香港一世發論壇

標題: [報告] 我要潮吹呀 美妙心兒 [打印本頁]

作者: 雙飛何    時間: 2017-12-16 11:39
標題: [報告] 我要潮吹呀 美妙心兒

同美妙靚女鐘房講,我要潮吹,佢立刻推介心兒。之前已經介紹過心兒,就不多說,三十加,濃妝,制服誘惑,但今日我係想試男潮吹,其他都唔重要,我有你未必有,我試你未必要試,我得你未必得,囡囡肯未必你都肯,你懂的,要尊重囡囡意願,結果心兒都好有興趣要攪到我潮吹,就放手一試,事前都要些準備工夫,例如先飲五百豪升水,癈話講完,正場開始。。。心兒一開門,今日 是旗袍,黑絲,黑高跟,正合晒找心水。拿拿聲沖涼,心兒好細心,水簫,深喉,波推,樣樣齊。之後上床再玩,我主動飛走背,毒龍,但心兒即時扁咀,我話要爭取時間做男潮吹,你唔記得拿,佢就笑番,之後佢瀨我兩個耳洞,濕濕地展開序幕,錫芝芝,蛋蛋,深喉吹,硬晒啦,我話要做啦,心兒又樹扁咀,佢話未吹夠,咁我唔理佢感受,帶套上馬插到佢震晒和依嘩鬼叫,之後佢享受完我嘅高水準服務,自然要向我回禮,我話你好想吹,而家吹啦,吹到射,吹到潮吹,佢一口答好,今日好快到沒點,可能一心諗住潮吹,心兒到找爆晒都未離口,繼續吹,不停吹,我示意要手打,佢就好落力弄,但結果我嘅男潮吹都無出現,原來我忽略左好重要嘅野,就係心兒根本無此技巧,我亦無詳細教佢方法,有人會問係咪真係男潮,我自已就試過一次,真係有,結果心兒都沒有不開心,佢話會睇片學習,學成之後再次搵我挑戰,我話唔知美女鐘房有無此技術,等佢傳授俾你。。。。。
我來詳細講解一下。男潮吹達成條件。
1。男方要在事前喝水,有少少尿意才開波,但也不能太急,太急會有反效果,不能潮吹。
2。男方必須在射精前後,保持高閥值的勃起,並必須在射精後引發潮吹,假如中途軟左,就是失敗,也不用再嘗試。
3。男方在射精後被刺激時仍在緊張狀態,在潮吹前一刻必須懂得放鬆,想尿就尿。
4。女方在男性射精後5秒內,用掌心大幅度磨擦龜頭頂的位置,千萬不用刺激下面的敏感位,只刺激龜頭上面。
5。男方射精後會有不應期發生,所以單靠自己嘗試潮吹是不可能的事,必須靠別人幫忙。
6。男女雙方都要有必勝的信心,男方要有被虐的感覺,被chok到有尿意時刻意放鬆,女方也要毫不留情地刺激馬眼位置,集中攻擊。
7。當男方做完上述條件,引發潮吹,此時一股尿意在,必須放鬆,讓尿就去尿的感覺,有一種寞名奇妙的羞恥感,當大腦接收了信息,由於剛射精不久,無法再射精,改由是尿液經膀胱在尿道口強制排出,像女性潮吹一樣,副度會很大,很多次,據聞可達十多廿十次,每射一次都有比平常射精高五六倍的快感出現 身體也呈抽搐,痙攣狀態。
8。囡囡必須經常訓練,了解潮吹原理和刺激的位置,也必須是個淫邪型功架囡囡。手技了得。
在此希望有興趣者能潮吹成功
人有你未必有
我試你未必試
我得你未必得
一切要顧及囡囡意願,請先自行交涉和查詢,以免引起不必要的誤會。
還有一點請注意,如兄弟有幸潮吹成功,有可能被對方追討相關清潔費用,因為你攪到人地個房一地都係,好多水水。此點請注意。

附上女優教學片一齣。由花咲教你點潮吹
http://m.thisav.com/playvideo?id=
請在等於符號後面打上215035

作者: lt6460    時間: 2017-12-16 12:13

作者: pkng    時間: 2017-12-16 12:24
作者: maniron2014    時間: 2017-12-16 13:44
咁正,我都要揾心兒,我又想玩雙飛兼雙鐘
唔知cat 姐有冇好介紹?
可否心兒加阿sa?
下星期二可ready
煩請回覆
作者: Cat妹    時間: 2017-12-16 15:10
maniron2014 發表於 2017-12-16 13:44
可否心兒加阿sa?

