香港一世發論壇

標題: 濃情搬番對面位 [打印本頁]

作者: 龍兄    時間: 2010-4-1 01:33
標題: 濃情搬番對面位
濃情指壓由1/4號起搬去廣東道978號(即舊洞瓊湖)

其實即係搬去斜對面ONLY

各位巴打留意啦

作者: 華dee哥    時間: 2010-4-1 03:31
裝修過地方大d 玩都玩得開心d
作者: 喵oo    時間: 2010-4-1 18:17
...thankyou.........龍兄
作者: ballballlover    時間: 2010-4-1 18:45
作者: 華dee哥    時間: 2010-4-2 02:41
題外話:講起洞瓊湖,我醒起一件事,年幾前濃情未有個時濃情本身位置個度叫水晶宮,而洞瓊湖樓下就成日長期企左個男人係度拉客上樓,因為我在機場番工既我朝早5時半番工經過見到,半夜收工又見到個男人,當我未行到個男人離遠見到我就走埋黎同我講哥哥仔樓上大把女上去睇睇啦,我記得有幾次番工唔想俾佢煩專登行第二街避佢
自從濃情開左d keeper唔會得閒落樓拉客架啦 因為大把兄弟排住隊上去貢獻子孫麻 :lo

作者: ballballlover    時間: 2010-4-2 13:00
作者: 華dee哥    時間: 2010-4-3 01:51
原帖由 ballballlover 於 2010-4-2 13:00 發表

華dee哥, 咁你結果都係冇幫襯過?

無呀 哈哈
洞瓊湖轉左濃情之後就試過一次,食左個陀地女eva
作者: 華dee哥    時間: 2010-4-4 15:34
中午個時打去濃情問小龍女有無番,有個女人聽電話,我以為打錯,之後佢再講:喂濃情,原來真係濃情個女keeper,佢好禮貌咁話小龍女冇番喎.叫我試下其他女.因為我一心想試小龍女所以講左句唔好意思話聽日再打過來問啦之後收左線.今日小華dee全日頭岳岳我頂唔順啦陣間要去金來閣震袋啦

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2