope better luck next time
作者: 肥佬    時間: 2010-3-26 08:25
原帖由 推油 於 2010-3-25 23:47 發表
小弟今日收工,冇野搞搵野搞,去深水草搵件舊相好,Dup骨打下JJ,界知上到去開門一件新囡囡,問佢做吾做骨+JJ,佢連講廣東話都未識,咁咪問下佢舊屎個囡囡搬左去邊,佢手一指左邊,原來係隔鄰房,咁就入去啦,間房就細左DD,不過 ...

推油兄, 冇法LA, 物價貴吖MA, E+街市D菜刀貴咗LA, +得唔離譜同服務冇偷工減料, 咪算LOR
作者: ballballlover    時間: 2010-3-26 10:50
作者: Hamsup    時間: 2010-3-26 12:52
原帖由 肥佬 於 2010-3-26 08:25 發表

推油兄, 冇法LA, 物價貴吖MA, E+街市D菜刀貴咗LA, +得唔離譜同服務冇偷工減料, 咪算LOR   

I think the 問題 is not 加價 at all, the actual problem is 佢厄/昆 9 佢 and the 服務態度 ma.
作者: 肥佬    時間: 2010-3-26 19:35
原帖由 Hamsup 於 2010-3-26 12:52 發表

I think the 問題 is not 加價 at all, the actual problem is 佢厄/昆 9 佢 and the 服務態度 ma.

拱推油兄刀冇話個囡囡服待得佢唔好MA, 只係話姖+咗價JET, 最多咪邦嚫少D LOR, 冇嘢GA
作者: kingo    時間: 2010-3-27 22:20
深水步大把女, c兄慢慢揀都得啦
作者: 推油    時間: 2010-3-28 02:15
作者: 何鑫淼    時間: 2010-3-28 15:11
原帖由 推油 於 2010-3-28 02:15 發表

肥佬兄,有時搵到件夾既囡囡,吾係容易架,不過佢聲都吾聲就起左價,條氣吾順,又吾開心,算數啦,呢排咪周圍試菜,佢地又吾似空姐擺工。

講真油兄,搵到個夾到自己既女女真係唔易架,不過熟既都講聲呀,好似打死狗講價咁,呢D最多咪無下次
作者: Dane    時間: 2010-3-30 18:44
推油兄 ...咁呢條囡 DUP 嘅功夫 得唔得 , 實收幾銀 呀
作者: 推油    時間: 2010-3-31 00:25
作者: Dane    時間: 2010-3-31 01:25
thank you
作者: hkshrek    時間: 2010-3-31 14:27
Dup+HJ,60分鍾收$300 都已經5平
作者: 何鑫淼    時間: 2010-3-31 23:25
原帖由 hkshrek 於 2010-3-31 14:27 發表

600分鐘可能會好D
作者: ballballlover    時間: 2010-3-31 23:38
作者: 推油    時間: 2010-4-1 01:25
作者: jerso    時間: 2010-4-1 03:47
原帖由 hkshrek 於 2010-3-31 14:27 發表

虎兄, 油麻地有d 90分鐘收 $250 dup+hj, 冇加過價
骨床, 上海中囡, 手骨ok, rpp + 全裸任摸, 屎台有adv
作者: hkshrek    時間: 2010-4-1 10:26
原帖由 何鑫淼 於 2010-3-31 23:25 發表

600分鐘可能會好D

HJ 600 分鐘,打到皮都無埋啦
水哥果然係奇能異士
作者: hkshrek    時間: 2010-4-1 10:27
原帖由 推油 於 2010-4-1 01:25 發表

虎哥,有D囡囡用呢個價同你齊Dup炸,大陸妹係咁架啦。

推油兄,咁禾都見過呢d價,雖然懷疑有無人幫襯
作者: hkshrek    時間: 2010-4-1 10:28
原帖由 jerso 於 2010-4-1 03:47 發表

虎兄, 油麻地有d 90分鐘收 $250 dup+hj, 冇加過價
骨床, 上海中囡, 手骨ok, rpp + 全裸任摸, 屎台有adv

澤豐
作者: jerso    時間: 2010-4-1 13:50
原帖由 hkshrek 於 2010-4-1 10:28 發表
澤豐

唔好去D3
作者: 何鑫淼    時間: 2010-4-1 21:56
原帖由 hkshrek 於 2010-4-1 10:26 發表

HJ 600 分鐘,打到皮都無埋啦
水哥果然係奇能異士

600分鐘打飛機,打完條香腸都變大肉腸

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2