您好.

我會在晚上8點回覆您.

作者: Cat妹    時間: 2017-12-16 15:11
謝謝心兒報告!!
謝謝雙飛何支持!!

謝謝!!
作者: Cat妹    時間: 2017-12-16 16:03
maniron2014 發表於 2017-12-16 13:44
可否心兒加阿sa?

您好.

請收pm.
謝謝!!
作者: 無為居    時間: 2017-12-16 16:28

作者: 雙飛何    時間: 2017-12-16 19:14
我來詳細講解一下。男潮吹達成條件。
1。男方要在事前喝水,有少少尿意才開波,但也不能太急,太急會有反效果,不能潮吹。
2。男方必須在射精前後,保持高閥值的勃起,並必須在射精後引發潮吹,假如中途軟左,就是失敗,也不用再嘗試。
3。男方在射精後被刺激時仍在緊張狀態,在潮吹前一刻必須懂得放鬆,想尿就尿。
4。女方在男性射精後5秒內,用掌心大幅度磨擦龜頭頂的位置,千萬不用刺激下面的敏感位,只刺激龜頭上面。
5。男方射精後會有不應期發生,所以單靠自己嘗試潮吹是不可能的事,必須靠別人幫忙。
6。男女雙方都要有必勝的信心,男方要有被虐的感覺,被chok到有尿意時刻意放鬆,女方也要毫不留情地刺激馬眼位置,集中攻擊。
7。當男方做完上述條件,引發潮吹,此時一股尿意在,必須放鬆,讓尿就去尿的感覺,有一種寞名奇妙的羞恥感,當大腦接收了信息,由於剛射精不久,無法再射精,改由是尿液經膀胱在尿道口強制排出,像女性潮吹一樣,副度會很大,很多次,據聞可達十多廿十次,每射一次都有比平常射精高五六倍的快感出現 身體也呈抽搐,痙攣狀態。
8。囡囡必須經常訓練,了解潮吹原理和刺激的位置,也必須是個淫邪型功架囡囡。手技了得。
在此希望有興趣者能潮吹成功
人有你未必有
我試你未必試
我得你未必得
一切要顧及囡囡意願,請先自行交涉和查詢,以免引起不必要的誤會。
還有一點請注意,如兄弟有幸潮吹成功,有可能被對方追討相關清潔費用,因為你攪到人地個房一地都係,好多水水。此點請注意。

附上女優教學片一齣。由花咲教你點潮吹
http://m.thisav.com/playvideo?id=
請在等於符號後面打上215035
作者: sba373    時間: 2017-12-17 05:14
多謝師兄分享
作者: boyboy2016    時間: 2017-12-18 12:02
多謝分享
作者: tjiaxian    時間: 2017-12-18 12:07
排隊 等cat姊教識❤️兒再試
作者: Cat妹    時間: 2017-12-18 23:11
tjiaxian 發表於 2017-12-18 12:07
排隊 等cat姊教識❤️兒再試

tjiaxian兄,您好.

不如我現埸教啦!!
作者: playplayboy    時間: 2017-12-19 08:53
thanks report !
作者: jumpjumptiger    時間: 2017-12-19 10:44
好似三國無雙攞第四把武器咁,達成條件麻煩到一個點
多謝師兄教路
作者: tjiaxian    時間: 2017-12-19 16:57
Cat妹 發表於 2017-12-18 23:11
tjiaxian兄,您好.

不如我現埸教啦!!

係迷噶
作者: 正金    時間: 2017-12-20 12:36
多謝分享
作者: Cat妹    時間: 2017-12-20 23:12
tjiaxian 發表於 2017-12-19 16:57
係迷噶

係呀....
作者: Neoma    時間: 2017-12-30 12:00
講開我試過有某個場(呢個148無份,唔知開唔開得個場同技師名),  
佢個口藝+手藝搞到我射完之後即刻想爆射同埋個人覺得有小小抽蓄,
奈何射唔出同埋無尿意又咁啱夠鐘。唔係我估可以感受到人生第一次男潮吹!

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2