香港一世發論壇

標題: 收費陷阱 [打印本頁]

作者: 推油    時間: 2010-4-3 01:18
作者: ballballlover    時間: 2010-4-3 02:12
作者: 龍兄    時間: 2010-4-3 03:19
佐敦邊度呀
作者: 肥佬    時間: 2010-4-3 08:21
原帖由 推油 於 2010-4-3 01:18 發表
小弟睇廣告見有佐敦上樓骨,咪打過電話上去試下囉,因為佢個辦公室,好有住宅風味,廣告上都冇寫明係有出火,不過今次係試菜,有冇都吾係主力,但係呢條肥婆講就巴九閉,我都冇話佢Dup得好,就不停講到佢自已有幾厲害,其實一般 ...

推油兄, 上樓骨好多刀係拱GA LA, 禾刀試過畀条豬西搭火雞, 逐樣邦禾計 , 真係小姖鹵味西
作者: 何鑫淼    時間: 2010-4-3 11:27
原帖由 推油 於 2010-4-3 01:18 發表
小弟睇廣告見有佐敦上樓骨,咪打過電話上去試下囉,因為佢個辦公室,好有住宅風味,廣告上都冇寫明係有出火,不過今次係試菜,有冇都吾係主力,但係呢條肥婆講就巴九閉,我都冇話佢Dup得好,就不停講到佢自已有幾厲害,其實一般 ...

呢D七頭,擺明有心搵笨,所以唔撚使同佢客氣,一蚊貼士都唔好撚俾,再係咁既,就小九佢啦
作者: 推油    時間: 2010-4-3 14:56
作者: 推油    時間: 2010-4-3 15:04
作者: ballballlover    時間: 2010-4-3 20:02
作者: 肥佬    時間: 2010-4-4 08:36
原帖由 推油 於 2010-4-3 14:56 發表

波兄,我都曾經係指壓Fans,當年我主場金鑽,日場相熟的少婦註守係杜麗莎,愷樂城,兩邊走,久吾久試新女就去喜運,愉快(呢間場個時仲係公眾浴室,好似泳池咁),但係而家班新仔Keeper一見我就以為我係差佬放蛇,鑊鑊等餐蒙都 ...

推油兄, 你喬裝易容吖MA
作者: ballballlover    時間: 2010-4-4 10:51
作者: 何鑫淼    時間: 2010-4-4 18:23
原帖由 ballballlover 於 2010-4-4 10:51 發表

師伯,點喬裝?唔通學你隻貓2帶個帽咩?

幾難搵到頂
作者: xiangpp    時間: 2010-4-6 01:10
佐敦陷阱,請小心..........................
作者: 槍手    時間: 2010-4-9 10:59
推油兄,下次食餐好啦.

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2