香港一世發論壇

標題: [報告] 金沙 -亞心完全唔得 [打印本頁]

作者: snake    時間: 2010-4-10 21:53
標題: [報告] 金沙 -亞心完全唔得
無車,無鑽,吹痛,唔比摸妹妹,又懶唔肯女上男下....完全無服務可言, blacklist!

作者: ballballlover    時間: 2010-4-10 21:58
作者: snake    時間: 2010-4-10 22:35
對不起各位brother, 阿心才是服務差的女女,不是小虹
作者: soonerorlater    時間: 2010-4-10 22:52
原來係“阿心”至真,阿心未試過,但小虹試過,吹功一流,只缺深喉,但都吹到你欲先欲死!
作者: ballballlover    時間: 2010-4-10 23:06
作者: ballballlover    時間: 2010-4-10 23:11
作者: fair    時間: 2010-4-10 23:46
always push
作者: snake    時間: 2010-4-11 00:47
吾該晒幫我改標題!  之前我也去過美妙食瑩瑩, 絕對讚同她的服務非常好!  期實我的主場是金鑽, 特別喜歡一些主動而熱情的女女, 但近排想食D後生女女(通常後生服務又未必好),所以請各brothers 多多提點。
作者: ballballlover    時間: 2010-4-11 01:36
作者: 龍兄    時間: 2010-4-11 07:11
原帖由 snake 於 2010-4-10 21:53 發表
無車,無鑽,吹痛,唔比摸妹妹,又懶唔肯女上男下....完全無服務可言, blacklist!

幾時的事 ?
作者: 龍兄    時間: 2010-4-11 07:12
金莎俚排大把新囡..c兄可以慢慢揀

有咩問題一定幫各位巴打反應..場主都想得到各位支持的
作者: ballballlover    時間: 2010-4-11 15:18
作者: Dane    時間: 2010-4-12 18:27
同keeper講 就多鬼餘啦 .....你同 keeper講 想佢點啫 ..打柒條囡呀, 教慾 佢呀 ...
實際D, 做嫖客嘅野, 信得過呢度,  你下次睇完我地D包交幫趁第2條囡唔係算囉 ..

作者: ballballlover    時間: 2010-4-13 01:10
作者: ballballlover    時間: 2010-4-13 01:12
作者: ballballlover    時間: 2010-4-13 01:17
作者: 龍兄    時間: 2010-4-14 01:01
不過投訴囡囡...最好有時間..方便我同場主反應..無時間我真係唔知c兄係惡意定真實
作者: snake    時間: 2010-4-14 18:46
10 April 15:15pm thanks!
作者: ballballlover    時間: 2010-4-14 19:17

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2