香港一世發論壇

標題: 反卓荃灣貴生樓B嫂(二) [打印本頁]

作者: 波仔    時間: 2010-3-29 20:05
標題: 反卓荃灣貴生樓B嫂(二)
我搵個B嫂幾次, 因佢係我杯茶, 個日放左工, 我打俾佢問佢有冇開工, 佢話有, 仲問我想唔想玩激D, 佢話不如玩吓制服誘惑, 我問佢玩邊科, 佢話鹹濕醫生俏護士好唔好, 我話OK. 去到B嫂門口, 門牌反左, 我打電話俾佢, 原來佢特登反左門牌等我, 佢一開門, 佢著左一件白色護士制服, 雙峰盡露, 黑色魚網絲襪, +分性感, 入到房, 我就扮鹹濕醫生幫佢檢查胸部同陰部, 檢查左10分鐘倒, 我已經滿足左我雙手嘅慾念, 於是佢就扮俏護士幫我支陽具吹簫醫陽萎, 佢個口係我支陽具吞吞吐吐, 爽爆, 跟住我叫B嫂唔需要除制服, 我於是反開B嫂上面嘅制服, 完全露出兩個大波, 接著又除佢條T-black 內褲, 撕破佢嘅魚網絲襪, 仲舔左佢個鮮鮑一陣, 都唔錯, 跟住我就叫B嫂趴係張床上, 張開雙腿, 我就用我個大龜頭幫B嫂嘅小陰唇按摩, 按左一陣, B嫂下面終於出淫水喇, 而我亦都頂唔順. 用肉棒狂插B嫂個西, 佢亦配合猛叫:老公插喇插喇, 大力D喇, 唔好俾佢停呀 , 即時我感到我要射野, 我想抽出肉棒, 抽出肉棒後, B嫂竟然主動立刻用女上男下, 再想用佢嘅鯉魚咀, 吸盡我嘅精液, 最後我真係頂唔住, 終於射左, B嫂呢位俏姣護士真係好主動狂野, 呢次我春袋每滴精都俾左佢喇

作者: 九龍城主    時間: 2010-3-29 20:09
c hing 個地址係邊, 可唔可以清楚D呀
作者: 148小記    時間: 2010-3-29 20:13
原帖由 九龍城主 於 2010-3-29 20:09 發表
c hing 個地址係邊, 可唔可以清楚D呀

荃灣 川龍街70-76號貴生樓唐三樓D室  或去深圳都得
作者: 高大威    時間: 2010-3-29 20:56
原帖由 波仔 於 2010-3-29 20:05 發表
... 我就用我個大龜頭幫B嫂嘅小陰唇按摩, 按左一陣, B嫂下面終於出淫水喇, 而我亦都頂唔順. 用肉棒狂插B嫂個西, 佢亦配合猛叫:老公插喇插喇, 大力D喇, 唔好俾佢停呀 , 即時我感到我要射野, 我想抽出肉棒, 抽出肉棒後, B嫂竟然主動立刻用女上男下, 再想用佢嘅鯉魚咀, 吸盡我嘅精液, 最後我真係頂唔住, 終於射左, ...

嘩!中出B嫂呀
作者: ballballlover    時間: 2010-3-29 23:13
作者: 蟹仔    時間: 2010-3-29 23:41
thx 包膠
作者: 恐龍仔    時間: 2010-3-30 01:10

作者: ballballlover    時間: 2010-3-30 15:24
作者: Dane    時間: 2010-3-30 18:41
原帖由 高大威 於 2010-3-29 20:56 發表

嘩!中出B嫂呀

早排有條 on9仔 俾人話 同一條囡 係咁番抄包交 , 係唔得, 我同意 因為 有搵笨 出AD 之嫌.
同樣類似, 就係 同一條囡 咁短時間唔會有改變 所以你又講我又出包交,講嚟把冷 ....
不過 呢個標準 一時執行, 一時又任玩 ...
變質 就係 變質 ..... 任你點解釋 都係 掩飾
作者: ballballlover    時間: 2010-3-30 19:15
作者: ballballlover    時間: 2010-3-30 19:25
作者: ballballlover    時間: 2010-3-30 19:34
作者: ballballlover    時間: 2010-3-30 19:37
作者: ballballlover    時間: 2010-3-30 20:00
作者: Dane    時間: 2010-3-30 23:17
原帖由 Dane 於 2010-3-30 18:41 發表

早排有條 on9仔 俾人話 同一條囡 係咁番抄包交 , 係唔得, 我同意 因為 有搵笨 出AD 之嫌.
同樣類似, 就係 同一條囡 咁短時間唔會有改變 所以你又講我又出包交,講嚟把冷 .... :148l ...

係網上世界吹水  .......無人介意, 呢D咸網玩邊一套. ....
....

作者: 肥佬    時間: 2010-3-31 08:43
原帖由 ballballlover 於 2010-3-30 15:24 發表

咁開心, 你又想中出B嫂

作者: Dane    時間: 2010-3-31 14:55
原帖由 肥佬 於 2010-3-31 08:43 發表

肥佬 ..你都like B婆  ..你有無玩佢屎忽呀

作者: 肥佬    時間: 2010-3-31 18:42
原帖由 Dane 於 2010-3-31 14:55 發表

肥佬 ..你都like B婆  ..你有無玩佢屎忽呀

禾幾時有講過話LIKE姖JET, 丹仔
作者: ballballlover    時間: 2010-3-31 22:05
作者: Dane    時間: 2010-4-1 22:26
原帖由 肥佬 於 2010-3-31 18:42 發表

禾幾時有講過話LIKE姖JET, 丹仔   

肥佬 ....咁屎忽B呢, 你有無玩呀
作者: 肥佬    時間: 2010-4-1 23:38
原帖由 Dane 於 2010-4-1 22:26 發表

肥佬 ....咁屎忽B嫂呢, 你有無玩呀

冇..........

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2