香港一世發論壇

標題: 指壓女年紀問題 [打印本頁]

作者: fungfung    時間: 2010-4-16 19:17
標題: 指壓女年紀問題
我28,9歲, 去過兩次指壓,

兩次都bad ending

第一次, 開頭又話等一等, 等左20分鐘, 先同我講一條女都冇....

我話冇女你又開門做生意, 我呆坐左20mins 係你間房睇4仔, 睇到如箭在弦, 咁點先?

個keeper話sorry, 係街執左條女上黎比我....年齡3x, 冇乜指壓應該有既服務.....基本服務都ok

第2次, 等左一陣就有女啦.....一入黎....4x歲....彈

換一個...3x歲....年齡ok....but......係肥花黎.....彈

個keeper話個場好爆....我小....我入門口仲見到有兩條女好正架

我問個keeper門口頭先個兩個是但一個都ok啦 ....

佢竟然答我....你頭又唔出聲.....而家佢地都入晒閘啦....

仲要係比左遲過我黎果兩條友食左...

去得幫襯....當然係忍得好辛苦個隻啦

點可以空手而回!?....唯有食4x阿 嬋....

我都係比足錢...難道我唔係熟客...就唔係客?
作者: hkdiu222    時間: 2010-4-16 19:32
你要講我係148龍哥介紹來既
作者: fungfung    時間: 2010-4-16 19:48
標題: 回復 2# 的帖子
撻朵真係有用????????
作者: ballballlover    時間: 2010-4-16 20:32
作者: ballballlover    時間: 2010-4-16 20:34
作者: ballballlover    時間: 2010-4-16 20:35
作者: fungfung    時間: 2010-4-16 20:45
標題: 回復 4# 的帖子
美妙....
兩次都係10點零鐘
作者: ballballlover    時間: 2010-4-16 21:50
作者: 蟹仔    時間: 2010-4-16 22:42
俚期金莎好似好多新囡...龍兄都推介左2次...c兄可以去望下
作者: ballballlover    時間: 2010-4-16 22:45
作者: 蟹仔    時間: 2010-4-16 22:51
我今日7點幾8點上去都爆房

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2