香港一世發論壇

標題: 鴻聯大廈一問 [打印本頁]

作者: aaqqzz    時間: 2010-4-23 23:49
標題: 鴻聯大廈一問
之前見幾位師兄好似對鴻聯 D 女女(以前)好似好熟識,所以想問一下
早 2 日上過 8D ,但就只得幾個後生D女女..以前鴻聯有一位以 DUP骨為主既 女女(不做全套,想做就要同另外一個人做) 好似現在友台 8D 個位,有帥兄有印象嗎?
作者: ballballlover    時間: 2010-4-24 00:20
作者: 肥佬    時間: 2010-4-24 15:21
原帖由 aaqqzz 於 2010-4-23 23:49 發表
之前見幾位師兄好似對鴻聯 D 女女(以前)好似好熟識,所以想問一下
早 2 日上過 8D ,但就只得幾個後生D女女..以前鴻聯有一位以 DUP骨為主既 女女(不做全套,想做就要同另外一個人做) 好似現在友台 8D 個位,有帥兄有印象 ...

果個咪係以前SSP, NAM CHUONG ST GA大波凱如媽LOR, C-HING
作者: aaqqzz    時間: 2010-4-25 00:43
嘩~~講真...我起初估應該沒人知我講邊個..估唔到肥佬兄你真係知道!!果然係"鴻聯通"!!勁!!!
需然唔知有沒機會再試佢手骨,不過都唔該師兄你~~
thx~~~
作者: 肥佬    時間: 2010-4-25 13:46
原帖由 aaqqzz 於 2010-4-25 00:43 發表
嘩~~講真...我起初估應該沒人知我講邊個..估唔到肥佬兄你真係知道!!果然係"鴻聯通"!!勁!!!
需然唔知有沒機會再試佢手骨,不過都唔該師兄你~~
thx~~~

0我..............有時行開果头, 咪上去洗吓樓LOR, C-HING

乜凱如媽手骨掂GA咩, C-HING

作者: Dane    時間: 2010-4-25 22:39
原帖由 肥佬 於 2010-4-24 15:21 發表

果個咪係以前SSP, NAM CHUONG ST GA大波凱如媽LOR, C-HING   

佢依家做阿 head
作者: Dane    時間: 2010-4-25 22:39
原帖由 肥佬 於 2010-4-25 13:46 發表

0我..............有時行開果头, 咪上去洗吓樓LOR, C-HING

乜凱如媽手骨掂GA咩, C-HING  

見人見智 ... ...
作者: 肥佬    時間: 2010-4-26 07:48
原帖由 Dane 於 2010-4-25 22:39 發表

佢依家做阿 head

拱禾相信有C-HING揾姖, 姖刀做GA, DANEAIR兄, 唔係姖仲SHOW D相出嚟做乜吖
作者: 肥佬    時間: 2010-4-26 07:50
原帖由 Dane 於 2010-4-25 22:39 發表

見人見智 ... ...

拱你有冇試過姖手骨呢
作者: klau010    時間: 2010-5-7 19:04
琳琳呀ma, 幾年前上過,最撚頂癮係佢無上裝出黎開門,全程裸dup, 淨
作者: klau010    時間: 2010-5-7 19:13
琳琳呀ma, 幾年前上過,最撚頂癮係佢無上裝出黎開門,全程裸dup, 淨着底褲,搞到我成程骨心思思想揸波,冇乜留意佢骨技,好似合格,最後幫我打出,佢對波真係好大,不過佢真係好撚熟,冇五字都四尾
作者: ballballlover    時間: 2010-5-7 19:30

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2