香港一世發論壇

標題: [報告] 油麻地麗花足按平食驚嚇之遊 [打印本頁]

作者: 華dee哥    時間: 2010-4-21 17:40
標題: [報告] 油麻地麗花足按平食驚嚇之遊
http://www.miss148.com/girl.php?GID=3035
呢個星期放大假,想搵個d指壓女女個個都無開工,電話預約d女女又成日被調包怕怕,見麗花足按係度賣左咁耐廣告又無brother試過又9痕咁我一於向虎山行前晚自己做隻白老鼠上去,夜晚7點去到樓下上樓梯一層到門口之後按鐘,相中個雯雯開門,雯雯30到尾左右都幾高,皮膚幾白,著住同相一樣個件黑色連身裙,上圍ok啦不過樣就一般唔好強求,好就入閘啦,入到去黑蚊蚊無開燈一個客都無只有少少紅色霓虹光管開住十足十八十年代有料個d女子理髮咁樣,原來仲有個阿姐係度訓緊.入到去我問幾錢呀雯雯話238個半鐘按加出火,佢又撩我加多一百可以出完火之後扑埋合共出兩次,我話真係咁正,就係呢刻即刻除雯雯件連身裙再渣渣佢對波先又乘機車佢,嘩對波波都幾堅喎lin又硬晒之後我就沖涼,不過要自己沖,因為雯雯話岩岩沖完喎,唉算啦~
上到床先按後面,嘩舒服到差d訓著,按左半個鐘到按前面開始摸雀時訓緊個阿姐起左身走埋黎因為無客話好慘叫我俾一百蚊佢可以摸佢同埋幫我打飛機實行兩條女服待我一個,講真呢個阿姐比雯雯樣差又無咩波不過算啦見你地無生意又要開飯我就應承啦.於是雯雯就幫我按手阿姐就幫我一路環保吹一路打小華dee而我隻手就不停咁渣雯雯個大波,過左十分鐘之後出野啦,兩條女好興奮咁幫小華dee清潔.
呢次有雯雯幫我沖涼,有洗小華dee同洗車底,沖完身後我提議我地三個入大房玩,上床先鍚雯雯塊面再錫佢lin,個肚有個玫瑰紋身好SEXY,本來我想玩69但諗諗下都係無做,因為我對阿姐無興趣所以全程佢幫我環保吹同摸我而我就無理過佢全程我都攪住雯雯,雯雯吹左陣就唔吹反而阿姐就好落力吹佢話好鐘意吹蕭喎,好啦吹到小華dee硬晒後尾開始女上先,雯雯話好耐無做愛啦又話好痛叫我快d男上出算喎,算啦我都無癮唯有男上快快鋤爆佢算,嘩,插插下我個袋有血既,嘩我即刻抽番出來問雯雯係咪M到呀,佢笑笑口話人地第一次做愛你好勁破左我處女膜呀,你估我信唔信啦,之後叫阿姐用BB油幫我打出來算啦.沖完身仲驚梗俾低400蚊之後走人,臨走前雯雯話下次再來介紹個靚妹仔我玩喎.
雯雯身材OK,夠高同皮膚白,不過樣就麻麻似足c9,臨尾仲要被佢嚇一嚇,想平平地玩按加HJ的brother都可以一試既,不過入面個環境真係好恐怖下,黑蚊蚊仲要我玩成個半鐘入面無人按過鐘,我情願下次俾多少少番指壓同樓上骨玩算啦,雖然有兩條女服侍我不過呢度我真係唔會有第二次再去架啦.

作者: ballballlover    時間: 2010-4-21 17:59
作者: 華dee哥    時間: 2010-4-21 18:58
原帖由 ballballlover 於 2010-4-21 17:59 發表

華dee哥, 4舊水玩處女加亞姐3P, 勁抵. +20分.

我要快快再找個女女定下驚先
作者: topfun    時間: 2010-4-21 19:11
好精彩的報告,有d親歷其竟既感覺
作者: 10仔    時間: 2010-4-22 00:32
一個字形容。 正
作者: 肥佬    時間: 2010-4-22 07:43
原帖由 ballballlover 於 2010-4-21 17:59 發表

華dee哥, 4舊水玩處女加亞姐3P, 勁抵. +20分.

X2
作者: 肥佬    時間: 2010-4-22 07:45
原帖由 10仔 於 2010-4-22 00:32 發表
一個字形容。 正

正就今晚收工後上去LA, 開罐头WOR, "屎袋飽"
作者: ballballlover    時間: 2010-4-22 11:36
作者: 10仔    時間: 2010-4-22 12:16
邊有咁多罐頭開 咪昆我啦
作者: hkshrek    時間: 2010-4-22 17:12
原帖由 ballballlover 於 2010-4-22 11:36 發表
Good for Dan Pan Chu!! 3P!!!

問左多5多毛先啦
作者: ballballlover    時間: 2010-4-22 17:46
作者: 肥佬    時間: 2010-4-23 00:19
原帖由 10仔 於 2010-4-22 12:16 發表
邊有咁多罐頭開 咪昆我啦

冇你咪拉人兼封姖艇LOR, 你慣GA LA, "屎袋飽"
作者: 肥佬    時間: 2010-4-23 00:22
原帖由 ballballlover 於 2010-4-22 17:46 發表

師伯呃你囉, 都比華dee哥開左喇, 有都係隔夜罐頭  

拱隔夜罐头刀好過隔夜咸煎餅吖, BALL兄
作者: 10仔    時間: 2010-4-23 10:43
肥佬我而家好識食架 唔好都唔去食呀
作者: 10仔    時間: 2010-4-23 10:44
原帖由 ballballlover 於 2010-4-22 17:46 發表

師伯呃你囉, 都比華dee哥開左喇, 有都係隔夜罐頭  

師伯成日都昆我架啦
作者: Dane    時間: 2010-4-23 19:00
原帖由 hkshrek 於 2010-4-22 17:12 發表

問左多5多毛先啦

tiger兄 ...真體貼

作者: hkshrek    時間: 2010-4-24 00:02
原帖由 Dane 於 2010-4-23 19:00 發表

tiger兄 ...真體貼

見肥佬兄話你 哥仲 禾喎
作者: bigbird    時間: 2010-4-24 01:39
thanks c-hing report ~~~~~~~~~
very interesting
作者: 肥佬    時間: 2010-4-24 15:11
原帖由 10仔 於 2010-4-23 10:43 發表
肥佬我而家好識食架 唔好都唔去食呀

人老就精, 鬼老就靈GA LA
作者: 肥佬    時間: 2010-4-24 15:12
原帖由 10仔 於 2010-4-23 10:44 發表

師伯成日都昆我架啦

拱你有冇除衭吖, "屎袋飽"
作者: yauyau952    時間: 2010-4-28 04:47
well done

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2